Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2007, 17:59

Kasiulko :-D No i znowu umarłam :ico_smiechbig: , normalnie przypomniałam sobie tą Twoją akcję z goleniem i śmiech mnie głupi ogarnął.

Maritko, ja też cichaczem urodziłam. W sobotę raniutko o 3 mnie pierwsze skurcze chwyciły. Chciałam dać Wam znać babolce moje kochane ale akurat nikogo o tej porze na kafe nie było :ico_oczko: No i nonono...zadnego show z tego nie było :ico_haha_01: Ale za to Kasię zapamiętałyśmy dokładnie. Już widzę...pewnie Sosna ze 100 pytań do testu z tego porodu ułożyła :-D

Akna, ślicznie Tomuś wygląda w tym chodziku, a jaki zadowolony :-D Ale ja ciągle mówię "nie" takim wynalazkom i konsekwentnie narazie nie kupuję :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-04-25 ]
Akna, ja też chciałam w weekend. No i bardzo nie chciałam w piątek 13 :-D Bałam się, że mój mąż będzie np. w Szczecinie lub Zielonej Górze jak mnie skurcze złapią i czasem się po drodze zabije z przejęcia :ico_olaboga: Bo on chyba nawet bardziej przezywał to wszystko niż ja :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

25 kwie 2007, 18:03

Kasiulka - ja Ci coś już powiedziałam chochliku jeden ;-) :-P

AKna, mój Bartek był w tygodniu poprzedzającym poród, na spotkaniu z klientem i wszyscy zgodznie stwierdzili, że urodzę w weekend bo wszystkich obecnych dzieci urodziły się w weekend ;-) no cóż wykrakali :-D

czytam o samotnych rodzicach - trudne to kurdę strasznie :ico_placzek: normalnie nie wiedziałam, jak mojej Adze musiało być ciężko - zawsze mówiłam, że młoda jest jeszcze, że czas teraz dzieckiem się zająć a nie po takiej przygodzie myśleć o kimś bliskim - a co ja mogłam wiedzieć :ico_puknij: rodzice to nie wszystko... zwłaszcza moi ;-)

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2007, 18:24

Kasiula, a czy ja wspomniałam o które futro mi chodziło.... Ty mnie zawsze musisz do tego sprowokować.... :-D
My, też normalnie a nawet chyba mniej, biorąc pod uwagę że zamieszkaliśmy ze soba to należy sie nam medal :-D, ....np zbliża sie długi weekend i mój mówi " ale sie będziemy kłócić" ja na to" pokłócimy się raz porządnie a potem będzie miodzio" i mój "no racja" i taka jest prawda :-D
Akna, moja też ma chodzik, ale jak ja chce włożyć to nogi podkurcza bo nie lubi w nim przesiadywać, moja ma ustawione na maxa żeby nie dotykała stopami, najgorsze z chodzika, oprócz nie używania jakichś tam mięśni to to że dziecko na palcach staje i właściwie chodzi, mam koleżankę co chodziła jak była mała tak do 12 roku na placach, dziwnie to wygląda :/
Maritta, no nie kapuje o czym piszesz.... proszę cała historię :)

właśnie dziewczyny czekam na jakieś pytania.... no bo sie w życiu testu nie doczekacie :ico_nienie:

Aneta, ja też czekam :) napisz cuś
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2007, 18:27 przez Sosna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 kwie 2007, 18:25

Chochlik??? :ico_nienie:

JOLA ja podobnie jak Ty powstrzymuję się od chodzika. Nie zamierzam Młodemu niczego ułatwiać :-D Jak na chwilę obecną to wstaje z pozycji siedzącej i trzyma się elegancko w pionie jak trzymam go za ręce. A jaki szczęśliwy :ico_brawa_01:

Widziałam że w tabelce ktoś dopisał KONRADOWI SZCZENIE dwa zęby (!!!) no i się posikałam :ico_smiechbig: bo nie mogę ich znaleźć.

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 kwie 2007, 18:25

Byliśmy u neurologa na wizycie kontrolnej wsio ok.

Kasiulka- no ja Cię pamietam kochaniutka, zagladaj częściej bo smutno bez Ciebie

Ja miałam cc i rodziłam w sobote bo mogłam sobie dzień ustalić, a mężuś stał pod drzwiami jak mnie cięli i miał pełne gacie, nie było mnie z 45 minut mówił, że juz miał wejść i pytać co się dzieje, że tak długo, głuptasek, potem siedział w samochodzie płakusiał ze szceęścia i dzwonił po wszystkich, :-D

Sosna- no z podłogi można jeść, dawniej zawsze a teraz czasami :-D :-D

Anetki nie ma martwię sie co u niej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sosna

25 kwie 2007, 18:29

Mery, aż mnie rozczuliło Twojego męża płakanie :)
Kasiulka, a może ktoś zakupił dla małego protezę :-D
moja też chce stać, a ile trzeba się z nią na siłować żeby siadła :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 kwie 2007, 18:30

Ja chodzika nie kupię napewno, mojęj koleżanki syn chodzi na palcach teraz właśnie przez chodzik

Awatar użytkownika
Sosna

25 kwie 2007, 18:31

Są tylko dwa powody do zmartwień: albo jesteś zdrów albo chory.
Jeśliś zdrów, to nie ma się o co martwić.
Jeśliś chory, są dwa powody do zmartwień: albo wyzdrowiejesz albo umrzesz.
Jeśli wyzdrowiejesz, to nie ma się o co martwić.
Jeśli umrzesz, to są tylko dwa powody do zmartwień: albo pójdziesz do
piekła, albo pójdziesz do nieba.
Jeśli trafisz do nieba, nie ma się o co martwić.
Jeśli trafisz do piekła, to będziesz tak zajęty witaniem się z kumplami, że
nie będziesz miał czasu żeby się martwić.
Więc po cholerę się martwić???

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2007, 18:31

Kasiulka ja tych zębów nie dopisałam, bo pamiętam że nasz Konrad Vel Szczena ich jeszcze nie ma :-D . Jeżeli wkleiłam przez przypadek to :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Mery.....a u mnie jakbyście teraz z podłogi zjedli to zatrucie pokarmowe murowane :-D :-D :-D Dzisiaj mnie cały dzień w chacie nie było, a jak byłam to przed kompem siedziałam :-D A służącej niestety nie mam żeby posprzątała :-D

SOsna ja Tobie kilka pytań podałam, kurczę i nie mogę się zmusić żeby cóś jeszcze wymyśleć. może jutro usiądę z Hubciem na ławce i coś wymodzę :-D Teraz spadam do piwnicy zobaczyć naszą new spacerówkę, czy umiem siedzisko obsługiwać. Mój ślubny się podlizuje i spacerówę w końcu rozłożył :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 kwie 2007, 18:33

SOSNA sugerujesz że tapirowałam sobie dolne okolice????? Toć przecież Ci mówię że nie było tam co tapirować :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

A gdzie się ukaże ten test??? I co będzie do wygrania?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”