patrycjaaa, tesciowa moze z troski chce Ci pomoc, napewno nie zlosliwie... pamietam jak przywiezlismy male do domu to tez na poczatku przy kapieli pomagala mi mama, bo ja sie balam, ze ich nie utrzymam, zeby pepka nie zalac mocno itd...
Inuno, no to spore juz Wasze malenstwo

i szybko rosnie
Sejana zapomnialam ze TY tez mialas cc ale z tego co napisalas to ty tez szybko sie pozbieralas potem !!!
najgorsze bylo pierwsze wstanie z lozka, bolalo jak cholera... pozniej troche ciezko bylo mi chodzic, ale po 3 dniach juz normalnie smigalam... jak ktos chce to sie szybko pozbiera, takie jest moje zdanie...
Sejana a i milego swietowania rocznicy a noz Wam Marcelinka w prezencie wyskoczy

P. to mowi, ze dzisiaj mala nie wyskoczy... stwierdzil, ze 29go (wtorek), ale sam nie wie czemu taka date wybral...
a moze od czasu do czasu przydac Ci sie jej pomoc wiec nie bedzi e tak zle np .jak bedziesz sobie chciaal jaka

s relaksujaca kapiel wziac to tesciowa w sam raz zeby sie dzidzia zajac
dokladnie o tym samym mysle, bo moja tesciowa niby tez na wyciagniecie reki, bo jakies 5km od nas, ale to nie to samo co mama na miejscu, bo moja tesciowa pracuje i raczej rzedko bedzie mi pomagac, wiec bede musiala sama dac rade... a po porodzie z blizniaczkami to jednak jak chcialam polezec w wannie, spokojnie jechac na zakupy czy cos to mama lub babcia zostawaly bez problemu z malymi, jak bylam zmeczona i spiaca to braly male na spacerek zebym mogla odpoczac, a za dnia jak male spaly to ja razem z nimi... Teraz juz takiego komfortu miec nie bede, bo za dnia P. w pracy, a ja nie bede sie mogla polozyc nawet na godzinke, bo dziewczynki nie spia juz w dzien... i czasem zazdroszcze dziewczynom, ktore jednak maja kogos do pomocy... chociaz czasem takie wtracanie sie wkurza...
[ Dodano: 2011-03-26, 17:15 ]
a u agi216 to faktycznie dopiero 3 dzien, wiec jak wszystko dobrze z mala i z Aga to moze dopiero dzisiaj ja do domu wypuscili, wiec nie dziwne, ze jeszcze nie zajrzala...
tak samo jak i magda, bo po cc dluzej sie lezy w szpitalu.. ja bylam 6 dni