Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 00:03

delicja, ja?? :ico_szoking: :ico_szoking: coś ty, nic mi te spacery na sylwetkę nie wpływają :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Blanka26

09 gru 2007, 00:05

kolka no to niezła komedia była :-D

[ Dodano: 2007-12-08, 23:09 ]
delicja, ja?? :ico_szoking: :ico_szoking: coś ty, nic mi te spacery na sylwetkę nie wpływają
ja tam widziałam to co mówię :ico_haha_02:

dziewczynki kochane nie poklikam z wami :ico_placzek: oleńka coś popłakuje, pewnie ten katar jej przeszkadza, nie chcę jej obudzić. a klawiatura strasznie mi się tłucze. wybaczcie :ico_sorki: życzę wam spokojnej nocki, do jutra papa

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2007, 00:10

kolka ale w teatrze zdjęcia nie zrobie bo nie wolno :ico_placzek:
Delicja przestań czytac bo wyczytasz za duzo
ja jak nicolka była mała i nam chorowała to tez tak czytałam i prez to miałam taka nerwice że do dzisiaj ja leczę a wszystko mi sie zgadzało z jej objawami
moze ząbki jej idą a jak jest katarek to i oczka łzawią nie doszukuj się kochana bo sie zamartwisz obserwuj ja i tak masz już sporo z tym jedzeniem dla małej
NIcolka jak jej wychodziły zęby to miała katar i na polikach chrostki jak uczulenie ,zab wyszedł wszystko znikało

[ Dodano: 2007-12-08, 23:14 ]
i co zostałam sama? :ico_placzek:
a ja musze kupić nowa choinke bo wyciagnełam ztara i mi sie rozsypała była w piwnicy i chyba ja szlag trafił :ico_placzek: ale co tam w końcu świeta są

Awatar użytkownika
Kolka

09 gru 2007, 00:14

delicja, to, że objawy wyglądają podobnie to jeszcze nie świadczy o alergii :ico_nienie: Moim zdaniem to zbieg okoliczności. Julka tez miała załzawione oczka podczas przeziębienia...
Syla
masz rację, nie ma co dzieci porównywać, chociaż z jednego miesiąca to wcale nie znaczy, że muszą potrafić wszystkie naraz to samo. Ja tam się nie przejmuję... Prędzej czy później Julka zacznie chodzić, a raczkować wcale nie musi... Wiele dzieci nie raczkuje. Chociaż nie ukrywam, że chciałabym zobaczyć ten jej pierwszy kroczek... ale poczekam cierpliwie :-) Nie możemy się nakręcać, że jak jedno dziecko umie coś już tam robić a moje nie, to znaczy, że coś nie tak :ico_nienie: To co piszą w różnych książkach itp na temat rozwoju dzieci to jest tylko wskazówka, co nasze dzieci MOGĄ już potrafić, ale nie jest napisane, że MUSZĄ.
Mnie lojalnie ortopeda uprzedził, że w związku z tym, że Julka miała tę poduszkę frejki na bioderka to może ruchowo rozwijać sie wolniej niż inne, dlatego nie stawiam jej wymagań. Ona i tak jest żywym dzieckiem, dlatego wrzucam na luzik :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-12-08 ]
Delicja przestań czytac bo wyczytasz za duzo
moze ząbki jej idą a jak jest katarek to i oczka łzawią nie doszukuj się kochana bo sie zamartwisz
mądre słowa Syla :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Słuchaj się nas trochę Delicja :-D
A małej połóż na noc wyżej poduszkę to będzie jej lżej oddychać, ja tak robiłam i pomogło, bo fluczki swobodnie wyciekają :-D

Ale jak musisz już iść to dobranoc, kolorowych snów :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2007, 00:19

Kolka no racja-mam promyczka :-D tylko raczej takiego razacego :-D

Syla ja jak Eryk sie puszcza to nieasekuruje (tzn wtedy kiedy wiem ze krzywdy sobie niezrobi)-musialabym naokraglo siedziec przy nim-a wcale wysokiej wysokosci do upadania nie maja :-D

Delicja nieczytaj za duzo bo to tylko dołuje anieznaczy odrazu to co myslisz :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kolka

09 gru 2007, 00:22

Ja też muszę kupić choinkę, ale żywą, na 2,5m wysokości :ico_brawa_01: Do tego trochę duuuzych bombek, bo te co mam to małe pypki i giną na niej. A jak ubieracie choinkę? W jakimś konkretnym stylu?? Tzn, 1- 2 kolory? Bo ja to urządzam prawdziwy kicz :-D Wieszam, co da się powiesić, im więcej kolorów tym lepiej. Chociaż wychodzi to tak, że i tak króluje czerwień ze złotem :-) Nie lubię zimnych choinek ubranych na niebiesko z dodatkiem złota lub srebra

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2007, 00:23

a zapomnialam Syla pogratuluj Martynce takiej wielkiej roli :ico_brawa_01:

i taka prawda kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju co wcale nie znaczy ze gorsze badz lepsze!!!

Moje dziecko jest narwane po Mamusi :-D

Awatar użytkownika
Kolka

09 gru 2007, 00:25

Kolka no racja-mam promyczka :-D tylko raczej takiego razacego :-D
:-D :-D :-D Kocham takie dzieci- rakiety :-D Cśśś... ciekawe co powiem za kilka miesięcy, czy będę taka cwana :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-08 ]
Moje dziecko jest narwane po Mamusi
i wszystko jasne :-D

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2007, 00:29

kolkajajak bylam małą (mimo ze duza nieuroslam :-D ) to chcialam na czerwono choinke, a teraz to niebedziemy mieli jednego koloru-bedzie troche drewnianych m.in konikow na biegunach a reszta j=kolrowe, jakies cukierki wiec bedzie mix-choinka i tez zywa tylko nizsza :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2007, 00:37

u nas bedą bordowe bombi i takie białe perłowe ,i dodatkowo mam kilka takich malowaych kolorowych i co tam jescze się znajdzie my za dużej nie będziemy mieli bo nie mam miejsca w tym małym pokoiku ale widziałam choinki na sciane z jednej strony płaski i w szoku byłam :ico_szoking:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”