Aniu dołączę do Ciebie z
To z dziewczyną brata nie ciekawie. Nie wiem właściwie nic o polipach poza tym, że usuwa się je chirurgicznie i nie ulegają zezłośliwieniu, czasami wywołują bóle podobne do bóli porodowych, krwawienia i są przerośniętą błoną śluzową. Często u dziewczyn chorujących na padaczkę występuje PCOS. Mam nadzieję, że jest jeszcze pod opieką neurologa ze wzg. na padaczkę i gin też wie o padaczce.
O jak fajnie. Ja do jesieni chyba mogę o takim spaniu zapomnieć choć już się przyzwyczaiłam do wstawania po 5 choć wolałabym po 6.Miluś dzisiaj ładnie sobie pospała,bo i kolejna noc bez pobudek to i wstała o 7.30
Planów nie mamy bo co chwila albo piękne słońce albo czarne chmury. Teraz młody śpi od prawie 2 godz., jak wstanie i zjemy obiad to zobaczymy.co u was kobietki? jakieś plany na dzisiaj?
Koroneczka, my takich fajnych sąsiadów mieliśmy jak wynajmowaliśmy mieszkanie w Łodzi. Co do wymuszania, Mateuszowi też się zdarzy ale raczej w domu. Ja wtedy próbuje odwrócić jego uwagę, nie ustępuję. Maksio zobaczył, że koleżanka krzykiem osiąga co chce to on tak samo. Testuje na ile mu pozwolicie.