WspółczujeZrobił mi sie ropień Puchnie mi tam wszystko i ropa zaczyna sie saczyc Prawdopodobnie od tego sa moje nocne dreszcze i pocenie sie.

WspółczujeZrobił mi sie ropień Puchnie mi tam wszystko i ropa zaczyna sie saczyc Prawdopodobnie od tego sa moje nocne dreszcze i pocenie sie.
Ja wytrzymam ale mi się paprze tam wszystko. Mi te szwy wcale nie przeszkadzają bo ich prawie nie czuję. Ale niech mi się tam nic nie dziejejesli chodzi o te szwy... to nie macie sie czym przejmowac... ja po pierwszej ciazy rowniez bylam "cerowana" i szwy rozpuszczalne trzymaly mi sie BARDZO dlugo ( napewno ponad miesiac) ... niezbyt przyjemne uczucie, ale idzie wytrzymac
Człowieku ile Ty pozytywnych wibracji tu wnosisz. Znowu się uśmiałamaska pewnie juz w ostatniej fazie(mam nadzieje)
skurcze mniejsze rozdarcie bedzie wiadome za 1h-2h jak bedzie gitara to oxytocynka na wyplucie z siebie synka!!!![]()
![]()
[ Dodano: 2008-04-10, 18:26 ]
ma tam 3 kumpele tak samo "przeterminowane" i łażą gęsiego w te i wewte po całej wylegarni i nie tylko! aż się ludzie z innych oddziałów śmieją! chciałem im zrobić zawody gęsiego na czas z przeszkodami ale nie chciały!
oj zejdzie się jeszcze zejdzie
pozdrawiam /marek/
Siedze i się śmieje do monitora. :co_smiechbig:aska pewnie juz w ostatniej fazie(mam nadzieje)
skurcze mniejsze rozdarcie bedzie wiadome za 1h-2h jak bedzie gitara to oxytocynka na wyplucie z siebie synka!!!![]()
[ Dodano: 2008-04-10, 18:26 ]
ma tam 3 kumpele tak samo "przeterminowane" i łażą gęsiego w te i wewte po całej wylegarni i nie tylko! aż się ludzie z innych oddziałów śmieją! chciałem im zrobić zawody gęsiego na czas z przeszkodami ale nie chciały!
oj zejdzie się jeszcze zejdzie
pozdrawiam /marek/
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość