Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2007, 08:22

Witajcie!!!
Mój dziś pospał pięknie, całą nockę do 7.00.
Wczoraj siostra przyjechała więc już do Was nie wpadłam.
Dziś też może być różnie, bo komputer oblegany będzie bardziej przez Kacpra i mojego siostrzeńca i przez męża.

GLIZDUNIA mój Kacper też preferował tylko jednego cyca, drugi był zdecydowanie mniejszy i nie wiem czemu, bo teraz Karolowi i jeden i drugi pasują i w końcu nie jestem taka krzywa, dlatego nie wiem czy to widzimisie dziecka, czy tym razem mam bardziej rozciągnięte już kanaliki, bo z Kacprem to myślałam, że mam w tym małym mniejsze kanaliki i choć mleka dużo to poprostu wolniej leci, ale Karolowi nic nie przeszkadza. Może więc to tylko widzimisie dzieciaków :-D

zborra, masz straszną huśtawkę nastrojów - więcej seksu kochana :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Mam nadzieję, że dziś wraz ze słoneczkiem przyjdzie miły dzień dla Ciebie, życzę Ci tego z całego serca.

A mnie wczoraj paczuszka przyszła, kupiłam na allegro małemu kurteczkę i spodenki, a jutro chyba będę licytować kombinezon, poniedzieli sie wszystkim pochwalę. Musze jeszcze iść kupić jakąś piękną ciepłą czapusię. A Kacprowi buty i czapę, całe szczęście kurtkę ma pożąddddną po siostrzeńcu.
Dobra lecę już do dziecka, nie przynudzam.

Buziaki dla wszystkich na dobry weekend :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2007, 08:37

dzień dobry ja ..znowu brak snu ..od 3.30 ak był cyc do 5-6 .... koszmar ...ale to chyba nerwy ..bo leże w nocy i myslę :ico_puknij: głupia baba - lepeij nie mysleć :-D ...Duzy pojechał ...ja czekam na rodziców ..młody juz szaleje .... pogoda super .... a ja humor taki se ..ech.....ale ale :ico_kawa: dla wszystkich

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2007, 08:51

No, zasnęliśmy o 6.40 i mały spi jeszcze...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2007, 09:29

Witajcie

Ja czekam na montazystów drzwi i juz widze ze maja 30 min spoźnienia, oj :ico_nienie: lubie jak ktos jest niepunktualny :ico_nienie:

Moje dziecię dziś obudziło się o 7 i tak marudziła, pluła itp. ze :ico_szoking: i tak do 8, bo ja niewyspana strasznie, bo o 2 sie obudziłam, patrze, a Arka jeszcze nie ma z pracy, wrocił dopiero o 3:30 no i ja chyba do 4:30 nie umiałam zasnać :ico_szoking: o 5:30 karmienie, a o 7 koncert Mili....masakra...

musze teraz sie napic kawki...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 paź 2007, 10:19

Ja tez nocke nienajlepsza mialam...3 pobudki z godzinnym gadaniem,2 przewijania...i bol glowy na dobry poczatek dnia :ico_olaboga: ...pogoda buuu do d... a my dzis troche zalatwiania mamy..zakupy drobne i takie tam....fotografa juz na poniedzialek zostawiamy....
ide zjesc sniadanko bo A.zrobil :ico_sorki: :-D

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 paź 2007, 12:29

aleście naskrobały czytam i zcytam aż w końcu przeczytałam, piszecie że zimno na rzeczywiście ja już od dawna dogrzewam, ale rachunki to też gigantyczne, u mnie nocka super dziecię mnie obudziło o 6 ale wzięłam do sibie i pospaliśmy dłużej 7.30 i widzę ze coraz dłużej śpi po nocnym kąpaniu, dziś obudził się na jedzenie dopiero o 5 po kąpaniu dostał nestle sinlac ale mu smakowało aż trząsł uszami, przynajmniej to jest o niebo lepsze od tego nutramigenu, ja kaszkę też mu daję na nutramigenie i chociaż ciut lepsze to i tak smak ochydny, ja dziś bawiłam się w hydraulika, bo w łazience mi grzejnik raz grzał a raz nie i strasznie było słychać tak jakby woda się przelewała więc ja za tel i dzownie do hydraulika mówię jaki problem a on że sama to zrobię wyjaśnił jak i wszystko gra, no trafił mi się jakiś uczciwy bo inny to by przyjechał i zainkasował sumkę...tak jak wcześniej przyjechał jakiś tam pan zobaczyć dlaczego ciśnienie ciepłaj wody jest słabe i wziął za 30 min roboty - dosłownie, 300 zł, my się go pytamy co tak drogo a ten na to że takie ceny ze jakaś tam częsć kosztuje 150 zł i dlatego, no ale za robotę 150 to już chyba lekka przesada....
T pojechał na zakupy, umyślało mu się że chce moje danie nadziewane muszle makaronowe na obiad, no tylko że to jest jakieś 3 godz przy garach, no ale się zgodziłam, bo w sumie też miałam na to ochotę, tylko że ja z czasem to się raczej nie wyrobię jeszcze sterta ciuszków małego do wyprasowania... już na samą myśl jestem zmęczona

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2007, 13:05

kate co to za danie??nadziewane muszle makaronowe, jeszcze nie słyszałam - daj przepis...

u nas pogoda taka sobie, niby świeci słońce a jak wiatr przywieje to chyba ze 2 stopnie tylko, mała dziś była ze mna na zakupach to juz w kombinezoniku, rzynajmniej nie zmarzła, bo pogoda zdradliwa...

I musze juz Mili zakładac cały czas śliniak, bo pluje strasznie i potem kazda bluzka od razu mokra, a jak jej sie jeszcze cosik uleje to od razu do przebrania...
tak wogole to zaczyna mi ubranek brakowac i musze w koncu cos jej pokupic, bo zaraz nie bedzie ja w co ubrac...a na początku wydawało mi sie tyle ma ubran, a teraz?? :ico_olaboga:

Montazyści drzwi zjawili sie o 10 i do tej pory jeszcze montują, a kurde chyba 40 min przerwe se zrobili i widziałam jak w aucie piwkuja sobie :ico_noniewiem: a jeszcze chcieli nas wykiwac, bo powiedzieli ze jak musza wymontowac drzwi tak zeby były całe ramy to bedziemy musieli wiecej zapłacic...a ja mówie takiego wała :ico_nienie: ja sie umawiałam na demontaz i montaz w cenie drzwi i nic mnie to nie interesuje z musza zrobic cos porzadnie,a im sie to nie podoba :ico_nienie: zapłace ani grosza wiecej..

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 paź 2007, 13:31

czesc dziewczyny...
dawno mnie nie bylo..a to dlatego ze jak wchodze na ta strone to blokuje m sie komputer :ico_placzek: duzo nadrabiania,niestety nie nadrobie bo nie mam kedy :ico_zly:
maly zaczal ząbkowac,juz jednego ząbka chyba widze nie jestm jeszcze pewna ale jak maz wroci to razem stwierdzimy co to...ale chyba ząbk :-D
nocki mam nie przespane,i jest ciezko bo jestem strasznie opadnieta :ico_olaboga:
w dodatku mam dola strasznego bo klce sie z mezem,wczoraj zaczal mi wytykac ze ciagle przed kompem ale co mam robic jak juzwszystko w domu zrobie,to co niby...mam siedziec i czekac az jasnie pan wroci :ico_zly: poza tym siedze cale dnie w domu nie spotykam sie z zadymi kolezankami,i jak chce mu cos opowiedziec to slysze ''Ty nie masz innych problemow" wczoraj taki tekst uslyszalam i sie poplakalam a on poprostu poszedl spac... :ico_zly: :ico_zly: ci meszczezni...nie mam slow a dzis pewnie wroci i bedzie ''kocham Cie" bleeeee :ico_zly:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2007, 13:45

wogole to jakos znów pustawo..
obiadek sie gotuje..
dziecie siedzi w lezaczku i pluje...
jak byłyśmy w kuchni to było cacy, a teraz jak siedzimy wpokoju to już beee..ciekawe czemu...

anes no długo cie nie było..
a serenity to wogole jeszcze tu zaglada???

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 paź 2007, 13:48

nie serenity nie zaglada juz... widocznie ma duzo zajec :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”