Witajcie!!!
Mój dziś pospał pięknie, całą nockę do 7.00.
Wczoraj siostra przyjechała więc już do Was nie wpadłam.
Dziś też może być różnie, bo komputer oblegany będzie bardziej przez Kacpra i mojego siostrzeńca i przez męża.
GLIZDUNIA mój Kacper też preferował tylko jednego cyca, drugi był zdecydowanie mniejszy i nie wiem czemu, bo teraz Karolowi i jeden i drugi pasują i w końcu nie jestem taka krzywa, dlatego nie wiem czy to widzimisie dziecka, czy tym razem mam bardziej rozciągnięte już kanaliki, bo z Kacprem to myślałam, że mam w tym małym mniejsze kanaliki i choć mleka dużo to poprostu wolniej leci, ale Karolowi nic nie przeszkadza. Może więc to tylko widzimisie dzieciaków
zborra, masz straszną huśtawkę nastrojów - więcej seksu kochana Mam nadzieję, że dziś wraz ze słoneczkiem przyjdzie miły dzień dla Ciebie, życzę Ci tego z całego serca.
A mnie wczoraj paczuszka przyszła, kupiłam na allegro małemu kurteczkę i spodenki, a jutro chyba będę licytować kombinezon, poniedzieli sie wszystkim pochwalę. Musze jeszcze iść kupić jakąś piękną ciepłą czapusię. A Kacprowi buty i czapę, całe szczęście kurtkę ma pożąddddną po siostrzeńcu.
Dobra lecę już do dziecka, nie przynudzam.
Buziaki dla wszystkich na dobry weekend