joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2007, 13:22

Kingus no szkoda ale w myslach to napewno. :ico_ciezarowka:
Trzymamy kciuki za Wszystkie przyszle mamcie :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

26 cze 2007, 13:24

Ale śmiesznie bo jeszcze nie wszystkie czerwcówki się rozdwoiły, a tu lipcóweczki takie szybkie :ico_oczko:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 cze 2007, 13:27

Przybyłam na sekundkę, bo zaraz zmykam na zakupy i po odbiór wyników badań mamci :-D
Anula i bardzo dobrze zrobiłaś! Tym bardziej, że faceci lubią się wykręcać :ico_noniewiem:

A powiem Wam, że dzisiaj jedna rzecz rozwaliła mi nery! Podczas dzisiejszej rozmowy z moim P., Ukochany wyskoczył z inicjatywą i zaproponował przypomnienie masażów do porodu! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Nawet bym nie powiedziała, że on kiedykolwiek myśli ( i myślał) o takich rzeczach, a tu sam proponuje, że przećwiczymy to jeszcze raz, żeby było na świeżo! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Oczywiście to dobrze, ale...chodzi tu oczywiście o mój szok i oczy jak talerze, kiedy to usłyszałam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-26, 13:32 ]
No nareszcie Basia ma maluszka w ramionach! Brawo! BRAWO!!!! i SERDECZNE GRATULACJE BASIU NASZA DROGA! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2007, 13:54

hello
po pierwsze GRATULACJE DLA BASI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent:

NO JUZ NIEDŁUGO TO TU SIE ZACZNIE ROZDWAJANIE NA CAŁEGO :-D

a mój maluszek dzis ladnie w nocy spal tylko 4 razy na karmienie sie obudzil, a to pewnie dlatego ze wczoraj już teściowie z wizyta byli i wykołysali go na raczkach za wszystkie czasy :-D a póxniej jeszcze przyjechał kuzyn ze swoja młoda zonka u których miałąm byc na weselu, śmiać mi sie tylko chce bo po przynosili mi ubranka w rozmiarze 80 :ico_szoking: a mój maluch to na razie w 56 tonie :-D ale juz mu coraz lepiej idzie ze ssaniem, a mi sie juz dwie mleczarnie zrobily :-D wiec pewnie niedługo urośnie osesek :-D
no mnie już tyłeczek coraz mniej boli, mysle ze juz pod koniec tygodnia bede mogła spokojnie siadać, bo od tego lezenia to mi juz kości odpadają

no to teraz która nastepna w kolejce do rozdwajania ?????? :-D

barbapuppa

26 cze 2007, 13:59

Uleńko fajnie że się meldujesz i z malutkim wszystko dobrze
a pod pupę proponuję poduszkę lub nadmuchane kółko do pływania - pomaga
no przy piersi to Pawełek raz dwa urośnie i ani się obejrzysz jak 80 będzie za mała :ico_brawa_01:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 cze 2007, 14:01

GRATULACJE DLA BASI :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2007, 14:03

basiu próbowałam z tym kółeczkiem ale niestety nic nie dało wiec musze cierpliwie poczekac, ale z dnia na dzin juz coraz lepiej jest :-D
no jak tak dalej bedzie jadł to na pewno :-D

barbapuppa

26 cze 2007, 14:11

OK, to spróbuj siedzieć na pośladku z nogą założoną na nogę, oczywiście jeśli nie karmisz Pawełka kilkadziesiąt minut, ja tak robiłam i trochę pomagało
na szczęście nie trwa to zbyt długo
Uleńko jak się czujesz z Pawełkiem w ramionach i jak Tomek, czy po uszy zakochany w synusiu?

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 cze 2007, 14:12

Fajnie Ula ze do nas zagladasz ale napewno niemasz juz tyle czasu co kiedys.

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2007, 14:20

no basiu z tym karmieniem to u mnie raczej długo trwa bo maluszek spanie po tatusiu odziedziczył i jak tylko zacznie ssac to zaraz zasypia i musze go co chwilke budzic, wiec za nim sie naje to troche mija :-D
a tomus zakochany po uszy w maluszku, i z dnia na dzien coraz śmielej sie nim zajmuje, bo na poczatku troszke sie bał ze mu krzywde zrobi, ale dzielnie go juz wczoraj wykapał, :ico_brawa_01: nawet maluszkowi sie podobało :-D
a mój mezulek kazał mi napisac, ze poleca wszystkim poród rodzinny :-D , bo on był na poczatku przeciwny i bał sie isc a teraz mówi ze jak by to on miał rodzic to chciał by miec przy sobie druga połówke :-D i na nastepny poród juz sie tez zapisał :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”