Kocura Bura, oj kochana, współczuję tak częste wstawanie potrafi wykończyć, ba nawet normalne wstawanie raz czy dwa dla ludzi nieprzyzwyczajonych to jednak udręka
oby szybko sie unormowało spoanko maluszkowi
mnie też łamie, Maja też od rano sie pokłąda po łóżkach, teraz też leży u siebie i patrzy na bajki na mini mini, pewnie zaraz zaśnieKurde mnie przy tej pogodzie tak bierze spanie że to jakaś masakra jest. Chyba ide sie przespać na chwilkę
mi najbardziej podoba się Gabriel z tych co zaproponowałaś. Konradów jest u mnie na potęgę byc może dlatego nie przepadam za tym imieniem.też jest na mojej liście, Gabryś nadal jest moim numerem jeden, ale nie chcę synowi nadać imienia które jednak Przemkowi nie pasuje
a Konrad też jest takie męskie i chyba nie nosi go co drugi chłopiec na placu zabaw jak np. Wiktor
co myślicie?
ja gotuję flaczki, dla części z was pewnie ochyda ale ja uwielbiammoże zrobie dziś bigos
ja też uwielbiam, mniammmm
ja gotuję flaczki, dla części z was pewnie ochyda ale ja uwielbiam
no właśnie mi sie kojarzy troche z tym Konradem z Niani Frania jak zdrobnic Konrad?Kondziu?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość