Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2009, 12:04

cześć żarłoki :-D

Oczywiście nie doczytam was po weekendowej nieobecności :ico_szoking: Co tam u was kochaniutkie u mnie upał i duchota, wreszcie lato przyszło :ico_sorki: tylko ciekawe na jak długo :ico_noniewiem:

lecę choć troszkę poczytać forum i sprawdzę co i jak :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2009, 12:05

Hej laski :ico_sorki: :ico_sorki:

Wczoraj padłam jak młot pneumatyczny (tylko bez wibracji oczywiście) i spałam sobie do teraz dosłownie.

Zaraz jadę do centrum podpisać umowę ze szkołą, a później zabieram bigottkę, więc nas nie będzie :-D

Także idę zjeść śniadanie :-)

Marcia zagłosowane :ico_sorki:
Aha macie kopniaki od małego, bo się dobija :-)

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

29 cze 2009, 12:07

Jadzia, Sieeeeeemka :-D

W sumie to nic ciekawego :ico_sorki:
Fajnie ze do Polski wkoncu jakas pogoda ładna dotarła :-D

Jadzia, Dzisiaj obgadam z M aniołki wiesz te które wczesniej wspominałam :-D i akurat za 2 tyg bede w Polsce wiec :-D :-D :-D raczej zamowie ale jeszcze zobacze co na usg jutro bedzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 12:08

uleczka170, leć kobieto się przygotować do wyjścia a nie paplesz tutaj ;-) Ja jestem już gotowa do wyjścia ;-)

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2009, 12:13

Mialam szybko do was wrocci ale jakos mi zeszlo dluzej.Mialam mala akcje z Ola,bo od 2 dni wstrzymuje kupke :ico_sorki: robi wszystko zeby nie zrobic,malo jej oczy nie wyleza :ico_puknij: biega ,krzyczy ze ja pupka boli a zrobic nie chce,zwariuje normalnie.Dalam jej jakis syrop na rozluznienie i jakos poszlo,ale z wielkim placzemi krzykiem :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Asia jesli chodzi o twoj sposob nauki jedzenia to u mnie sie nie sprawdzil,ona jest tak uparta ze swiat nie wiedzial.Za Chiny ludowe nie ruszy sama.Ja jej tlumacze ze juz jest duza dziewczynka i musi sama jesc,na to on mi odpowiada ze "Ola jest mala dzidzia i mama ma nakarmic" :ico_puknij:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

29 cze 2009, 12:15

Mialam szybko do was wrocci ale jakos mi zeszlo dluzej.Mialam mala akcje z Ola,bo od 2 dni wstrzymuje kupke robi wszystko zeby nie zrobic,malo jej oczy nie wyleza biega ,krzyczy ze ja pupka boli a zrobic nie chce,zwariuje normalnie.Dalam jej jakis syrop na rozluznienie i jakos poszlo,ale z wielkim placzemi krzykiem
Moze zatwardzenie ma??
Asia jesli chodzi o twoj sposob nauki jedzenia to u mnie sie nie sprawdzil,ona jest tak uparta ze swiat nie wiedzial
No to masakra ale wiesz przyjdzie czas to sie nauczy :ico_sorki: nic na siłe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 12:17

kati84, oj to masz 10 światów z nią faktycznie nie ma co.

[ Dodano: 2009-06-29, 12:19 ]
Dobra laski ja uciekam do sklikania bo jadę spotkać się z pizdką Ulką i po moje wyniki ;-)

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2009, 12:23

Moze zatwardzenie ma?
no teraz napewno tak,bo jak na sile wstrzymuje to wiadomo ze pozniej jest problem zeby normalnie zrobic :ico_sorki:
Jakis czas temu mialam z nia to samo,przez prawie 2tyg.byla taka akcja.Poniej jej przeszlo teraz znowu cos jej odbilo :ico_zly:
przyjdzie czas to sie nauczy
no tylko kiedy ten czas nastapi :ico_noniewiem: nie usmiecha mi sie karmic jej niewiadomo jak dlugo,przeciez ona ma juz prawie 3 latka :ico_sorki:
Rozumiem ze obiad moge jej dac,ale zeby kanapeczki pokrojone w kostke do buzi jej wkladac to juz przesada :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2009, 12:25

AsiaNL, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: no to czekam na cynk w sprawie wiadomej :-D
"Ola jest mala dzidzia i mama ma nakarmic"
ja z młodsza tak miałam ale się uparłam i powiedziałam ze jak nie chce sama to ja nie będę jej karmić i najwyżej głodna będzie i po wielkich lamentach wzięła się za jedzonko sama. początki były trudne bo miałam wrażenie że się zagłodzi bo nic ruszyć nie chciała sama (miałam straszne wyrzuty)ale w końcu patrzyła jak my jemy i nastąpił przełom :ico_sorki:

Moja córa w sobotę uderzyła buźka o podłogę tak jej ustak zapuchły że wczoraj jeść nie mogła :ico_olaboga: ale na szczęście dziś już jest ok :ico_sorki: całe szczęście że zęby całe

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

29 cze 2009, 12:32

kanapeczki pokrojone w kostke do buzi jej wkladac to juz przesada
No z leksza tak :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no to czekam na cynk w sprawie wiadomej
Jasne jak tylko bede juz wszystko wiedziec :-D :-D :-D

Moja Zuzia wczoraj opuszka u palca sobie chlasnela :ico_sorki: nawet nie wiem kiedy i gdzie :ico_sorki: przyszla tylko i poprosila o plasterek bo ją boli :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”