Oczywiście nie doczytam was po weekendowej nieobecności

lecę choć troszkę poczytać forum i sprawdzę co i jak

Moze zatwardzenie ma??Mialam szybko do was wrocci ale jakos mi zeszlo dluzej.Mialam mala akcje z Ola,bo od 2 dni wstrzymuje kupke robi wszystko zeby nie zrobic,malo jej oczy nie wyleza biega ,krzyczy ze ja pupka boli a zrobic nie chce,zwariuje normalnie.Dalam jej jakis syrop na rozluznienie i jakos poszlo,ale z wielkim placzemi krzykiem
No to masakra ale wiesz przyjdzie czas to sie nauczyAsia jesli chodzi o twoj sposob nauki jedzenia to u mnie sie nie sprawdzil,ona jest tak uparta ze swiat nie wiedzial
no teraz napewno tak,bo jak na sile wstrzymuje to wiadomo ze pozniej jest problem zeby normalnie zrobicMoze zatwardzenie ma?
no tylko kiedy ten czas nastapiprzyjdzie czas to sie nauczy
ja z młodsza tak miałam ale się uparłam i powiedziałam ze jak nie chce sama to ja nie będę jej karmić i najwyżej głodna będzie i po wielkich lamentach wzięła się za jedzonko sama. początki były trudne bo miałam wrażenie że się zagłodzi bo nic ruszyć nie chciała sama (miałam straszne wyrzuty)ale w końcu patrzyła jak my jemy i nastąpił przełom"Ola jest mala dzidzia i mama ma nakarmic"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość