No dobra to se popisałam .............
DOBRANOC

tylko w jedna strone do sklepu jechalismy autobusem póżniej juz piecho
 tylko w jedna strone do sklepu jechalismy autobusem póżniej juz piecho  Najlepsze jest to,że w autobusie mi usnał a ja go chciałam w tych spacerówkach widzieć i wypróbować
 Najlepsze jest to,że w autobusie mi usnał a ja go chciałam w tych spacerówkach widzieć i wypróbować  Do tego tak mi usnął że niemogłam go dobudzić,ale musiałam ale jestem nie
 Do tego tak mi usnął że niemogłam go dobudzić,ale musiałam ale jestem nie  
  I w końcu juz niewiedziałam którą mam wybrać
 I w końcu juz niewiedziałam którą mam wybrać  Myśle nad 2,hi hi jeszcze chce jechać do jednego takiego duzego i obadać-najlepsze jest to ze w domku porównałam ceny tych wózków na alegro i wiecie co że takie same ceny i w sumie drozsze na alegro bo przeciez trza doliczyć koszty przesyłki-dobre co nie!!!
 Myśle nad 2,hi hi jeszcze chce jechać do jednego takiego duzego i obadać-najlepsze jest to ze w domku porównałam ceny tych wózków na alegro i wiecie co że takie same ceny i w sumie drozsze na alegro bo przeciez trza doliczyć koszty przesyłki-dobre co nie!!! 

napewno ma dla ciebie mega niespodziankę
 napewno ma dla ciebie mega niespodziankę  
  Ciotka wróciłas do nałogu
 Ciotka wróciłas do nałogu  mówisz,ze tak odpędzisz te choróbska,hi,hi i jak ci smakowały po takim czasie???
 mówisz,ze tak odpędzisz te choróbska,hi,hi i jak ci smakowały po takim czasie??? 
   I jak odpoczęłas sobie?
 I jak odpoczęłas sobie? 
   ale jestem juz śpiaca idę nyny do jutyrka,paaaaaaaa
 ale jestem juz śpiaca idę nyny do jutyrka,paaaaaaaa 

że wczoraj tutaj nie zajrzałam ale głowa mnie tak koszmarnie bolała że wcześnie poszłam spać.
  że wczoraj tutaj nie zajrzałam ale głowa mnie tak koszmarnie bolała że wcześnie poszłam spać. 
  i myślę że godziny pracy też będą rozsądniejsze
 i myślę że godziny pracy też będą rozsądniejsze Ale faktycznie wybór jest ogromny
  Ale faktycznie wybór jest ogromny   

hihi to były czasy
  hihi to były czasy   

dla wszystkich
 dla wszystkich   
  W sumie to nic takiego ale z drugiej strony to zawsze coś innego niż te nieszczęsne parówki i szynka
 W sumie to nic takiego ale z drugiej strony to zawsze coś innego niż te nieszczęsne parówki i szynka  
 no i obudziła wszystkich o 7 jak nigdy  bo to ona zawsze   na końcu wstawała,teraz juz ją połozyłam spac ,pewno zasnie
  no i obudziła wszystkich o 7 jak nigdy  bo to ona zawsze   na końcu wstawała,teraz juz ją połozyłam spac ,pewno zasnie  
  i te  z filgloparku  ,bedzie mega wysyp  fotek hihih
 i te  z filgloparku  ,bedzie mega wysyp  fotek hihih  
  ,a najbardziej to na mnie
   ,a najbardziej to na mnie  ,ze tylko ich zdanie sie liczy i one mają racje onieee
   ,ze tylko ich zdanie sie liczy i one mają racje onieee  .....    sie grubo mylą   ,niech se dokładnie inne zródla poczytają  ,przeciez ja napisałam    że( podobno z tego   sie to bieze  miedzyinnymi  ale nie dosadnie   to są  moje  myśli  tylko lekarzy) a te głupie zaraz na mnie
 .....    sie grubo mylą   ,niech se dokładnie inne zródla poczytają  ,przeciez ja napisałam    że( podobno z tego   sie to bieze  miedzyinnymi  ale nie dosadnie   to są  moje  myśli  tylko lekarzy) a te głupie zaraz na mnie  co ja wypisuje ,ale nawet to   co ja swego zdania nie mam?wkurzyły mnie ....wielkie damusie  ,wszechwiedzące   po  jednym dziecku
 co ja wypisuje ,ale nawet to   co ja swego zdania nie mam?wkurzyły mnie ....wielkie damusie  ,wszechwiedzące   po  jednym dziecku   wiedzą  to co wyczytają   ,ale nie sugerują sie obserwacjami ... no dobra to na tyle
  wiedzą  to co wyczytają   ,ale nie sugerują sie obserwacjami ... no dobra to na tyle  

pić nie,wszystko było na nie
 pić nie,wszystko było na nie  W koncu zaaplikowałam panadol ululałam i zasnął!Podejżewam że gniotła go kupaka,bo wczoraj nie robił
 W koncu zaaplikowałam panadol ululałam i zasnął!Podejżewam że gniotła go kupaka,bo wczoraj nie robił  Tylko szkoda że położyłam się o 3:15 a o 6 musiałam wstać,ale dobra. Rano już obudził mnie z kupaczem,więc jest oki
 Tylko szkoda że położyłam się o 3:15 a o 6 musiałam wstać,ale dobra. Rano już obudził mnie z kupaczem,więc jest oki  

dla Emilki za zjedzenie grysika,zobaczysz za chwilę po mału wszystko będzie jadła
 dla Emilki za zjedzenie grysika,zobaczysz za chwilę po mału wszystko będzie jadła 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość