Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 cze 2012, 19:23

kuleczka, Duża dziewczynke bedziesz miala:)
Qanchita, znalazlam jakis cennik z laboratorium z Krakowa i cena 30 zł tylko nie wiem czy z samej pochwy czy z odbytu tez?

A ja sie dalej zle czuje, maz mnie tez wkurw..... robi mi na zlosc i nie chce skonczyc dolu:/ jaka jestem zla ze jestem uzalezniona od niego.
Moja rodzina tez mnie zaskoczyla - mysleli ze moj maz przyjedzie sie pogodzic z nimi....moj brat chcialby zeby wreszcie bylo normalnie ale coz z tego jak moja matka nie widzi ze to ona jest winna wszytskiemu. Ehhh poplakałam sie tylko dzisiaj:( Marysia strasznie wariuje nie wiem czy z glodu czy z moich nerwow:?

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

11 cze 2012, 19:36

znalazlam jakis cennik z laboratorium z Krakowa i cena 30 zł tylko nie wiem czy z samej pochwy czy z odbytu tez?
A po co z odbytu? Tylko z pochwy wynik jest potrzebny do porodu.
Marysia strasznie wariuje nie wiem czy z glodu czy z moich nerwow:?
O głód Marysi się nie martw...dzieci korzystają z naszych zapasów :ico_oczko: Prędzej odczuwa Twój nastrój i dlatego też jest nerwowe.

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 cze 2012, 19:52

Qanchita, u nas wymagaja z pochwy i odbytu......GBS

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2012, 20:20

uspałam smyka bo ten stary cap w pracy. to tu do was lece z meldunkiem. w sumie to całe popołudnie męczą mnie nieregularne skurcze ale nie wiążę z nimi żadnych nadziei bo raz zaboli po 30 min, potem 15, 10, znów 30.i takie przy których spokojnie moge cos robić.
jedyna nadzieja że zrobią jakiekolwiek rozwarcie, gin jutro pomolestuje na dokładke i coś ruszy :ico_oczko:
ja robiłam po prostu wymaz z pochwy,gin twierdzi że w nim paciorkowiec też powinien wyjść jakby był...
Malinowa, oj teraz już będzie coraz ciężej się ruszać ale pomysl jak potem odzyskasz swoje ciało to jak to docenisz :-D
Kuleczka,duża Zosia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mamusia zdrowiej nam i najedz sie pyszności :ico_brawa_01:
Madleine, albo Gosia napiszecie mi któraś smska jak Aniulka napisze jaka mała duża iw ogóle?bo ja pół dnia na Ujastku spedze jutro i urodze z ciekawości :ico_sorki:
ja zaraz zmykam na wieczorna toalete, musze sie wypachnić dla ginusia :ico_haha_01: :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2012, 20:35

Madleine, albo Gosia napiszecie mi któraś smska jak Aniulka napisze jaka mała duża iw ogóle?
ok, napiszę aż sprawdziłam czy na pewno mam do Ciebie numer. I mam do Julchik, Kasiali, mamusi28, Ciebie i Quanchity. No i Ty koniecznie się pochwal jak już będziesz rodziła :ico_haha_01: bo coś czuję że chcesz Aniulę dogonić :-)
jaka jestem zla ze jestem uzalezniona od niego.
nienawidzę tak. Ja pamiętam jak my się przeprowadzaliśmy od mojej mamy - 50 metrów dalej mieszka. No ale rzeczy trzeba było przenieść. No i Paweł taki powolny i jednej soboty wzięłam szwagra, siostrę mamę ojca i takiego znajomego i przenieśliśmy nas :ico_haha_01:
a Zosia waży już 1,800 kg :ico_ciezarowka:
to rośnie panienka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 11-06-2012, 20:39 ]
Dziewczyny a jakie macie koszule do szpitala? Bo ja muszę coś kupić. Nie kupowała któraś na allegro??

Awatar użytkownika
Qanchita

11 cze 2012, 20:40

Marta26, a może jakbyś wzięła teraz cieplejszą kąpiel to te skurcze by się przyspieszyły? Ja bym tak zrobiła...żeby uniknąć jutrzejszych "masaży" :ico_oczko: .
uspałam smyka bo ten stary cap w pracy.
Zazdroszczę :ico_sorki: Moja mała menda nawet nie wygląda na śpiącą :ico_zly:

[ Dodano: 11-06-2012, 20:48 ]
gosia jak czytam o Twojej przeprowadzce to powiem Ci że ja mam tak samo.
Mój tata i brat z rodziną też mieszkają obok, jakieś 50m. Jak mówię 3 razy mężowi żeby coś zrobił i nie dociera to wystarczy że raz poproszę tatę i brata. A później słyszę...przecież sam bym to zrobił :ico_zly: Jasne!

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2012, 20:48

Moja mała menda nawet nie wygląda na śpiącą :ico_zly:
no mój też nie prędko jeszcze pójdzie spać.

Co myślicie o takiej koszuli? Znaczy nie chodzi mi o wzór tylko o rozcięcie na karmienie. Czy lepiej takie?

Obrazek

Czy standardowe z dekoltem

Obrazek

z takich wycięć raczej zrezygnuje bo jakoś nie podchodzą mi, chociaż koszula fajna

Obrazek

[ Dodano: 11-06-2012, 20:50 ]
gosia jak czytam o Twojej przeprowadzce to powiem Ci że ja mam tak samo.
no nie mamy powodu do szczęścia :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Qanchita

11 cze 2012, 20:55

Koszula 2 i 3 bardzo ładne ale chyba skłaniałabym się ku drugiej bo w 3 bałabym się że mi te lejące się piersi same zechcą wyłazić przez te otwory :ico_wstydzioch:
Ja mam takie rozpinane na środku...chyba najpopularniejsze i jestem zadowolona. Dwie kupiłam jak miałam Jolkę a teraz w Lidlu dokupiłam trzecią.

[ Dodano: 11-06-2012, 20:57 ]
gosia a ta druga w jakiej cenie? Bo bardzo ładna...jeszcze z tą narzutką. Super. Tylko czy ten dekolt jest na tyle dobrze wycięty, że pozwoli wyjąć cycek na wierzch?

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2012, 21:00

Bo bardzo ładna...jeszcze z tą narzutką. S
no ale właśnie nie wiem czy narzutka w cenie :ico_noniewiem: cena 50zł plus koszty przesyłki czyli 56,50. Ta trzecia właśnie taka dziwna. Poszukam z otwarciem na środku.

Awatar użytkownika
Qanchita

11 cze 2012, 21:00

Obrazek

Te z poprzedniej ciąży w tym stylu mam...jedną z długim i jedną z krótkim rękawem.
Ta z lidla jest gładka, w brązie ale zapięcie też w tym stylu.

[ Dodano: 11-06-2012, 21:07 ]
gosia888, znalazłam tą aukcje. Tam jest napisane że szlafrok do kupienia na innej aukcji.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”