Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 22:47

Gośka :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 22:54

juz jestem.... :-D

no mi tez sie podoba...szkoda ze nie jeszcze blizej mnie ale ta gozina drogi to i tak spoko :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 22:56

Godzinka drogi, co to dla nas :ico_haha_01: Jezu, już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Cieszę się jak dziecko :ico_oczko: :ico_oczko:

Właśnie oglądam jeden z moich ulubionych programów na tvn style "Nianiu, na pomoc" :ico_oczko: Daria, to jest brytyjski program, pewnie w UK też leci :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 23:00

taka super niania?no leci ale ja malo ogladam-a chyba powinnam zaczac i notowac conieco :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 23:03

Daria wiesz co, ja dużo zapamiętuję z tych programów, naprawdę .

Obejrzę do końca i idę spać.

Żegnam się na dziś :ico_papa:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 23:45

He, nianiu na pomoc to w sam raz dla nas! zapisuję się w kolejkę...jako ta zrzędząca mama :ico_haha_01:

Sikorko przepiękne zdjęcia!!! dobrze, że moje dziecko na razie grzebie tylko w szufladzie z drewnianymi łyżkami :ico_sorki: albo tłucze słoiki :ico_haha_01:
Kamizela no piękne miejsce!!! ja też jadę! bo kuźwa nie wyobrażam sobie Ciebie tak daleko...ja już tęsknię...bo to jednak kawał świata...
Anza no wiesz...dzieli nas pół PL więc nie wiem jak się zorganizujemy :ico_haha_01:
Doris nie wiem co z sylwkiem...na nic konkretnego sie nie umawiam..bo ja w pracy będę do 16-17 pewnie...i zanim dojedziemy to kuźwa czas na szampana będzie :ico_haha_01: i brawa za nocnik! jeszcze trochę i będzie ok!
Kamizela współczuję...nawet nie umiem sobie wyobrazic takiego zycia...jeju..aż mi zaraz wstyd, że ja czasem narzekam...nie powinnam ani słowem...bo grzeszę...
Massumi a Ty dziecko na topku żywisz :ico_haha_01:

no..widzę, ze nasze dzieci gromadnie wkroczyły w wiek buntu...szok...
co prawda ja nie narzekam, bo nie jest tragicznie...ale...moje dziecko rzuca się n apodłogę z krzykiem przy każdej odmowie czegokolwiek :ico_wstydzioch: ale ja to olewam...i nie pozwalam na takie sceny...
no wiecie...moje dziecko niestety nadal wstaje o 7! a potem stoi na schodach i litania leci "babu, babu, dziadziu, dziadziu" :ico_haha_01: a potem juz w pokoju wywala wszystko na dywan i wielka zabawa...oczywiście "zuzia" leci z głośnika bo innej piosenki nie da sobie włączyc! :ico_noniewiem: jedną lalkę nosi i to ją nazywa "zuzia", a dwie kolejne to "Ija" czyli Ela jak babcia!hehehe Nutka mówi też w końcu "tatuś" i "ciocia", i wie jak tata ma na imię "jac" mówi... Dziś też ze mną oglądała książkę i umie powiedziec co na każdej stronie jest...a ja zrywam boki bo ona swoim językiem operuje i mówi że "duguda" jest i "bambam" czyli piłka, i "jaja"- lala i "dzidzia" i "łał łał" pies i "mauuu" kot...i w ogóle cuda na kiju...Zbudaowałam jej domek z klocków to ona od razu "dum" i że to "dum" "bubisia" :ico_haha_01: a potem wlasła w niego nogami i kazała "tatuś" wołac, żebby zobaczył...Jak widzi dziecko w wanience to mówi, że robi myj myj...Jak moja mama źle się czuła to0 Hania ciągle do niej podchodziła, głaskała i całowała...mała menda...wszystko wyczuje i umie rozegrac....
wczoraj chyba z 15minut latała jak wariat po pokoju i bawiła się...nocnikiem! a my pękaliśmy ze śmiechu..nagrałam nawet film, ale nie mogę się zebrac zeby zgrac...no i na kolację jej ugotowałam warzywa...najpierw protest ostry...a potem wcinała i klepała się po brzuchu!no generalnie ma swoje ...i jak tylko dziadka widzi to zaraz chce z nim iśc "na nół" czyli na dół do dziadków...bo tam wchodzi se po schodach, szaleje na łóżku i nosi babci korale...ech ,mówię Wam co to za dziecko...szok!

dobra, uciekam bo już znów tak późno...buziole ogromne!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 23:54

a ja juz mam wizje i plan na pokoik Mayci :ico_haha_01: wszystko przedstawilam A. i zaakceptowal :ico_sorki: :ico_oczko: teraz wykonac :ico_noniewiem:

Zborra,a Hanka uzywa takich samych slow na niektore rzeczy co Maya np. dum to dom,lala to lalka,bambam to pilka,łał łal to pies :ico_haha_01: ale chyba to ich jakis miedzynarodowy jezyk co? :ico_haha_01: nie no czekam na filmik z Hanka bo dawno nic nie pokazalas...

[ Dodano: 2008-10-28, 23:02 ]
Obrazek
tu coreczka buduje zamki
Obrazek
a taki dzis widok mialam popoludniu z okna

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 00:03

a, Glizdunia widzisz...więc byśmy się dogadały :ico_haha_01: i m yi one...
zapomniałam napisac o pokoju dla Mayci! super!!! no myślę, że kolorek zielony jak najbardziej..czerwony niby powoduje takie ciąlge napięcie, ale nie słuchaj tego..ja miałam 2krwieto czerwone ściany w pokoju i czułam się w nim świetnie! a jeśli chodzi o malowanie łóżeczka to stanowczo odradzam! bo pewnie jest lakierowane...nasze też było..i farba odchodziła okropnie...nie polecam! no i do dzieła...może w ikea kupisz jakieś fajne materiały...ii dodatki...super będzie!
postaram się pokazac Hankę nie wiem...jutro? w czwartek?
jutro jadę do fryzjera!!! boję się, bo nowy...nidgy nie byłam... :ico_olaboga: co to będzie???

dobra idę...mąż czeka :ico_haha_01: musi się zrewanżowac...heheheh
dobranoc!

[ Dodano: 2008-10-28, 23:06 ]
ślicznie się bawi!
ja musze jeszcze pochwlic Hankę...zbudowała dziś wieżę z kubeczków z ikea!!! :ico_brawa_01: ale jestem dumna!!!

no a Ty chyba żartujesz, to śnieg??? :ico_szoking: :ico_olaboga:

dobra, idę wreszcie!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 paź 2008, 00:10

nie no grad,ale taki sniezny...i w nocy byl przymrozek :ico_szoking: a my bez zimowej garderoby dla Mayci...choc teraz to nie duzy problem tylko kasa i na drugi dzien Ci przywoza z Nexta :ico_haha_01: .....hmmmm

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 00:13

to szukaj sponsora :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

i chciałam jeszcze napisac..że ja bym też była równie uzależniona, gdybym tylko miała dostęp do kompa...6godzin w pracy...ale nie mam :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”