małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

31 mar 2008, 21:41

:ico_noniewiem: Nie chcę być niemiła, ale..nie cieszę się z tego powodu. :ico_noniewiem: Stracimy taką fajną laseczkę :ico_placzek: I taką piękną malutką!!!! :ico_placzek:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 22:46

hejaaaaaaaa

caly dzien w miescie spedzilam. wreszcie!!!
pojechalam z kumpela a na miejscu spotkalysmy sie z trzecia mamuska
obie maja dziewczynki w wieku lelka hehe
posiedzialysmy w starbucksie na kawce, nakarmilysmy dzieciaki
a potem rundki po sklepach
poszalalam w h&m bo duzo nowych ciuszkow przyszlo w moim kolorach hihi
wiec nie moglam sie oprzec :ico_wstydzioch:
lelkowi tez kilka nowosci kupilam hihi
wiec super...jestem zadowolna bo juz sie balam ze jakas nader wybredna, bo osttanio nic mi sie nie podobalo hihi
jeszcze musze leciec po jedna sukienke letnia zolta i spodenki.. bo juz mi lelek marudzil i musialam sie spieszyc hehe
poza tym tatusia wieksze kwoty ubywajace z konta bardziej denerwuja niz zakupy na raty hehe oszukuje sie facet...

a pogoda.. coz. iscie wiosenna
BOSKA!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:

no tak lelek zaskakuje hurtowo...
normalnie szaleje
chodzi sobie wzdluz stolu i lozeczka
a teraz obudzil sie i slysze placz , wchodze do pokoju a on juz stoi
pewnie przez sen wstal i sie wystraszyl czy co..
w nocy czasem tez takie numery robi, ale wtedy sobie mysle ze pewnie za dlugo nas wola a my spimy. wiec wreszcie sie wgramoli na nozki hihi

kinga a ja sie ciesze.. ze zawitasz do nas hhihi powiedz do jakiego miasta?
i od razu za[raszam na watek Uk anglia
mamy tam sporo fajnych dziewczyn emigrantek obecnych, bylych jak i jedna przyszla.. takze wpadaj smialo

malhyn
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 kwie 2008, 08:13

Hejka. Ja juz kawke popijam a mały sie bawi i reklamy oglada. Super pogoda sie zapowiada. Pewnie wszystkie bedziemy spacerować. Dozobaczenia wieczorem.

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

01 kwie 2008, 08:43

witajcie
pogoda rzeczywiście zapowiada się nieźle, ale ja dziś na spacerek nie pójdę...... Dziś jest dzień powrotu do roboty...... Natala będzie spacerować z ciocią, potem u niej zje obiadek, a o 16 Tatuś ją odbierze..... Zobaczymy jak nam minie ten pierwszy dzień rozłąki.
wpadnę wieczorkiem..... PApaa

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 kwie 2008, 10:30

Kinga do angli a my do irlandi polnocnej juz we wrzesniu :) u nas pogoda dzis brzydka pochmurnie..
joanno moj kuba ma skaze i nie mozemy jogurcikoe niestety, Basiu my tez na sinlacku lub kaszki ryzowe..
ale dzis zjadl ladnie i wczoraj , chyba jedynie jablkowa mu smalkuje..zastanawiam sie czemu on tak czesto kope robi.. czasem do 4 razy dziennie...

a i mamy 6 ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i kuba nauczyl sie nowej rzeczy zgrzytaniazebami az mnie ciarki przechodza jak on to robi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2008, 12:25

witajcie panieneczki w południe
moje dzieciaki z ciocią w ogródeczku, a ja do was na sekundkę, bo wy wszystkie pewnie i tak na spacerkach
abegano trzymam kciuki za dzisiejszy dzionek
oj dziewczyny emigrantki, będzie nas ciut mniej przez chwilkę, ale przecież na szczęście wszędzie internet jest, więc nie ma obawy, że was tu zabraknie
madziorka i sylwia to dla waszych dzieciaków za piękne postępy :ico_tort: :ico_brawa_01:
sylwio mój Tadzik obecnie jest na etapie 2 kupek, a była jedna, myślę że wszystko zależy co dzieci jedzą, ale wydaje mi się, że to normalne taka ilość, zresztą zawsze możesz zapytać lekarza jak masz wątpliwości
a ja się wam "pochwalę" :ico_olaboga: , bo ostatnio pisałam o gorszym samopoczuciu, tych bólach głowy i w ogóle, otóż zrobiłam sobie badanka i okazało się :ico_szoking: że nam się rodzinka powiększy, nie wiem czy się cieszyć czy płakać

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 12:47

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Gratuluje!!! Basiu to dopiero niespodzianka jest! :-D Teraz to juz chyba maz nie bedzie mial wyjscia i bedzie musial ci pomagac! :ico_oczko: Biedactwo, kiedy ty nam sie wyspisz? Mam nadzieje, ze wymiotow nie masz! Bierz koniecznie pelno witaminek! A mezusiowi powiedz, ze jesli nie bedzie ci pomagal to ja mu klapsa internetowego z Francji wysle! :-D :-D :-D
A wiesz co Basiu, po pierwszym szoku, to trzeba sie tym cieszyc! Ja to zawsze mowie, ze taki dzidzius niespodzianka to numerant zyciowy jest i pewno jakas wazna osobistosc! :-D :ico_oczko: Przesylam ci pelno caluskow, trzymaj sie cieplutko :ico_haha_01: :ico_haha_02: :ico_haha_01: :ico_haha_02:

Co do zabkow, to moja dalej strasznie sie meczy i dorobila sie zapalenia ucha! Cieklo jest z niego rano , wiec teraz czekamy na naszego lekarza! Powiedzial mi, ze jak do domu na obiad bedzie jechal to wskoczy i pooglada co i jak! :ico_noniewiem: Mam nadzieje, ze moj urwisek nie bedzie mi robil jak syn tzn co zab to zapalenie uszu! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 13:25

Basiu niezle nabralas Anie... zartem prima aprilisowym co? :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-01, 13:30 ]
a nasza czerwcowka Ania serio jest w ciazy, wczoraj nam powiedziala i suwaczek juz zalozyla hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 14:07

A fakt dzisiaj pierwszy!!! :ico_szoking: Ja to ostatnio tak malo spie, ze nawet niezauwazylam, ze to juz kwiecien :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 kwie 2008, 14:10

hej dziewczyny :-D

Madziu to że wyjeżdzam to nie znaczy, że nie będe pisać. Planujemy właśnie zakup laptopka a jak nie znajdziemy czegoś ciekawego to i tak kompa bierzemy. :ico_oczko: Więc nie ma co się martwić :ico_oczko:
A zapomniałam napisać ostatnio śliczną fryzurkę sobie zafundowałaś. Bardzo dojrzale w niej wyglądasz :ico_oczko:

Madziorka najprawdopodobniej będziemy mieszkać w londynie w dzielnicy ilford (essex-podobno bardziej znana z tej nazwy) A na tym wątku byłam już wcześniej, tylko teraz czasu nie miałam dlatego tam nie zaglądałam.

Basiu to chyba żart prima aprilisowy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: A jeżeli nie to serdeczne gratulacje :ico_brawa_01:

Mnie ostatnio boli głowa ale to chyba po przestawieniu czasu :ico_oczko:

Pogoda śliczna to byłyśmy na spacerku długim :ico_oczko: a przyszły buciki dla niuni ostatnio zakupiłam są świetne a jak jej się fajnie w nich chodzi http://www.allegro.pl/item329898817_h_m ... azja_.html
i bardzo o nie walczyłam :ico_oczko: ale wygrałam :-D

Aga powodzenia w pierwszy dzionek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”