glizda trzymam kciuki
kamizela ja daje młodej serki/jogurty itp prosto z lodówki. a co actimelów, to kiedys na tt czytalam artykul, ze tylko ok. 5% ludzi na swiecie nie wytwarza samoistnie bakterii które zawiera actimel i że jak za często się daje właśnie actimelki to one powodują, że organizm przestaje je produkować. generalnie to bylo ladnie opisane, a ja napisałam w skrócie to co pamietam.
zbora no to Hanula dużo mówi!!

patrycja to nic nie rób skoro Ci się nie chce

GLIZDUNIA, pomysł na pokoi fajny i Ty się ciesz, że masz faceta który chce coś robić!!! Bo wiesz mój tata zawsze powiadał że "musi mocy urzędowej nabrać" i jak miał powbijać gwoździe w nowym mieszkaniu do którego sie wprowadziliśmy to stanęło na tym że ja sama to zrobiłam bo przez pare lat sie doprosić nie mogłam

kamizela, wspolczuje sytucji w domu... ale już nie długo będziesz na swoim!!! Ja też się nie moge doczekać wyprowadzki do Wawy bo będę mogła "zyć po swojemu" a nie tak jak moi rodzice...
dzisiaj w robocie miałam w pip roboty!!! skończyłam dopiero o 10 a zawsze kończe najpózniej o 9... ale spoko w końcu za to mi płacą

młoda śpi
wczoraj nocnikowanie skonczylo sie gdy wyszlysmy na spacer. potem nie chciało mi się już ściąg jej pieluchy, ale generalnie jeszcze nie czas na nocnik, bo młoda nie kuma o co chodzi i nie robi na niej wrazenia jak zrobi siku w majtki czy do nocnika i ma stalych por sikania. wiec na razie daje spokoj. beda ją sadzać tylko od czasu do czasu.
co tam jeszcze pisałyście...
[ Dodano: 2008-10-29, 12:22 ]
a jesli chodzi o mieszkanko w warszawie to moja siostra znalazła takie biuro, które szuka mieszkań pod podane kryteria. płacisz im 200zł, mówisz co Cię interesuje a oni szukają Ci przez 30 dni mieszkania takie jakie ci odpowiada i Cię umawiają na oglądanie itp.
Nie dużo kasy, a łatwiej będzie znaleść mieszkanie, bo ja na odległość moge tylko ofert w necie szukać, a mój A. to nie ma głowy do szukania i umawiania się