no to witaj wklubie.Ja juz sobie darowalam sprzatanie w ciagu dnia,bo to nie ma sensu.Sprzatam dopiero na wieczorJaki moje córy zrobiły bałagan już mi ręce opadają

[ Dodano: 2009-06-29, 15:16 ]
wiem,widzialamja mam na łopatce.

no to witaj wklubie.Ja juz sobie darowalam sprzatanie w ciagu dnia,bo to nie ma sensu.Sprzatam dopiero na wieczorJaki moje córy zrobiły bałagan już mi ręce opadają
wiem,widzialamja mam na łopatce.
moze sobie na posladku zrobie tez fajnie wyglada
ciekawe nie słyszałam nigdy o takiej metodzie.badanie polegalo na tym ze musiła trzyac takie dwie metalowe kule..oczywiscie musiąłm jej w tym pomagac.. ja miałm ubrane takie specjalne rekawiczki..i po koleji pani przykładała do poszczególnych alergenów jakies diody i wagadełko pokazywało czy jest alergoi czy
musze przejsc znowu na Bebilon pepti-dla alergików własnieto co ty jej podajesz tzn.jakie mleko??
to sie okaze..duzo szperałam po necie i ludzie sa zadwoleni..wiec stwierdzłam ze co mi tam zrobie zwłąszcza ze to nie takie drogie..pani nie robiła nam calej palety bo to nie ma sensu na taki maluch kt jeszcze nie wszytko je i zapłaciłysmy 25 złiekawe właśnie czy jest to miarodajne. Zrobiła bym moim dziewczynkom takie testy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość