hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 lis 2007, 22:22

Chyba wszystkie babki przeniosły się na "naszą klase"

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lis 2007, 15:01

Agnieszka Kosowska - Dobiegniew, w mojej klasie tylko 6 osób, a na studiach żadnego znajomego, ale zdnia na dzień coraz więcej ludzi tam siedzi, bo ciagle serwer im się zawiesza.

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 lis 2007, 22:25

Mnie tez denerwuje ich serwer ciągle przeciążone, a znalazłaś mnie.

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

23 lis 2007, 23:30

no dobra, w związku z tym, że nasza-klasa sie wiesza, to może zajrzycie tutaj?? bo chyba nie siedzicie przed ekranem wgapione w Pana Gabkę?
ja osobiście kilka osób znalazłam, chociaż niekoniecznie z mojej klasy :-D
maryla, gdyby nie ten garbus to bym cie nie poznała :ico_oczko:
a przy okazji, jeśli macie ochotę obejrzeć zdjęcia pokoju moich dzieci po remoncie to wejdźcie na "Dzieci ur.2003r.", albo "Wspaniałe dzieciaczki 2006", bo juz mi sie nie chce wklejac ich tutaj, skoro i tak nikt tu nie zaglada :ico_zly:
gdzie sie podziala kaasiaa79, ilonakk, Aga_fr i ivon??????
mężuś ma teraz dwa i pół tygodnia urlopu (pierwszy właśnie się kończy) i już narzeka, że za często się do niego dobieram :ico_szoking: i nie pomaga tlumaczenie ze nadrabiam zaleglosci (bo przeciez wychodzi do pracy zawsze o 17:00 i wraca po 2:00 w nocy), bo weekendy zawsze jakos śmiesznie nam wypadają :ico_oczko: i przeciez jakby sie pożalioł w robocie kolegom że go żona napastuje codziennie to by sie chłopaki w głowe pukali, nie? a on ma tak fajnie że nie słyszy wymówek typu: głowa mnie boli (bo przecież seks powoduje lepszy dopływ tlenu do mózgu), zmęczona jestem(bo seks rozluźnia), muszę umyć gary (pie...yć gary!). JA MAM ZAWSZE OCHOTE!
a on se już układa plan dnia na jutro, sprawdza program TV i dzowni po znajomych, żeby sie umówić na wieczór :ico_oczko:
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco koleżanki równolatki!!!

[ Dodano: 2007-12-04, 23:03 ]
no dobra, nie wiem gdzie się podziewacie, ale ja sobie tutaj lubie czasem coś naklikać
tydzień temu tapetowaliśmy z mężem przedpokój: jedyne 3,30 wysoki, 7m długi i 2m szeroki w dodatku odwaliło mi z lekka i robiliśmy go w dwa kolory góra-dół :ico_zly: podwójna robota i wycinanki a na domiar wszystkiego zabrakło mi borty - całe 37cm!!! i nigdzie jej nie ma bo kupiłam z wyp[rzedaży :ico_wstydzioch: mój głupi pomysł - przyznaję sie bez bicia
dzieciaki zaczęły znowu sie smarkać, mam dzisiaj wolny wieczór, bo mąż poszedł do kuzyna świętować Barbórkę a w piątek idzie na Karczme Piwną - w obu przypadkach nie wiem kiedy wróci :ico_oczko: za to wiem w jakim stanie :-D :564: mocno wskazującym na spożycie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matula1

11 gru 2007, 01:23

maryla pisze:pewnie taka mlodsza sie wydaje

no przecież! ja osobiście wolę zajrzeć tutaj niż na naszą klasę, bo tam nikt się nie chce zapisać do mojej podstawówki :ico_zly: chociaż jak się dobrze zastanowić to się przestaję dziwić, byłam okropną przewodniczącą i wstrętnym tyranem :-D

Awatar użytkownika
matula1

19 gru 2007, 00:14

oto moje najmłodsze dziecko - ma całe 10 tygodni :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
matula1

24 gru 2007, 15:52

Zdrowia Szczęścia Pomyślności
Zjedzcie karpia aż do ości
Niech Dzieciątko da prezenty bogate
a brzuchy od makówek niech będą pękate

Awatar użytkownika
matula1

02 sty 2008, 14:07

w związku z tym, że w lutym wracam do pracy, będę tu rzadziej zaglądać :ico_noniewiem: ale jednak będę (w przeciwieństwie do niektórych :ico_zly: ) od dzisiaj ostra dieta bo przecież nie mogę tam sie pokazać wyglądając jak maciora :ico_nienie: no i mąż obiecał wyskoczyć z niewielkiej ilości gotówki żebym mogła sobie kupić kilka sztuk nowej odzieży (z ciuchexów oczywiście, bo w normalnych sklepach nie ma odzieży na hipopotamy) i bileizny
ciekawe jak mi pójdzie, w tej chwili ważę 94kg... :ico_wstydzioch:

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 sty 2008, 23:54

cześć Ja z zyczeniami
Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych
Życzy Kamilek i ciotka Aga

Awatar użytkownika
matula1

03 sty 2008, 00:08

słuchajcie laski, pochwalcie się może, co dostałyście pod choinkę? tak się wszyscy tu chwalą co dzieci dostały a my przecież też zasługujemy na jakieś prezenty, nie?

ja dostałam piesa :-D i teraz leczę sobie ręce od wiecznego wycierania szczyn :ico_zly: ale tego chciałam i dumna jestem z mojej suni, bo już dzisiaj załapała, że wychodzę z nią na dwór i lepiej jak trochę wytrzyma to se dodatkowo pobiega i dzisiaj wycierałam o połowę mniej razy podłogę czyli jakieś 8-10 razy :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”