chyba go brzusio boli i nie moze kupki zrobic, dawalam mu wody, masoalam brzusio i nic
  chyba go brzusio boli i nie moze kupki zrobic, dawalam mu wody, masoalam brzusio i nic   
 nie zdarza sie dominisia zeby spal misio cala noc, budzi sie na jedzonko, przynajmniej 2 razy.
mezu wlasnie wychodzi do pracy i znow zostajemy sami

Ewasiek oj to niedobrze, może daj Michałkowi herbatkie z kopru, Olkowi troszke pomaga.chyba go brzusio boli i nie moze kupki zrobic
 zjadł 2 cycorki i spi. Ja oczywiscie wstałam o 3.00 sprawdzić czy nie jest już głodny ale spał w najlepsze i szkoda mi go było budzic. Za to wczoraj w ciągu dnia przespał może 3 razy po pół godzinki
 zjadł 2 cycorki i spi. Ja oczywiscie wstałam o 3.00 sprawdzić czy nie jest już głodny ale spał w najlepsze i szkoda mi go było budzic. Za to wczoraj w ciągu dnia przespał może 3 razy po pół godzinki   i był jakiś strasznie marudny, mąż stwierdził ze to pewnie jedzonko z McDonalda sie odzywa, na które sobie mama pozwoliła
  i był jakiś strasznie marudny, mąż stwierdził ze to pewnie jedzonko z McDonalda sie odzywa, na które sobie mama pozwoliła   
  , siedziałam w sypialni i
 , siedziałam w sypialni i   
    , głupio było wyłazic i pokazywac sie kuzynce męża
  , głupio było wyłazic i pokazywac sie kuzynce męża   Wszystko chyba przez nerwy spowodowane chrzcinami i po prostu za duzo na głowie, nie cierpię takiej gonitwy. Dzis jeszcze ostatnie zakupy, potem akcja w kuchni i ostatnie małe sprzątanie. Oj zeby juz był poniedziałek
  Wszystko chyba przez nerwy spowodowane chrzcinami i po prostu za duzo na głowie, nie cierpię takiej gonitwy. Dzis jeszcze ostatnie zakupy, potem akcja w kuchni i ostatnie małe sprzątanie. Oj zeby juz był poniedziałek   

ale naprawde nie mam dziś głowy do tego
  ale naprawde nie mam dziś głowy do tego   

(nie wiem czy wy tez czujecie takie pragnienie jak karmicie???)

Na twoim miejscu tez Jasiowi zostawiłabym 1 skoro mówisz ze przy 2 mu sie ulewa. Spróbuj znowu z 2 za jakis czas.
  Na twoim miejscu tez Jasiowi zostawiłabym 1 skoro mówisz ze przy 2 mu sie ulewa. Spróbuj znowu z 2 za jakis czas. Dominisiu skąd ja to znam, ja to co chwile jestem obsikana przez Olka jak nie zdąże zakryc go pieluszkąjak tylko zdejmie sie mu pampersa to lubie sikac, teraz coraz rzadziej, ale sie zdarza, a ze to chlopak to sika na odleglosc :)

tu szatynka tam blondynka
  tu szatynka tam blondynka   Teraz masz chyba naturalny kolor włosów co?
  Teraz masz chyba naturalny kolor włosów co? 

Z OKAZJI UKOńCZENIA
 Z OKAZJI UKOńCZENIA  

Bylam wlasnie z malym na spacerku.
  Bylam wlasnie z malym na spacerku.Oj strasznie cięzko się oprzeć, żeby nie zajrzeć co u was tym bardziej ze komputer włączonyJa wiedzialam ze nie oprzesz sie pokusie i jeszcze do nas zajrzysz
 "Chyba" jestem uzależniona, co ja mówie "NAPEWNO"
  "Chyba" jestem uzależniona, co ja mówie "NAPEWNO" a przypuszczam że znieczuli go to totalnie
  a przypuszczam że znieczuli go to totalnie   
    więc sie nie zdziw jak męzus bedzie miał jeszcze ochote wieczorem na cos innego
  więc sie nie zdziw jak męzus bedzie miał jeszcze ochote wieczorem na cos innego   A propo masci to od razu przypomina mi sie jak mnie plecy bolały i kazalam się męzowi nasmarować
  A propo masci to od razu przypomina mi sie jak mnie plecy bolały i kazalam się męzowi nasmarować   na masci pisało zeby dać ok 0,5cm nie wiem ile on tego nałożył  ale w nocy obudził mnie pożar na plecach
  na masci pisało zeby dać ok 0,5cm nie wiem ile on tego nałożył  ale w nocy obudził mnie pożar na plecach   chyba pół godziny stałam pod chłodnym prysznicem, chłopek chciał dobrze ale mu nie wyszlo
  chyba pół godziny stałam pod chłodnym prysznicem, chłopek chciał dobrze ale mu nie wyszlo   . Teraz jak coś to wszelkie masci wyciskam sama a on tylko smaruje
 . Teraz jak coś to wszelkie masci wyciskam sama a on tylko smaruje  
 ja znów poźno, ale widzę, że i wy nie macie za dużo czasu na pisanie
 ja znów poźno, ale widzę, że i wy nie macie za dużo czasu na pisanie  
  ja przed porodem położyłam szampon koloryzujący, żeby nie siedzieć u fryzjera 4 godz, wtedy bym nie wytrzymała, a teraz nie mam kiedy iść
  ja przed porodem położyłam szampon koloryzujący, żeby nie siedzieć u fryzjera 4 godz, wtedy bym nie wytrzymała, a teraz nie mam kiedy iść  ale nie dobrze się czuję z takimi włosami ciemnymi
 ale nie dobrze się czuję z takimi włosami ciemnymi  już nie mogę się doczekac pasemek
 już nie mogę się doczekac pasemek  a ciebie to wogóle podziwiam że masz czas na tiktakowanie, brawa
 a ciebie to wogóle podziwiam że masz czas na tiktakowanie, brawa  za organizację
 za organizację
i mój nie ma wyczuciachyba pół godziny stałam pod chłodnym prysznicem, chłopek chciał dobrze ale mu nie wyszlo

podobno najlepszy okład z młodych piersiJak chcialam zeby smieci wyrzucil to nawet sie po worek nie umie zgiac

za ciacho
 za ciacho  
  spał prawie cały dzień i namiętnie smoczka ssał
 spał prawie cały dzień i namiętnie smoczka ssał  
   a teraz marudzi
 a teraz marudzi  zmykam szybciutko
 zmykam szybciutko 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości