Biedna
Asika, dobrze, że już po wszystkim. Składamy z moją rodzinką ogromne gratulacje! A ja też z Siedlec pochodzę-dobrze, że się wyprowadziłam i w Poznaniu mogłam rodzić
Brawa dla szczęśliwych rodziców Antosia
Magda dzięki za zdjęcie-maluszek Asi słodziutki! No i ogromne dzieki dla Marka za tak dokładną relację
[ Dodano: 2008-04-12, 12:43 ]
Co do moich emocji, to jest różnie. Raz jest lepiej raz gorzej. I też mam takie momenty, że bym chciała, żeby Kinga była już taka duża jak Ewa. A z drugiej strony Kinga ma juz tydzień, dopiero co byłam na porodówce, zdaje się, że wczoraj. Ewa dziś kończy 15 miesięcy-kiedy to zleciało? Naprawdę nie wiem. Kolejny rok minie tak samo szybko. dziewczynki będą się razem bawić i wiem, że to będzie super. A teraz musimy sobie jakoś razem z mężem poradzić. Kochamy się a to jest najważniejsze
A może te złe nastroje to przez pogodę? W Poznaniu od kilku dni pogoda pod psem-ciągle leje i nie napawa optymizmem.
[ Dodano: 2008-04-12, 12:45 ]
mamamonia, to dziś wyjątkowo zaciskaj jeszcze nogi
[ Dodano: 2008-04-12, 12:47 ]
Magda Sz., aż się popłakałam znowu jak czytałam to, co mi napisałaś o Twoich chłopakach i uczuciach związanych z podwójnym macierzyństwem-dziękuje bardzo. Asia mówiła, że Ty anioł, nie kobieta-chyba faktycznie tak jest
[ Dodano: 2008-04-12, 13:08 ]
mamamonia, dzieki za linka do suwaczków. Pozmieniałam sobie, bo te od Ciebie są dużo ładniejsze