Spotkanie się udało, dziękujęSpotkanie widać z kolegą sięudało, super foteczka

Masakra, współczuje, jak w jakimś gangsterskim filmie, może to ktoś kogo znacie dobrze. Dobrze, że chociaż da się odzyskać, bo czasem bank odmawia reklamacji.Wczoraj wyczyścili nam konto macie pojęcie ukradli nam 1.000euro z konta bankowego dodam ze z CITI BANKu toć jakiś koszmar normalnie . Ktoś zlecił przelew przez telefon i kazał przelać na czyjeś konto kase. Ponoć znał wszystkie dane mojego męża i dla tego przyjeli do realizacji. masakra a ja chciłam nową spcerówke kupić![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiści jets to do odzyskania bo reklamacje już złożyliśmy ale ile to potrwa kto to wie![]()
muszą przesłuchać ksety z nagraniami i pewnie innych miliony procedur.
![]()
![]()
No szok aż nie mogę w to uwierzyć no ale dobra musiałam się wygadać to się do prasy nadaje normalnie......
Dziękuję bardzoUlcia jaką ma słodką minke jak pozuje do zdięcia,![]()

Też tak powinnam, ale nie potrafię patrzeć spokojnie jak Ona płacze, więc siedzę obokSkąd ja to znam mam to samo ale ja poprostu mówie nie i daje mu jakaś zabawke oczywiście jak tak bez powodu zacznie ryczeć i histeryzować.

Superwpadłam tylko się pochwalić że Artur umie pić z butelki z dziubkiem

Wymyślam różne rzeczySkąd Wy najczęściej bierzecie przepisy?

Jeszcze nie zrobiłamPinko, jak tam Twoje gołąbki?

U nas tak samo, tylko bajek jeszcze nie czytam, Ula zasypia przy butli.Ja to zawsze kąpanie butla kaszki, bajka i sen
Ulek już śpi, Jarek pojechał do Poznania, mam nadzieję, że szczęśliwie dojedzie, czekam na sygnał i idę spać.
Pogoda była dzisiaj piękna, oby jutro też taka była.
[ Dodano: 2008-10-11, 21:20 ]
Też ją kupuję, Ula bardzo ją lubi.Kupiłam mu ostatnio kaszkę mannę bobovity i tak smakowicie pachnie,
Dzięki, ale to dopiero jedna noc, jak prześpi tak cały tydzień, to będę się cieszyć... zobaczymy jak będzie dzisiajPinko Gratuluję Uli, a Tobie zazdroszczę jak diabli przespanej nocy

U nas tak samo, a ceny tych kaszek wcale nie są takie niskie.teraz 2 tygodniowo idą
Hehehe, dzięki, że o mnie pomyślałaś, ja kupuję wszystkie filmy bollywood z moim ulubionym aktorem shah rukh hanem i żadne innePinko, dzisiaj w sklepie widziałam, że do olivii dodają bollywoodzki film-bodajże "iskry miłości", ale nie jestem na 100% pewna.

Właśnie go sobie w tym kasku wyobraziłamja mu chyba taki kask footballowy kupię,

To super, dobrze, że wszystko dobrzemajeczka jeszcze nie spi no ale jest w szoku ze tyle dzieci jest u niej bardzo fajnie sie bawily tylko ze majka bardziej zainteresowana starsza kuzynka jak znajde chwilke czasu to wkleje fotki
mariola mowi ze podroz sie jej podobala

A my używamy niekapka z miękkim ustnikiem, ale Ulek coś nie bardzo go lubi, woli jak Jarek daje jej wody z butelki bezpośrednio. Kupuje wodę w takiej butki z dzióbkiem i tak jej daje, zawsze jest przy tym mokra, ale zadowolona.