ja to samoJa najbardziej bym chciała żeby wody mi odeszły wtedy na 100% będę pewna że rodze i pojade do szpitala, bo z tymi skurczami, to juz cała głupia jestem![]()

mam nadzieje ze tym razem pójdzie po prostu szybciej

ja to samoJa najbardziej bym chciała żeby wody mi odeszły wtedy na 100% będę pewna że rodze i pojade do szpitala, bo z tymi skurczami, to juz cała głupia jestem![]()
a daczego teraz bedziesz sama?izabelllla123, przy pierwszym i przy drugim porodzie nie byłam sama dlatego teraz sie tak boję,bo naprawde czasem przydaje sie tam osoba wspierająca ,bo nawet do kibelka trudno bedzie samej dojść![]()
ja dlatego wykupilam sobie polozną, wolę miec kogoś kto będzie koło mnie skakał jak żaba na sznurku.przydaje sie tam osoba wspierająca ,bo nawet do kibelka trudno bedzie samej dojść
strasznie mi przykroszanowny "tatuś" sie wyprowadził i ma wszystko w doooopie ,także na jego pomoc liczyć nie bede mogła
nie dziwię Ci się wogóledzieciakami to albo sie zajmie ich tata,albo moja mama,a tak żeby był ktos ze mna przy porodzie to takich osób niestety nie ma,może dlatego teraz taka zaryczana i zdołowana jestem
U mnie tak samo. Mgła jest do tej pory, pada taka mżawka i zimno.Ale mnie taka pogoda pasuje.Pewno fajnie będzie mi się spało w południe .U nas 8 stopni, zimno, mgla, leje deszcz.
Stawiam wam dziś pysznego![]()
![]()
za skończone 38 tygodni
![]()
![]()
![]()
Ale ty masz już porobione wszystko bo skoro robiłaś pranie drugi raz.A ja mam jeszcze troszku do zrobienia ale ty już jesteś bliżej porodu niż ja więc ty sobie odpoczywaj . Ja w tym tyg jak będę to mam nadzieje że już gruntowne porządki będę mieć za sobą.KObieto daje soboe spokój. Nie wolno pracować, znów mnie w kompleksy wpędzasz i to już z ranaJa jestem z siebie dumna.Drzwi do salonu , sypialni, korytarza i pokoju Lilusi umyte , oraz podłoga w korytarzu wyszorowana na kolanach. Tak że kolejne rzeczy mogę skreślić z listy.
Ja tak samo. Wróciłam dopiero co i teraz jem śniadanie bo musiałam być na czczo.ja dzis już z ranka byłam na badaniach krwi i moczu
Moja Olusia też uwielbiała bawić się moja biżuterią.Mierzyła wszystkie korale bransoletki pierścionki. I niemal codziennie gdy do niej przyjeżdżałam to mówiła mi ,, ale masz piękne kolczyki,,.teraz chodzi w kolczykach które jej zrobiłam z modeliny hehe
moja strojnisia, jak sie w lusterku przegladała
Moja wczoraj pierwszy raz dała mi w żebra , nie faj nie było ale na szczęście było to tylko raz.moja wczoraj po żołądku mnie kopała,myślałam że zwariuje z bólu![]()
Ojej nie wiedziałam że jesteś sama .Strasznie mi przykro.Ale to teraz się obudził że to nie jego bajka jak już ma dzieci i kolejne w drodze?izuś_85, szanowny "tatuś" sie wyprowadził i ma wszystko w doooopie,także na jego pomoc liczyć nie bede mogła
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość