malhyn
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

02 kwie 2008, 17:36

Violu czy Twój mąż prowadzi warsztat samochodowy czy mi sie tylko wydaje. My teraz z mezem szukamy samochodu do kupna i było kilka ogłoszeń z Radomia i tak pomyslałam ze moze zapytam. Zawsze w miescie ludzie z branzy sie troche znaja i co nieco o sobie wiedza. Chodzi mi o wiarygodnosc autokomisów. Jak sie pomyliłam to przepraszam.

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 17:41

Hej
Zaraz normalnie szlaj mnie trafi normalnie bo siedzialam na kompie u meza a u niego zawsze cos nie tak dziala i mi dwa razy wielkie posty wcielo :ico_zly:
Ja dopiero teraz bo spacerek,obiadek i kumpela dzis tez wpadla.

Basiu brawa dla Tadzia za postepy i w koncu mama troszke pospala :ico_brawa_01:

Aniu trzymam kciuki zeby szybciutko Amali przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki:

Sylwia super ze Kubus ma 10 kg :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Milenka prawdziwa pannica :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

barbapuppa

02 kwie 2008, 17:42

violu ależ śliczna opaseczka, a jaka kiecunia, no Milenka to wszystkich facecików nam zawojuje
anulaf najgorsze jest to, że na te ząbki to za bardzo nic poradzić nie można, dzidzia cierpi i ty też, mam nadzieję, że szybciutko ząbeczek będzie cały, a my stosujemy sprawdzony sposób na finalne wyklucie ząbka, ja daję skórkę z chlebusia, to rewelacyjnie u nas działa

joanna1111

02 kwie 2008, 17:43

No i jak w koncu do Was sie dosiadlam trzeba isc Juli kapac :ico_noniewiem:

Agnieszka super ze po pierwszym dniu Wam tak super poszlo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

barbapuppa

02 kwie 2008, 17:43

joasiu no ja przed południem miałam podobnie, ale sama je sobie przez przypadek skasowałam

[ Dodano: 2008-04-02, 17:44 ]
za to ja mam luzy, bo mąż kąpie, więc mogę tu być, ale co z tego, skoro większość z was właśnie kąpie

[ Dodano: 2008-04-02, 18:08 ]
dziewczyny zobaczcie jakie super rzeczy i niezłe ceny
nie ma któraś wujka w USA?
http://www.oldnavy.com/browse/category.do?cid=26785

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 18:59

witam ja dopiero teraz bo jakos tak mi dzis siły brakowało do pisania, od rana nerwy miałam, najpierw syneczek mi dał w kosć, bo nie chciał iśc wogóle na drzemke chociaz oczka juz prawie zamkniete wiec mimo deszczu musiałąm go na balkonik wystawiac i juz po minucie słodko chrapał :-)
a pózniej czekała mnie jeszcze ciezka rozmowa z bratem, bo ma nowa dziewczynke, nawet fajna tylko ze pali papierosy i to w pokoju obok naszej sypialni, gdzie spi Pawełek a że drzwi maja strasznie nieszczelne wiec wszedzie czuc dym :ico_zly: a ja na to strawsznie uczulona jestem, wiec powiedziłam mu ze albo sobie drzwi wymienia albo koniec kopcenia, bo nie beda mi synka zatruwac :ico_nienie:

I na poprawe humorkuupiekłam serniczka wiec stawiam wszystkim ciacho, szczególnie za te posty powcinane :-D

Abegano, brawa za pierwszy dzionek w pracy i oczywiście dla córeczki za to ze była grzeczniutka

Sylwia super, ze z Kubusiem już wszystko Oki i przynajmniej się nie musisz martwić bo wazy super, tylko nie dla twojego kregosłupka, ale może niedługo nasze maluszki się same naucza biegac i troszke nam plecki odpoczna bo mi już troszke siadaja

Basiu ogromniaste brawa za postępy Tadzia, a ty tez się pewnie nie obejrzysz obejrzysz będzie za Tadzikiem po domu biegac

Aniu mam nadzije ze zabeczki się szybka pojawią i Amalia szybko wyzdrowieje, biedne te nasze maluszki

Violu cudna ta moja przyszła synowa :-D

Malhyn mój mąż prowadzi warsztat wiec może ci polecic autokomisy ale z Nysy, wiec to chyba ciut daleko, ale zawsze możecie do nas na kawke wpaśc

[ Dodano: 2008-04-02, 19:15 ]
a to nasze świateczne foteczki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

barbapuppa

02 kwie 2008, 19:31

ula świetne zdjęcie Pawełka, wygląda na nim na roczek
a ja papierochów też nie znoszę i nawet goście nie mogą u nas palić, tylko im każę na podwórko śmigać
a jak jeździłam na wakacje i miałam różnych współlokatorów, to się śmiałam, że każdego bym szybko oduczyła, szczególnie że byłam nieubłagana nawet w zimie :ico_oczko:
mniam, dzięki za sieciowe ciacho

[ Dodano: 2008-04-02, 19:38 ]
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: gdzie ty tyle śniegu w tym roku widziałaś???

malhyn
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

02 kwie 2008, 19:53

Hej, dzieki Ula ale troche daleko. I juz wiem cos mi w głowie switało o warsztacie ale mi sie pomyliło to własnie chyba Ty pisałas co robi Twoj maz. Ale ze mnie zapominalska ale tyle sie tu dzieje. Moj mały spi ale troszke nam pokoncertował nie chciał spac po kapieli ani pic mleczka, w ogole to całe popołudnie był marudny to chyba przez zabki. ale sie te nasze dzieciaczki nacierpia. Dla wszystkich mam duzo cierpliwosci zycze.

Awatar użytkownika
Viola

02 kwie 2008, 20:10

malhyn pisze:Violu czy Twój mąż prowadzi warsztat samochodowy czy mi sie tylko wydaje. My teraz z mezem szukamy samochodu do kupna i było kilka ogłoszeń z Radomia i tak pomyslałam ze moze zapytam. Zawsze w miescie ludzie z branzy sie troche znaja i co nieco o sobie wiedza. Chodzi mi o wiarygodnosc autokomisów. Jak sie pomyliłam to przepraszam.

malhyn mój mąż ma firmę z chemią budowlaną czyli ocieplenia, docieplenia... itd. wszystko co jest potrzebne przy wykończeniu domku :-D

[ Dodano: 2008-04-02, 20:12 ]
Ula zdjęcia extra...... a skąd teń śnieg??? czy to nie fotomontaż??? :-D :-D :-D

[ Dodano: 2008-04-02, 20:16 ]
a my musimy zmienić pieluchy... :ico_olaboga: bo chyba uczulenie mamy na pieluszki... :ico_olaboga:
Milence tydzień temu wyskoczyła wysypka pod pieluszką....smarowalismy sudocremem i nawet pomagało...a dzis znowu bardziej zaczerwienione miejsca na wew. stronach ud... :ico_olaboga: kupiłam nowe pampersy...te z rumiankiem no i zobaczymy...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 20:56

hej ja jestem... i bylam juz kilka godzin ale mialam sporo zaleglosci na forach.. i wlasnie dokopalam sie do was.. dobrze ze u nas adas tez kapie lelka, wlasnie sobie flache pija
wiec ja mam luz
zreszta jak zawsze kiedy adam jest w domu ihih

lelek juz nabyl dzis pierwszego guza.. i ma teraz sliwe pod okiem.. ale co robic.. nieuniknione sa takie wypadki zwlaszcza ze on musi byc wszedzie hehe i idzie do kazdego kogo tylko uslyszy hehe

bylismy dzis w przychodni na wazeniu
lelek przybral dokladnie 1kg w ciazu dwoch miesiecy. wiec ladnie, obecnie wazy 8,58 nie za duz , nie za malo hehe
a mierzy sobie 72,5 wiec troche wiecej ponad norme. wiec rowniez pieknie!!!

taki lakomczuszek a taka figurke utrymuje. hhih
dogadzam mu jak moge i gotuje niebanalne obiadki a ten pochlanie wszysko. zretsza dla niego nie ma roznicy, lelkowi wszystko smakuje.

dzis zjadl kurczaka z jablkiem cebula i slodkim ziemniakiem

a na podwieczorek salatke z kurczaka awokado ogorka pomidora z jog nat

w ciagu dnia znow cycka nie dalam w ogole
zamiast tego banana z jog nat, nie protestuje...

ale w nocy jest konieczny :ico_noniewiem:

my tez pospalismy . lelek otworzyl oczy po 9tej a mamcia chetnie by jeszcze pospala.. hihi tak mi osttanio ciezko sie podniesc.. chyba tej godzinki brak ktora zabrali nam z sb/niedz

violu twoja milenka rzeczywiscie urocza... czaruje tutaj chlopakow nie ma co!!!

anulaf nie mialam pojecia z zabkowanie moze doprowadzic nawet do ropiejacego uszka... oj zeby szybko malutka byla zdrowa i pogoda...

ula mialam watpliwosci z ktorych swiat sa te fotki.. hihi no niezla zima na wiosne :ico_szoking:
a pawelek.. to prawda.. duzy chlopczyk!!!

sylwia pieknie maly przybral :ico_brawa_01:

a co do palenia.. to poprostu smierdzi
moja mama pali i niewielu znajomych ale prawie nikt nie pali w domu, bo przeciez to syf i tyle
ja tez lubilam popalac okazjonalnie ale nie w domu czy jeszcze gorzej w sypialni. brrrr
a te puby w ktoryh lzy sie do oczu cisna z dymu. oblesne..!! ale niestety w polsce czesto w takich przebywam bo mamy nieliczne miejsca do spotkac.. brrr

viola mam nadzieje ze po tych pieluszkach pupcia malej bedzie gladka!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”