Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 paź 2007, 09:18

Kristi to widze, ze moja Asia nie jest jedyna w znajdywaniu sobie nowych 'zabaw' :-) .

Dzisiaj nawet dobrze spala, a napewno lepiej niz wczoraj, obudzila sie o 6:00 :ico_szoking: , powodem byla kupka, ale niestety nie zasnela juz :ico_placzek: .
U nas zimno i wietrznie, dzisiaj idziemy z Asia kupic jakies kozaczki na zime, bo nie mam dla niej cieplych butow, a wczoraj to po poludniu na spacerku to byla w kombinezonie i wcale nie bylo jej za cieplo, oj idzie zima, a ja jej tak nie lubie, a juz najbardziej nie lubie ubierania malej, bo ona sie nie lubi ubierac i przechodze katusze zanim ja ubiore :ico_olaboga: :ico_olaboga: .

Milego dnia dziewczynki i caluski dla Waszysz maluszkow :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 paź 2007, 09:35

:ico_papa: :ico_papa: zapraszam na :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

11 paź 2007, 10:37

Cześć Kobietki.
U nas też zimno. Nie ma nawet 10 stopni, brrr.
Pyza wstała, zjadła mleczko, jajecznicę i 2 plasterki fileta z indyka i teraz szaleje. Przez jakiś czas zainteresowała się bajkami na mini mini. Zaraz postaram się ją troszkę położyć do spanka. Na 13 mamy pogrzeb w rodzinie i niestety Mała musi jechać z nami, bo nie mamy z kim jej zostawić.

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2007, 17:33

dzień dobry ...

No w końcu ciekawy dzień .... dziewczyny - chalę się ... moja jeszcze nie skończoną balustradą ....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 paź 2007, 19:23

Aginka wyglada super, bardzo podoba mi sie ten wzorek na niej

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 paź 2007, 22:39

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla stolarza superoa ta balustrada .....
a u nas przebila sie trojeczka wiec mamy 13 zebolkow:)
a w sobote juz lecimy ....do baci lulka do niemiec .....juz mam stacha na sama mysl mam tylko nadzieje ze maly bedzie ok ...on masakruje jak mamy przejechac do leszna 8km a co dopiero 85 na lotnisko i pozniej samolot .... :ico_olaboga:
a swoja droga wkurzylismy sie bo placimy za malego normalnie a nie mozna na niego bagazu zabrac pozatym ponoc nie ma miejsca siedzacego tylko ma siedziec u kogos z nas na kolanach ...nie kumam ...ma wukupiony bilet a takie cyrki :ico_olaboga:
ok elece nyny
hihi dzis sie dorobilam nowej bluzki ....wlalam acze do prania bo marcin sie uparl zeby miec bielutkie skarpetki i moja blekitna bluzka zrobila sie biala ...a on na to ....widzisz ....poczuj sie tak jak bym ci kupil nowa bluzeczke :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 paź 2007, 10:30

iwonap gratuluje zabka!!! :ico_brawa_01: , Asia ma 10 i czekamy na 11 (bo dolne 3ki sa juz tuz tuz).

U nas zimno! +5stop.!!! :ico_szoking: , jak ja nie lubie takiej pogody, i tego ubierania..... no coz mala dzisiaj na spacer pojdzie w kombinezonie....

Milego dnia dziewczynki!

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

12 paź 2007, 12:06

witajcie baboski
znou zaniedbuje nasz wątek..wstyd...ale tak jakos nie moge sie ogranac ostatnio

u nas wszystko ok...\mati jest kochany i coraz lesza mamy komunikacje jak cos chce to zwyczajnie nas bierze za rączke i ciąga gdzies..i wskazuje co chce
\sam zaypia..w poludnie i wiecorkiem..poza tym energia go rozpiera ...

a u mnie stwierdzili ze mam polipa w macicy i bede miala zabieg....polip unimozliwia zajscie w ciąze itrzeba sie go pozbyc

aginka..sliczna balustrada

u nas budowa sie zaczela..juz zwożą materialy istawiają pierwsze mury

pozniej postaram sie doczytac
buziaki dla dzieciaczkow
pa

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

12 paź 2007, 12:29

Cześć Dziewczyny.
U nas pogoda do niczego-zimno i pada deszcz, więc spacer odpada (przynajmniej w tej chwili).
a u mnie stwierdzili ze mam polipa w macicy i bede miala zabieg....polip unimozliwia zajscie w ciąze itrzeba sie go pozbyć
Iza, oj Kochana, nie wiem co to właściwie za paskudztwo, ale mam nadzieję, że nic groźnego.
Fajnie, że już się budujecie. My też mamy takie plany. Działkę mamy, tylko nie jest jeszcze przekształcona na budowlaną, no i trzeba mieć "trochę" kasy na początek...
Aginka, balustrada jest super. Piękne ornamęty. Jeszcze nie widziałam takiego cuda nigdzie.

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 paź 2007, 20:02

amy sie pakujemy .....do zobaczenia baboski we wtorek:)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”