hejka kobitki,
Marta--To ty przechodzisz to z czym ja sie borykalam,bo OScarek mial te zapalenie krtani bardzo czesto i tak jest jak ci lekarze mowia,tzn nie podaje sie sterydow bez potrzeby,tylko juz w ekstremalnych warunkach.Nie ma co obciazac organizmu.NA wirusa krtani niestety nic nie pomoze i jak juz raz sie u was pojawil to teraz neistety ale bedzie bardzo czesto powracal.U nas trwalo to dobry 8miesiecy ale na szczescie krotko przed porodem Eryczka uwolnilismy sie od niego.Coprawda teraz jak OScarek jest przeziebiony to tez tak troche krtaniowo ale to juz nei to co bylo.
Napewno bedzie dobrze,nic sie nie mart,Iga juz duza dziewczynka,,gorzej z malenstwem.
Dana--Oj ci faceci to czasem przeginaja.Bardzo wspolczuje ci tych relacji z m,ale jak kuba Bogu tak Bog Kubie.Nie narzucaj sie,a moze wkoncu przemysli
A jak Ada w szkole?mam nadzieje ze nauczycielka nie wypowiedziala juz tych magicznych slowek
Adia--Wspolczuje nocek i wogle marudek KAcperka.
JA wlasnie dzis odkrylam nowego zabka Eryczka i nawet dobrze zniosl jego przebicie

Widzialam ze czasem paluszka zgryzal ale nic pozatym.
No i sie musze pochwalic ze moj synus pieknie spi w lozeczku.Dzis spalismy do 10godz rana
Pati -zdrowka dla Eryczka.Pewnei to wirusowka.
A u was paracetamol nie dziala??Bo nurofen jest dosc mocnym lekiem.
Zirca--Zlobek czy przedszkole napewno maja dobry wplyw na malucha.Chyba czasem mnie jak czlowiek sie oczyta bo za duzo wiedziec to tez niedobrze
Wyjatkiem jest zle tolerowanie innych grup rowiesniczych przez malucha,ale do wszytskiego mozna sie przyzwyczaic.
A jak u was wyglada zima??
U nas mizernie,malo sniegu,o mrozie tez mozna zapomniec.
pozdrawiamy