masz rację wezmę ze sobą, dzięki. A wziąć jakiś kocyk dla małego do szpitala czy to już może poczekać??eve ja tam bym wzięła na Twoim miejscu przynajmniej kilka pieluch i te chusteczki. Przecież to nie wiele waży, a skąd wiesz czy mąż Ci od razu będzie mógł przywieźć. Ja leżałam na sali z dwiema babkami i one nie miały na początku pieluch
Dzięki za radę, niby człowiek przygotowany ale jakoś tak się denerwuję.kocyka to chyba raczej nie trzeba-u mnie nie trzeba było, ale wiadomo co szpital to inne zasady, więc nie wiem
Zadzwoń do środowiskowej i zapytaj być może Kingusia ma przytkany kanalik przy oczu, ale lepiej się upewnij.A Kindze od kilku dni bardzo ropieje prawe oczko. Przemywam jej rumiankiem, ale nic to nie daje. Wiecie może, co jeszcze mogę robić, żeby jej to oczko tak ropa nie zachodziło?
wiesz co moze w aptece zapytaj co mozna kupic takiemu maluszkowi do oczkaWiecie może, co jeszcze mogę robić, żeby jej to oczko tak ropa nie zachodziło?
Położna ma do nas przyjść w środę, ale może faktycznie wcześniej zadzwonię, bo tak mi się przykro patrzy na to maleństwo z takim ropiejącym oczkiem. Ją to chyba nie boli, ale pewnie też przeszkadza.Zadzwoń do środowiskowej i zapytaj być może Kingusia ma przytkany kanalik przy oczu, ale lepiej się upewnij.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość