Hej
sarenka, kochana Ada narazie ma spokoj nic pani nie powie wiecej po mojej interwencji ale generalnie te dzieci sie nie ucza i nauczyciele sa sflustrowani bo najlepsze uczennice spadly bardzo nisko a najgorsze to ze egzaminy ich czekaja
mmarta81, Coz kochaniutka moge ci powiedziec tylko zyczyc szybkiego powrotu zdroweczka Iguli
adia26, super fotki A co do smiesznych pomyslow naszych dzieci to Wiwi wlasnie wczoraj czy przedwczoraj po kapieli ubralam ja i poszlam na chwile do lazienki a ona za mna ja zjelam sie sprzataniem po kapieli po czym slysze ze wiwa z czegos cieszy wiec sie odwracam a ta w pizamie wlazla spowrotem do brodzika w ktorym jeszcze nie spuscilam wody po kapieli a cieszylo ja to bo wiedziala ze ma na sobie pizame i wlasnie wszystko na niej mokre

A jak zawolalam mojego zeby zobaczyl co zrobila jego gwiazda to z radochy az piszczala
wiec albo jednak chlopiec albo od noszenia Igi tak mam go na dole.
Ja tam ze zdjec mam wrazenie ze jest jak najbardziej normalny moze wydaje ci sie kochana?
No u nas to spanie to przeklenstwo Dzis od 13 wisiala na cycu bo miala isc spac i skonczylo sie ze wycyowala sie i nonono po spaniu lazi teraz jak jakas zmora i nie zamierza isc spac czekam az ja Ada uspi moze jej pujdzie lepiej zreszta jej ostatnio idzie sprawniej to usypianie bo mnnie to ona chce na cyca wykorzystac I puzniej sie drze w nieboglosy

wlasnie zaczela koncert

RATUNKU !!!!
I jeszcze te noce chodzi spac najwczesniej 21:30 to wtedy mam radoche a tak to przed 24 normalnie i budzi sie jescze ze 2 razy w nocy
wiola85, To ja mam tak caly czas
[ Dodano: 2010-01-12, 15:34 ]
Dobra uspilam ja ale oczywiscie bez koncertu sie nie obylo Ja nie rozumie tych malych ludkow spac sie chce a walcza ze soba do upadlego a po co to wystarcz sie przespac i miec z glowy zmeczenie i przy tym rzodzicow by sie nie zloscilo A te male uparciuchy na swoim chca postawic i koniec