Koleczka i Mordeczka, bardzo mi przykro z powodu tych napiec. Zycze Wam, zeby jak najszybciej udalo sie oczyscic atmosfere.Moze uda sie jeszcze przed swietami.
U nas w domu, pomimo tego, ze bardzo kochamy mame (a jest nas 3 baby), to co jakis czas wybuchaly jakies nieporozumienia, mama byla obrazona, my przewracalysmy oczami i obiecywalysmy, ze nigdy nie bedziemy postepowac w tak jak mama. Po jakims czasie wszystko rozchodzilo sie po kosciach. I niestety tak to juz chyba bylo, jest i bedzie. A z tego ,ze nigdy nie bedziemy postepowac jak nasza mama, to nie wiem

. Podobno pewne zachowania kopiuje sie nieswiadomie i trzeba duuuzo pracy wlozyc, zeby sie zmienic. Moja najmlodsza siostra, ktora jest mama od 9 lat uslyszala od swojego meza, ze zaczyna przypominac nasza mame

Ja teraz mam Mame na odleglosc, urodzila sie Maya i na wiele spraw spojrzalam inaczej.... ale pewnie i tak do pewnych nieporozumien dochodziloby miedzy nami, glownie w sprawie wychowania Mayi.
Troche chaotycznie
Kari i Rybka, gratulacje

. Wlasny domek, ogrodek...piekna sprawa!!! A kredytami sie nie martwcie, kto ich teraz nie ma. Najwazniejsze, ze bedziecie u siebie. I nowych, fajnych znajomych
Rybciu, napewno zapoznacie, a ci "starzy" beda Was odwiedzac.
Rybko, zycze duuuuuzo zdrowka Tobie i Andrzekowi. Rany, ciagle Was chorobska sie trzymaja

Aha, mnie banki zawsze pomagaly , tak jak i
Kolce ( a sporo chorowalam jako dziecko). A tu fluidki zdrowia><<<<<<>><<><>><><>><><><>>><>>>>>><><<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
[ Dodano: 2007-12-12, 13:31 ]
Caro, idz koniecznie do lekarza jak radzi
Kolka. Niech zdiagnozuja co jest przyczyna: nadcisnie czy migreny. Pamietaj, ze musisz dbac o siebie i byc zdrowa dla Oskarka !
Hektorka, rozumiem doskonale jak sie czujesz po stracie kochanego psiaka. Przezylam to dwukrotnie. Plakalam po nich jak po najblizszych czlonkach rodziny. W pracy ludzie pukali sie po czole, ale ja czulam sie okropnie. Kochana, zrobiliscie wszystko co mogliscie. Trzymaj sie!!!
[ Dodano: 2007-12-12, 13:34 ]
Kolka, jak wrocisz z nowym nabytkiem to pochwal sie
Mroweczka, no wlasnie, pokaz nam choinke. Pieknie musi u Was w domku pachniec lasem!
[ Dodano: 2007-12-12, 13:49 ]
Katrin,Twoja Mama to odwazna kobieta.... fiu,fiu...ja przed kamerami jezyka w gebie zapomnialbym i napewno strasznie jaklabym sie
Syla, jak Martynka sie czuje??
Kamelek, Wtaj! Fajny, ze juz net dziala, no i

dla meza, ze sprawil Ci nowy komputer

. Dzieki niemu jestes z nami

. Wklej nowe zdjatka Lenki. Pochwal sie
Nas na szczescie przeziebienia omijaja (tfu, tfu, tfu), ale Majutek jakos taki nie swoj od kilku dni. W ciagu dnia czesto poklada glowke, tak jakby byla zmeczona i spiaca, czesto bez powodu traci humorek