doris, - lna bródnie/targówku - a wysokie bo kredyt, czynsz - 700 pln, prad - 200 , telefon- 120 ... konczymy spłacac samochod ... i tak idzie - do tego niania - 1500 .... wiec jeszcze to dojdzie .......do opłat .. i zycie .......... ale mam dosc na dzis
Gosia,czas pozbierac sie do kupy!!!odprezajaca kapiel a w najblizszym wolnym czasie do lekarza po zelazo!!!nabierzesz sily to i latwiej w pracy pojdzie,nie oczekuj od siebie ze zawsze wszystko bedzie na tip top...czasem jest ten gorszy czas zeby pozniej nastapil ten lepszy....masz ciezki dzien...wspolczuje,ale trzeba to ciagnac jakos nie?dla tych oplat,dla siebie samej....moze jakis maciezynski by sie przydal? ....pisz jak potrzebujesz....ja tu prawie zawsze jestem wiec luzik
Upsy Daisy to postac z bajki In The Night Garden albo Dobranocny Ogrod po polsku chyba...i leci na Cbeebies ...czy chcesz gdzis na plycie?to niewiem...
Gosia A, no to faktycznie sporo tych opłat... ale trzymaj się kochana!!! My babki musimy być twarde nie miętknie!!!
i moze faktycznie jakiis macierzynski...
hejka,my juz po zakupach...Maya usnela w aucie i A. z nia zostal wiec ja sama smigalam z wielkim wozem...matko byscie mnie widzialy jak nie moglam upchac tego wozka z zakupami...jak pijana pokraka a jak sie spocilam ....
Ewcik,ladnie to ujelas
dobra ide posprzatac te zabawki co sie walaja na podlodze