Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 14:19

Marcia, jatk po rehabilitacji? mogłaś nagrać?
no pani troche sie nie chciała zgodzi ale jak ja przekonałam ze to tylko dla dzidziusia to sie zgodziła :-D :-D :-D
taka tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
znałam ją i jest mi smutno :ico_placzek: :ico_placzek:
to fakt tragedia :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-05-11, 14:23 ]
dziewczynki potrzebuje zabwki kt swieci i gra..jednym słowem przyciaga uwage..macie jakas fajna??

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 16:52

hej jeju co za tragedia jak mi przykro [*]

no dobra ja potem opowiem jaki mala wycisk dala na spacerze

a co do butelki tej Marta to mała je z niej i to bardzo chetnie :) ja mam z 10 butelek :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 17:05

hej hej

[*] dla Aniołka Agi216 :ico_sorki: - współczuję jej bardzo... brak słów...a bóg wydaje się, że znów ma urlop....

ja juz pozałatwiałam sprawy... podzwoniłam, gdzie trzeba, zgłosiłam włam na policji... przeryczałam swoje i ochłonęłam na bardzo, bardzo długim spacerze z małym...

teraz malucha usypiam i juz powoli robię obiad...

Alka jedyneczkę już czuć koniuszkiem :-) ale dziś biedny tak cierpi, że już jak jęczy po cichutku, to mu łzy lecą :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-05-11, 17:08 ]
Marcia77, ja mam 6 butelek dużych tommee tippee i zostawiłam sobie jedną małą aventa na picie (ta akurat nie cieknie...)

milutka204, a byłaś w końcu z nią u lekarza??
bo serio myślałam, że może jej oglądania świata brakuje na spacerach...

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 maja 2009, 17:41

hej
ananke, przerabana sprawa z tym gosciem :ico_olaboga:

Mój P siedzi i tlumaczy Emi gdzie jutro idzie. Chodzi o basen. Mowi ze dobrze ze nie ma jeszcze zebów to nie beda stukac i sobie nie porysuje szkliwa od zimnej wody :-)
Tatus jest bardzo przejety :-D

[ Dodano: 2009-05-11, 18:42 ]
Marcia77, ja mam 2 małe i 2 duze aventu i 1 duza nuka

[ Dodano: 2009-05-11, 18:49 ]
aga była 30tc i jej dziecku przestało bić serce :ico_placzek:
o boziu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Też ja znałam z innego wątku

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

11 maja 2009, 18:29

manenka napisał/a:
aga była 30tc i jej dziecku przestało bić serce
o rany :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wspolczuje z calego serca :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek:
ananke co do proszku to ja piore w Dzidziusiu. jeszcze mi zostalo z 1kg,a potem to nie wiem...moze sprobuje juz w naszym nrmalnym...
zobacze jaka bedzie reakcja na skorze

wspolczuje ci z tym fagasem, ale gosc...brak slow :ico_puknij:

wrzucilam foteczki z naszego pobytu dzisiejszego u mamy i kilka innych w folderze 3 mieciac :-D zapraszam :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 18:37

milutka204, a byłaś w końcu z nią u lekarza??
byłam z nią w srode tam tą..... i powiedziala ze albo to sa zeby albo ona juz taka jest... bo zdrowa od głow do stóp
bo serio myślałam, że może jej oglądania świata brakuje na spacerach...
a mnie sie tez to wydawalo ale ona lubi obserwowac swiat ale musza byc raczki ledwo iusnela na rekach odkladam a tu placz.... wiesz wstydze sie chodzic na dwor.... bo inne dzieci spia i grzecznie spaceruja a ja z dzieckiem placzacym na rekach :ico_noniewiem:

no wiec wyszlismy na spacer wszystko cacy grzeczna i wogole jedziemy i placz i placz i 30 minut tak dobrze ze Pawel byl to wozek pchal nawet na brzuszek polozylam poskutkowalo na chwile sciagnelam zabudowe tez nic usnela na rekach z ciezkim trudem i dopiero pospala w wozku 45 min..... i do domu ....

natomiast pojechalismy na zakuoy w nosidelku grzeczna i przez cale zakupy rowniez byla grzeczna.... ale jak sie ją włzoy do wozka to tragedia... chyba naprawde mi potrzebna chusta.... no moze z tego wyrosnie ... aj juz sama nie wiem czego nie chce spacerowac... przeciez tydzien temu jeszcze chetna byla do spacerow ehhh :ico_sorki: :ico_sorki: jednym slowem jestem uziemiona chociaz nie bede sie poddawac i bede probowala wychodzic na dwor ale wiem jak to sie skonczy

kurde jakie to przykjre jak ktos traci dzieciatko .... i dlaczego??? przeciez tak nie wiele bylo do konca ehh,,,, te zycie jest niesprawiedliwe

ananke, biedny Alek.... mnie wychodzi ząb osemka i jak boli a co mowic dopiero dziecko ;( mojej Klaudii chyba tez to doskwiera bo slina potokami i bable

ile mozna dziennie dac kaszki???

[ Dodano: 2009-05-11, 18:39 ]
teraz wybiore sie w srode do lekarza .... w tą na zdrowe dzieci..... a za tydzien szczepienie

[ Dodano: 2009-05-11, 18:46 ]
a jeszcze jedno podejrzewam czego mała sie tak wscieka w wozku poprostu nie lubi jezdzic uwierzcie nie moze usnac w nim musze sie pojsc i spytac lekarza czy są jakies kropelki na uspokojenie dla dziecka

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 18:50

ja juz pozałatwiałam sprawy... podzwoniłam, gdzie trzeba, zgłosiłam włam na policji... przeryczałam swoje i ochłonęłam na bardzo, bardzo długim spacerze z małym...
oj cisna mi sie brzydkie słowa na temat tego lokatora...wyobrazam sobie jak ci cisnienie podniósł...zwłaszcza ze tak daleko jestes..
Tatus jest bardzo przejety :-D
powiem szczerze ze ja tez...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 18:54 przez Marcia77, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 18:53

Marcia, różnica między kaszką a kleikiem polega na tym, że kleik robisz na wodzie, albo swoim mleczku,a kaszki są na mleku modfikowanym :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 18:56

Marcia, różnica między kaszką a kleikiem polega na tym, że kleik robisz na wodzie, albo swoim mleczku,a kaszki są na mleku modfikowanym
czyli do kaszki nie dodaje juz mleka?? bo ja chyba to źle robie bo zageszczam mleko Nan tym kleikiem

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

11 maja 2009, 19:01

bo ja chyba to źle robie bo zageszczam mleko Nan tym kleikiem
Nie, no możesz w ten sposób... Źle się do końca wyraziłam... Kleik po prostu jest bez mleka modyfikowanego... Możesz go zrobić na wodzie, na swoim mleczku i innym modyfikowanym... :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”