ja się na 3 tygodnie żegnam, do "zobaczenia" 23-ego
Odpoczywaj na całego i oby pogoda dopisała
Mamusia28 ciężko cokolwiek pisać w takiej sytuacji

, ale ściskam cię mocno rybeńko
Kaja gratuluję ślicznej dzidzi, super focie
Margolcia super że wyniki w normie

, przynajmniej dodatkowych tabletek nie trzeba łykać tj magnez , żelazo itp.
Ja ostatnio aspargin zaczęłam brać bo nocne skurcze łydek nie dawały mi spać wrrrrr i te ciągłe wykrzywianie palców w nogach, masakra

. Na szczęście teraz tabletki zaczęły działać i mam spokój.
Mad hihi widzę że lecisz z wagą w dół jak ja
Choć ja musze przyznać że mimo że waga w dole to przez ostatni tydzień brzuszek mi wypchało i powoli widać że jestem w ciąży
Jeśli chodzi o pracę to ja też jeszcze pracuje i mam zamiar pociągnąć jak najdłużej, jakoś nie mam sumienia tych moich biurowych babek już teraz obciążac moją robotą, głupia jestem bo o to powinien się pracodawca martwić a nie ja no ale taka już moja natura
Kilka stronek wcześniej pisałyście o tym teście Pappa, ja własnie dziś odebrałam wyniki i się wkurzam bo nic z tego nie wiem a wizyta dopiero 12 lipca, jedyne co wyczytałam że mam podwyższone wolne beta hcg

ale nie wiem co to znaczy

Żałuje że robiłam te badania , tylko lekarz tak jakoś mi natłukł do głowy że wszystkie pacjentki robią, że teraz jest zalecane i takie dupsy a dziś w laboratorium babka powiedziała że tylko on zleca kobitom te badania inni lekarze z mojego miasteczka nie

Więc już sama nie wiem co mam myśleć. Poza tym naczytałam się że są to badania statystyczne i zdarzają się pomyłki i jak się okaże że powie mi że jest w miarę OK to juz nie dam się namówić na żadne inne prenatalne, gdyby było coś nie tak (tfu tfu) to i tak ciężko będę myśleć zanim zrobie kolejne badania tego typu.