Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 kwie 2008, 00:56

emalia30 pisze:hej hej
dobre wiesci,tzn nie chce zapeszac,ale chca go w tej firmie a i jakas inna sie odezwala i tez idzie jutro na rozmowe,

wkoncu superrrr wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
napewno sie uda kochana zobaczysz trzymam mocno kciukaski bedzie dobrze :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

amy jutro idziemy znow zobaczyc do tego mini przedszkola zobaczymy czy nas niewyzuca hihi :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

11 kwie 2008, 08:33

napewno sie uda kochana zobaczysz trzymam mocno kciukaski bedzie dobrze
-oby,modle sie o to kazdej nocy :)
amy jutro idziemy znow zobaczyc do tego mini przedszkola zobaczymy czy nas niewyzuca hihi
-zdaj nam relacje juz po :-D i baw sie dobrze :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-11, 16:16 ]
witajcie
powiem wam,ze dzis w pracy ledwo juz ciagnelam ten 10 dzien i ucieszyl mnie fakt,ze pracy dzis malo i skoncze wczesniej cale szczescie

wiecie co stalo moj maz dostal prace w jednej firmie wczoraj,ale po rozmowie w niej jak wrocil do domu dostal telefon z innej firmy i mowili ,ze jak jest zainteresowany to moze miec rozmowe w piatek tj.dzis i mowil mi,ze bardzo sie cieszy,ze ta druga firma sie odezwala,gdyz warunki sa lepsze i bardzo chcial tam isc,wiec zadzwonil do tej 1 firmy i powiedzial,ze moze zaczac od poniedz,ze ma syna chorego itd a oni tam,ze nie wiedza jak sie szef ustosunkuje itd
dzis ta 2 firma dzwoni przed rozmowa i mowi,ze przekladaja rozmowe na poniedz-totalna zalamka
to moj M. dzwoni do tej pierwszej firmy by prosic o zwloke jeszcze i wyrozumialosc do wtorku-i wiecie co podziekowali mu ehhh
gorzej jak do tej drugiej firmy sie nie dostanie :ico_placzek:
jak nie bylo pracy i slal CV i chodzil to nie bylo a teraz odzywaja sie naraz a czlowiek tez nie chce zaczynac odrazu byle gdzie nie badajac dalej jak co po co na co :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 kwie 2008, 21:53

witajcie
wiecie co stalo moj maz dostal prace w jednej firmie wczoraj,ale po rozmowie w niej jak wrocil do domu dostal telefon z innej firmy i mowili ,ze jak jest zainteresowany to moze miec rozmowe w piatek tj.dzis i mowil mi,ze bardzo sie cieszy,ze ta druga firma sie odezwala,gdyz warunki sa lepsze i bardzo chcial tam isc,wiec zadzwonil do tej 1 firmy i powiedzial,ze moze zaczac od poniedz,ze ma syna chorego itd a oni tam,ze nie wiedza jak sie szef ustosunkuje itd
super wiesci kochana now koncu
tak bardzos ie ciesze caly czas myslalam o tobie ze niedosc ze ty sie meczysz to jeszcze twoj maz niemogl pracki znalezc
a;le maz to juz za soba bardzo ale to bardzo sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzwoni do tej pierwszej firmy by prosic o zwloke jeszcze i wyrozumialosc do wtorku-i wiecie co podziekowali mu ehhh
gorzej jak do tej drugiej firmy sie nie dostanie
bedzie dobrze zobaczysz napewno sie uda dalej trzymam kciukii wysylam fluidki z dobrymi wiesciami :-D :-D :-D :-D :-D :-D

bedzie dobrze kochana badz dobrej mysli

a unas spoko bylismy na tym spotkanku i wiki byla jak zawsze szczesliwa no i ja tez ztreszta
tylkoz e Wiki jest chora :ico_chory: :ico_chory: :ico_placzek:
no ija tez chyba bo cos mnie bierze :ico_placzek: :ico_placzek:

Marta zapodaj jakies fotki Frania on taki slodziak prosze :ico_oczko: :ico_oczko: :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

11 kwie 2008, 23:01

bedzie dobrze zobaczysz napewno sie uda dalej trzymam kciukii wysylam fluidki z dobrymi wiesciami :-D :-D :-D :-D :-D :-D

bedzie dobrze kochana badz dobrej mysli
-dzieki dzieki dzieki,kochana jestes i staram sie myslec pozytywnie :)
tylkoz e Wiki jest chora :ico_chory: :ico_chory: :ico_placzek:
no ija tez chyba bo cos mnie bierze
-u mnie tez chlopaki kaszla,maja katar i bol gardla a i ja cos dzis czuje-kurcze niech to szlak,niech uciekaja te chorobska gdzie pieprz rosnie :ico_zly: -zdrowka zycze wam kobitki

[ Dodano: 2008-04-11, 23:11 ]
uciekam juz wiec do juterka kochane
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

11 kwie 2008, 23:27

jak nie bylo pracy i slal CV i chodzil to nie bylo a teraz odzywaja sie naraz
oj bo to wlasnie tak jest ze mna bylo dokladnie tak samo pamkietacie ta historie z hotelem?mialam isc juz w srode ale poszlam na rozmowe do restauracji z hotelu zrezygnowalam i tam mnie w konia zrobili :ico_zly: a jak to dostalam prace to tydzien pozniej zadzwonili ze sklepu z bucikami dzieciecymi i teraz zaluje ze nie poszlam na rozmowe na pewno mniej bym sie narobila niz tu bo juz mnie wkurzac zaczynaja skacze po drabinie jak malpa dzwigam pudla i jeszcze w miedzyczasie musze kas pilnowac i klientow obslugiwac a na koncu mieli pretensje ze nie wyrobilam sie z wylozeniem towaru :ico_zly: to po holere mnie na kase stawiaja :ico_puknij: ale irole maja to w tylku dzisiaj jedna co powinna byc na kasach ponad poltorej godz byla na lunchu ale co jej wszystko wolno bo pracuje tu od poczatku :ico_zly:
Emalia najwazniejze ze po dlugiej ciszy cos ruszylo i zaczeli sie odzywac trzymam kciuki zeby tam wyszlo twojemu mezowi :-)

A moja przyjaciolka urodzila 2 godz temu synka Antosia 3,830 kg 56 cm tzn probowala urodzic ale nie dala rady i jej cesarke zrobili bo sama Asia ma 150cm a dzidzius nie maly ale jaka ja szczesliwa jestem :ico_brawa_01: strasznie bym chciala jego malenkie raczusie i stopki pocalowac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 kwie 2008, 11:07

dzien doberek

Magda Sz., ogromne gratulecje dla kolezanki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kawał chlopa hihi :-D :-D

wspolczuje ci kurka nienajlepiej u ciebie w tek pracy,tak to jest jak jest jakas to potem bylejaka a jak jej niema to sie narzeka ze mogal by byc nawet bylejaka hihi
ale szkoda ze tak cie traktuja a co tys ie nierozdwoich kochana
niemozesz byc wszedzie
ponoc slyszalam ze irlandki tak maja tow szystrko w d.. amy musimy za nich wszystko robic :ico_zly: :ico_zly:
bo im i tak nic niezrobia a nawet gdyby to maja to gdzies a ty rob za caly sklep i i jeszczew szystkiego dopilnuj masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_zly:

a unas :ico_chory: :ico_chory: Wiki cala noc niespala dopuiero tak gdzires o 4 poszla spac
kaszel ja meczyl i niemogla go odkrztusic biedulka no i mamy zarwana nocke :ico_placzek: :ico_placzek:
wysmarowalam ja vickiem i daje syropki i mam nadzieje ze wiecej nic nie wyjdzie
chociaz ona nigdy tak niemiala ze od razu taki kaszel :ico_noniewiem:
zawsze co sie jej tam rozwija zoabczymy
ja tez biore rutinoskorbin i czosnek iw granulkach i wezme jeszcze wapno bo mnie tez cos bierze :ico_olaboga: :ico_olaboga:

emalia30, u ciebie tez widze epidemia masakra jakas znowu jakis wirus czy jak
sasiadki dzieci tez smarkate
duzo zdrowka zycze dla wszystkich chorowitek tych duzych i tych małych :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Magda Sz.

12 kwie 2008, 12:08

mikusia1, duzo zdrowkaq dla Wiki :-) kup jej syrop Exputex jest tani chyba 3 e mala butelka i bardzo skuteczny dobrze jest go podawac z Ventolinem to jes syrop rozszerzajacy oskrzela a exputex "wywala "po nim wydzieline na zawnatrz tylko nie wiem czy ventolin nie jest tylko na recepte ale spytaj w aptece :-)

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

12 kwie 2008, 14:35

witajcie
Madziu co do twojej pracy to wcale mnie nie dziwi to nic a nic,od kiedy pracuje tutaj w Irlandii a juz 5 lat to od zawsze do teraz wlacznie najchetniej to by chcieli w nas dwie albo 3 osoby w jednej-mamy robic za trzy pamietaj,ale stawka dalej ta sama a traktowania lepiej nie uwidzisz -to mnie tutaj wkurza totalnie,wiec mysle ze za 2,3 lata sie zawiniemy i tak Irlandia pomalu sie konczy i widac to jak kiepsko sie zaczelo dziac .\
Gtatulacje z powodu kolezanki-duzy chlopak :ico_brawa_01:
jak bedziesz w Polsce to nadrobicie stracony czas na pewno :ico_oczko:

Emalia najwazniejze ze po dlugiej ciszy cos ruszylo i zaczeli sie odzywac trzymam kciuki zeby tam wyszlo twojemu mezowi
-dokladnie,oby teraz sie poukladalo i trafil w miare dobrze :ico_sorki:
emalia30, u ciebie tez widze epidemia masakra jakas znowu jakis wirus czy jak
sasiadki dzieci tez smarkate
-mysle ,ze to ta pogada,zdradliwa jest,raz cieplo,raz snieg pada,znow wiatr i deszcz czy grad :ico_zly:

zdrowka dla nas wszyskich prosze :ico_sorki:

milusiego weekendu kochane
moj takowy bedzie- bo wolny :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 kwie 2008, 15:08

Madziu co do twojej pracy to wcale mnie nie dziwi to nic a nic,od kiedy pracuje tutaj w Irlandii a juz 5 lat to od zawsze do teraz wlacznie najchetniej to by chcieli w nas dwie albo 3 osoby w jednej-mamy robic za trzy pamietaj,ale stawka dalej ta sama a traktowania lepiej nie uwidzisz -to mnie tutaj wkurza totalnie,
zgadzam sie z toba w 100%
ja i moj maz tez tak uwazamy i jest to prawda
ze za 2,3 lata sie zawiniemy i tak Irlandia pomalu sie konczy i widac to jak kiepsko sie zaczelo dziac .\
nowlasnie jest coraz gorzej :ico_olaboga: :ico_olaboga:
daltego mu chcemy juz wracac bo robi sie naprawde strasznie
:ico_placzek:
chociaz wiem ze w Pl tez nienajlepiej ale bede u siebie a nie w gosciach :ico_oczko:
i niebede łaczona i okreslana do kupy do wszystkich Polakow mieszkajcych na wyspach,bo tak to odczuwa ludzie cie nieznaja ajka sie dowiedza ze z Pl to patrza tak dziwnie i mowia ze nastepni tacy sami chociaz nas nieznaja :ico_zly:
ale trudno ja wiem ze chce wracac moj B tez i jest ok
mysle ,ze to ta pogada,zdradliwa jest,raz cieplo,raz snieg pada,znow wiatr i deszcz czy grad
masz racje tak to juz jest niestety :ico_olaboga: :ico_olaboga:
moj takowy bedzie- bo wolny
super odpocznij sobie kochana bo jutro twoj dzien :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

12 kwie 2008, 17:33

chociaz wiem ze w Pl tez nienajlepiej ale bede u siebie a nie w gosciach :ico_oczko:
i niebede łaczona i okreslana do kupy do wszystkich Polakow mieszkajcych na wyspach,bo tak to odczuwa ludzie cie nieznaja ajka sie dowiedza ze z Pl to patrza tak dziwnie i mowia ze nastepni tacy sami chociaz nas nieznaja :ico_zly:
-no i nic nie poradzisz na to,szkoda naszych nerwow,powiem ci,ze to jak na nas patrza jest zasluga niestety tego `polskiego bydla` ktore przyjechalo w przeciagu tych ostatnich 2 lat,wczesniej nie bylo :ico_zly:

u mnie jest burza z deszczem i gradem :ico_olaboga:

Wróć do „Pozostałe”