Dzieki Paulinko za zdjęcie
i gratuluję kondychy
Własnie przyszlam z pracy i juz z przyzwyczajenia cyk komputer i czytam co u Was a w międzyczasie doglądam obiadu
Ostatnio jakos na nic nie mam czasu, nie wiem czy to ja nie potrafie sie zorganizowac czy te dni takie krótkie.
Kocura Bura super ze dobrze ci poszlo na egzaminie, oby tak dalej,
gosia perelka hihi jak przeczytalam o tej Tunezji to od razu przypomnialy mi sie nasze (moje i męza) plany na tegoroczne wakacje, po zeszlorocznych wakacjach w Hiszpanii postanowilismy sobie ze wakacje 2007 spedzimy w Tunezji
No cóz nastąpiła mała zmiana planów
A o prawko sie nie martw, przeciez my tu wszystkie bedziemy trzymaly za ciebie kciuki, wiec zdasz za pierwszym razem na bank!!
Agnieszka czekamy na relację z wizyty
Ulamisiula jak to fajnie że nie trzeba przejmowac sie dodatkowymi kg
Ja tez ostatnio przytylam ale dokladnie nie wiem ile bo moja waga cos sie buntuje, no w kazdym bądz razie jem dużo i wszystko (ostatnio śledziki i zaraz potem... czekolada) mąż tylko robi oczy
Aha! Kupilam dzis mojemu malenstwu maskotke z pozytywką i od dzis bedzie sobie sluchal wieczorem przez brzuszek
Czytalam ze dziecko zapamietuje te dzwieki i po urodzeniu ta melodyjka je uspokaja, hmmm zobaczymy czy prawde piszą. A wy puszczacie brzuszkom muzyczke ?