Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 gru 2009, 13:42

edulita oj biedactwo , dobrze ze juz po wszystkim. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 gru 2009, 14:12

emikaw85, te pierwsze okresy po porodzie moga byc jeszcze takie obfite,nie martw sie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 00:22

edulita dobrze ze juz po i operacja udana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A u mnie Mia nadal jak byla grzeczna tak i jest, nie wiem czy mi sie tak wydaje czy juz doswiadczenie robi swoje :ico_oczko:

Ja ten tydzien od 15 do 23 sama z dziecmi bo maz druga zmiane robi, jak wczoraj ta moja trojeczka na wieczorj dala troche w kosc , tak dzis bylo ok bo nawet na kolacje dalo rade racuchy porobic :ico_oczko:

Wczoraj bylismy drugi raz na badaniu słuchu i wszystko ok wyszlo.

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2009, 10:40

Witam się i ja ;-)
edulita cieszę się że jesteście już po operacji i mam nadzieję że teraz już będzie wszystko w porządku.
izuś_85, zagłosowane ;-)
Moja niunia ostatnio ładnie przesypia nocki kładzie się spać o 23 a wstaje koło 4-5 rano i wtedy to jest głodna jak wilk ;-)
iw_rybka, a Ty kiedy masz zamiar się rozpakować????
Ewka_82 ja właśnie też mam zamiar kupić tą samą szczepionkę 5w1 bo jednak to jest jedno kłóci maleństwa pamiętam jak płakała przy pobieraniu krwi na bili.... więc chcę jej to oszczędzić ale coś za coś trzeba za tą szczepionkę zapłacić 125zł ale cóż trudno się mówi.
emikaw85, to tylko się cieszyć że @ przyszła ;-)
a jak tam Wasz skarbuś rosnie???
moja to jak na drożdżach ;-) teraz używamy pieluszek 3-6 kg ale po malutku robią się za małe ;-) więc ma już na 100% 5kg ;-)
Ja teraz w niedzielę mam chrzciny Wiktorii ;-) bo przynajmniej będę mogła spokojnie wyjechać do mamy na święta ;-)
A co Wy kobietki robicie w święta???

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

10 gru 2009, 10:59

A co Wy kobietki robicie w święta???
ja biegam po rodzinie :ico_zly: jak co roku, koszmar! Dwie wigilie, dwa sniadania w pierwszy dzień świąt :ico_zly: ani mama ani teściowa nie odpuszczą :ico_zly: po świętach jesteśmy naprawdę wykończeni :ico_zly: jeszcze teraz jak są dzieciaki to ttroche mniej, bo zawsze się wykręcimy, ze już musimy iść bo Kuba marudzi więc siedzimy po 2 godziny u każdej i zmykamy ale i tak wigilia jest wykańczająca, bo trzeba się wyrobić z 2 wigiliami w 4 godziny miedzy Kuby drzemką a pójściem spać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 12:41

iw_rybka, a Ty kiedy masz zamiar się rozpakować????
- w poniedzialek doktorek obiecal mnie wybadac skutecznie,jak sie nie ruszy, to po swietach - mam ochote na salatke i bigos :-D

Fajnie Wiktoria Ci spi,moj dlugo budzil sie jeszcze ok 12-1 w nocy :ico_sorki:
a tą szczepionkę zapłacić 125zł
- to tam u was i tak tanio,ja dla malego placilam 150-170 zl.Nie wiem ile tu nas bedzie kosztowac,ale mam zamiar wykorzystac becikowe na te szczepionki :ico_oczko:

bigottka, a jak starania bratowej????Cos dzialaja???

kilolek, to w tym roku zapros ich do siebie,niech przyniosa potrawy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 13:25

bigottka, u mnie tez kosztuje ta szczepionka ok 125 zl, ale co zrobic, dla malenstwa wszystko :-)
My w tym roku wigili u tesciow, bo co roku sie zmieniamy, razu u moich raz u adama rodzicow. A pierwszy dzien swiat u moich rodzicow i drugi tez zostane bo A idzie na caly dzien do pracy. Wiec swita rodzinne i spokojne i wielki nic nierobienie :-D :-D :-D
A my chrzciny mamy 20.12.bigottka, a ty bierzesz swoja corunie w becie do chrztu?? bo ja sie wlasnie zastanawiam czy w samym kombinezoniku bialym nie isc?? Co o tym myslicie??

kilolek, to przerabane macie swieta, ciagla gonitwa :ico_szoking: :ico_szoking: jeszcze teraz z dwojka dzieciaczkow : :ico_olaboga: :ico_olaboga: ja bym sie na to nie zgodzila, postawilabym na swoim, bo w koncu swieta maja byc mile i przyjemne!!

edulita dzieki Bogu macie juz to za soba, teraz duzo zdrowka dla coruni :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2009, 13:50

iw_rybka, co do bratowej to nie chce zapeszać ale spóźnia jej się @ i jak na razie nie chce nic o tym mówić i w następnym tygodniu ma wizytę u ginka więc się wszystkiego dowie ;-) Ja strasznie trzymam kciuki za nią bo bardzo chciałabym aby w końcu im się udało.
Ewka_82, co do chrzcin to ja mam taki strój biały z polaru odświętny i ubiorę ją na cebulkę i zrezygnuję z kombinezonu a co do becia to ja nie będę go miała jak będzie łądna pogoda to biorę ją w wózek a jak nie to nosidełko i do samochodu ;-)
Ewka_82, no to święta spędzisz z rodzinką no trudno się mówi na wigilię skoro u teściów :-P
iw_rybka, może najwyższy już czas się rozpakować co ;-) mam nadzieję że dobrze lekarz Ciebie wybada i coś zdziała przy tym badaniu :-P
Ja w tym roku na wigilię jadę do mojej mamy i na pierwszy dzień świąt a potem do teściowej niestety.

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 14:13

bigottka, wigilie przezyje, nie narzekam, ze idziemy do tesciow ale wiadomo co u swoich rodzicow to u swoich, ale za to 2 dni swat u mamusi spedze :-D :-D :-D
Ale mi chodzi juz strikte o kosciol, to beta nie bierzesz?? Ja wlasnie tez nie chce, ale mowia ze zle sie bezdie dziecko trzymalo w koscieli i namawiaja mnie na ten bet i juz sama nie wiem. A mamy taki sliczny bialy kombinezonik z polarku z taki uszkami :-) i myslalam zeby tylko na glowce go ozdobic mirta i to wszystko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 14:16

Co o tym myslicie??
- jak nie masz becika to mysle,ze bedzie ok,to duchowe przezycie,wiec niesadze zeby ktos sie czepial,zwlaszcza,ze to zima :ico_oczko:
bo bardzo chciałabym aby w końcu im się udało.
- ja tez :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Jakby nie patrzec,byla ze mna na watku,teraz moglaby rodzic :ico_placzek:
mam nadzieję że dobrze lekarz Ciebie wybada
- ja tez bym chciala,ale sie nie nakrecam,zeby sie znowu nie rozczarowac.Zobaczy,tyle czasu musialam brac leki,lezec,nie moglam malego nosic na rekach,bo nie daj Bog urodze,a teraz jak moge rodzic to cisza :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”