hej kochane
mojego tymka chyba pogoda zmogła bo od 10.oo rana non stop śpi - budzi się na karmienia i śpi

ostatnio tak było jak miał 2 tygodnie

gorzej jak nocą sie zbuntuje
a ja po stomatologu - trafiałm na naprawdę rewelacyjnego, chociż niestety megadrogiego

ale młody, delikatny, przystojny

i cholernie dokładny - jedngo zębolka mi przez 1,5 godizny robił

okazało się, ze nie jest tak źle - dwie dziurki tylko, myślałam, ze bedzie duzo gorzej, potem jedziemy wybielanie i chyba na dół aparat założę

bo na górze mam idelane w jednym rzadeczku a na dole trzy prezdnie juz niesttey nie
potem obleciałam drogerię i perfumerie - zostawiłąm kupę kasiory, ale miałam kosmetykowe zaległosci, więc nie dało sie inaczej
a teraz odpoczywam po rajdzie z młodym do neurologa, ktory...popukał sie niemal w głowe

wyszłam na panikarę

stwierdził, ze taka asymetria na etapie Tymka jest bardzo powszechna, zebym tylko dbała o to by często głowka krecił (o to dbac nie muszę

) i ze wogóle czego chce jak on takiego 2,5 miesięcznego dziecka dawno nie widział. w ogóle jak połozył Młodego na brzuchu to uwierzyć nie mógł, ze tak sie dźwiga, niemal na samych dłoniach tak wysoko się podnosi - ponoć jak 4-miesieczny Maluch

popukał, pobadał odruchy, pogugał z Młodym - w każdym razie - uspokoiłam się choćby za cenę wyjscia na nadopiekuńczą mamuśkę
a tymek nadal śpi...gosh...co to sie porobiło
[ Dodano: 2010-05-06, 18:42 ]
zborra - to dawaj zdjecia

ja jutro wma sie pokażę bo teraz wyglądam przerażająco