Nie mała czyli Ola to moja praca. Jestem nianią i opiekuje się nią odkąd miała 4 miesiące do teraz a ma już ponad 3 latka.do malej? masz coreczke?Dobra ja ide do małej moze ja obudze bo samej mi tak nudno
No niestety.Jak ja to słyszę u innych znajomych to mnie szlak trafia tylko ci mężczyźni znajomi mówią inaczej którzy opiekowali się np tydz dzieckiem a a zona była np w pracy.Niestety takie mają myślenie Ci nasi faceciA co do macierzyństwa to tylko mogę sobie wyobrażać ze nie jest lekko i różowo. A naszym facetom sie wydaje ze my ,,siedzimy,, w domu caly dzien . ehhhhhMój to samo twierdzi
![]()
Ona ma 5 miesięcy ??? I w chodziku jest ?no tak ona juz duza :) a raczkuje? pozwalasz jej raczkowac? od kiedy w chodziku jest?Mała śmiga w chodziku i ma straszną radochę bo mi z szafek wszystko zwala
No to fajnie że wie co to znaczy.wtedy jak ja wracam to pytam czemu ie pozmywane czy coś nie zrobione to on wtedy, że miał tyle roboty przy dzieciach hahaha oj biedni Ci nasi panowie, biedni.
w ogole go nie ma w domu a jak jest to po kapieli Malej.
widać że ma obawy z tą kąpielą może pogadaj z nim na spokojnie. Bo nerwy nic nie zrobią.bedziesz pecjalnie wychodzic z domu? i co? wyszedl. po raz kolejny na kapieli go nie bylo.
bedzie mial po uszy wolnego czasu tylko dla siebie. ja mu jeszcze dam...
moze ze mna cos nie tak ale watpie.
moze ze mna cos nie tak ale watpie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość