Basiu super i buziaczki dla Basi i Jasia. Super ze o nas mysli Ale Jasio byl lobuziak jak mial 2 razy pepowine owinieta to rozrabial mamie w brzusiu
A moja teraz szaleja zebralo jej sie na zabawe.Z jednej str. sie nadstawia a z drugiej kopie.Smiejemy sie z moim Pawlem bo smiesznie to wyglada.
Dobra ide sie kápac.Zycze milego wieczorku i do jutra
Anulko, mnie brzuszek nie boli. Mam skurcze, ale tylko te bezbolesne i niekoniecznie z nimi występują mdłości dlatego też zastanawiam się czy coś ze mną nie tak...?
[ Dodano: 2007-06-27, 19:55 ] Wszystkie laseczki poznikały, to i ja zmykam się położyć, bo znowu brzuszek cały sztywny
abegano, dziękuję bardzo Ja obchodzę tylko okrągłe terminy, no i kolejne tygodnie, dlatego dzisiaj postawię ciacho z czystej życzliwości, a jutro już z okazji skończonego 37 tc i rozpoczętego 38
małolatko każda okazja jest dobra do świętowania, a ja chętnie się poczęstuję i pogratuluję
widzę, że nikogo już nie ma
jutro wybieram się na badania, które już zabiorę ze sobą do szpitala, znowu wampirki utoczą mojej krwi
no ja tez na chwile i zaraz uciekam a jutro to dopiero po wizycie u poloznej sie stawie u was .
to milej i spokojnej nocy
[ Dodano: 2007-06-28, 08:56 ] Dzien dobry wszystkim. ja juz po sniadanku i kapieli na 10 mam wizyte dzisiaj idzie ze mna Tomek
Widze ze jeszcze spicie to uciekam