poruszylam tez Was, bo rozumiem ze kazdy facet ma cos z dziecka :)
rozmowa byla. obrazil sie na mnie. powiedzial ze zrzedze i ma tego dosc. a ja powiedzialam ze caly weekend nas nie ma i ma to co tak chcial. to zaczal wypytywac gdzie, po co itd. z pelnia spokoju rzeklam 'zajmij sie motorem i kolegami, to twoja nowa rodzina' :) inaczej do niego nie przemowie. musze byc troche chamska.
Miluska, szkoda ze tak rzadko zagladasz tu i na naszym grudniowym watku (to juz w ogole)
jak ja Wam zazdroszcze! tez chetnie bym Was obie zobaczyła.. jestesmy porozrzucane po całym kraju.adzam się, a jak przyjadę do rodziców to chętnie spotkam się z Tobą i Mikim w parku Konopnickiej
teraz zewszad plyna takie informacje (tv, radio, gazeta) ze dzieci az za duzo wiedza :) ktos probuje sobie ulozyc zycie, byc szczesliwym, a jeszcze inne dzieci szykanuja za to i wygaduja bzdury... moge spytac czy ma kontakt z biologicznym ojcem?Dzieci wiecej wiedzą niż nam sie wydaje. Teraz już wiem że mojej córy już nic nie zaskoczy (myślę o dzieciach w szkole) już raz od nich usłyszała, że jest w grzechu chowana
Mala spi. obudzila sie o 6. i nie spala. zawsze spala do 7-8,czasem 9. te upaly to masakra. Mala jest w samym pampersie. nie chce jej przegrzewac. sciagam Jej pampersa jak lezy i sie z Nia bawie albo wyglupiam zeby skora odpoczela. mial padac deszcz,a od weekendu cisza!
[ Dodano: 08-06-2011, 09:18 ]
szkieletorek, szczerze? procz tego ze robi balagan w domu, to wyrzuca smieci i to wszystko....