Dzien dobry bardzoo
Mam dzisiaj dobry humor byc moz dlatego ze mojej Nicolce jest juz lepiej ma mniej katarku i mniej kaszle antybiotyk musi jej smakowac
bo niemam t nia problemow i mala go pije jak soczek
i dzisiaj w nocy mala spala pieknie tak spokojnie i dlugooo jak zasnela o 20 30 to obudzila sie o 8 15
takze fajnie i w nocy tylko 2 razy wstalam ja poprawic i dac smoczka
No i mnie gardlo boli ale kuruje sie herbatka z miodem, takze nie bedzie tak zle..
A u nas ZIMA pierwszy snieg sobie spadl wczoraj i dzisiaj fajnie bialo jest ale i tak stopnieje
A moja slodka Nicole to pomimo ze jest chorusek to taka zywa jest ze jej nie poznaje.. za n iedlugo pojdzie spac a powiem wam ze mala Nicole tak pieknie spi w dzien nawet po 2,5 godziny ale tulmacze sobie to tym ze jest chorusek i potrzebuje wiecej spanka
Zubelek ciesze sie ze jestes z nami na tym wateczku bo jestes naprawde doswiadczona mama i podziwiam cie
Niemialam pojecia o tym ze z katarku mozna dostac zapalenie ucha u Nicole jest narazie w stponiu poczatkowym i to uszko ja nie boli
ale antybiotyk potrzebny dzieki za informacje naprawde mozna sie od ciebie duzo dowiedzec
Aginka cos mi sie wydaje ze twoja Malwinka i Kinga od Ani cos sa w zmowie jesli chodzi o lobuzowanie teraz Kinga miala maly wypadek i prosze Malwinka tez juz cos sobie zrobila
No ale to taki bardziej przypadek i zbieg okolicznosci
Dziekuje wam za zyczenia powrotu do zdrowia trzymamy sie cieplo i mam nadzieje ze za niedlugo wyzdrowiejemy
Teraz siedzimy w domku a przy takiej pogodzie tym pierwszym sniegu chcialo by sie wyjsc i zaczerpnac swierzego powietrza ale nic z tego jeszcze zdazymy wyjsc na dwor jak Nicolcia wyzdrowieje
Milego dzionka wszystkim zycze i buziaczki dla was papatki