u nas wczoraj było burzowo, do południa lało a w nocy burza, wczoraj było nawet przyjemnie tak ok22st a dziś znowu skwari znowu dzisiaj upalny dzień troszkę wieje wiaterek ale nadal nic nie pada jedynie co pada to żar z nieba!!!
no my tu czekamy na deszcz jak na jakieś zbawienieu nas wczoraj było burzowo, do południa lało a w nocy burza, wczoraj było nawet przyjemnie tak ok22st a dziś znowu skwar
hehe oj naprawdę tak to moze tylko wygląda kolorowo i fajnie ale daleko nam do takiej fajnosci jak bym chciała hrhehejak to brzmi haha :)najważniejsze, że wychowałaś męża odpowiednio
ale racja, naleza Ci sie grtulacje :) ja jestem w trakcie nauk, szkola przyspieszona tzw drastyczne kroki :)
jak już to tylko mój były mąż ale co by mu to dało jak ja bym te pieniądze dostała na konto.Majka a mogl to twój były mąz coś kombinować na twoje nazwisko ?
no ja mogę to samo powiedzieć o sobie i moim "Cieżkim przypadku"ale racja, naleza Ci sie grtulacje :) ja jestem w trakcie nauk, szkola przyspieszona tzw drastyczne kroki :)
nIE dziękuj kochana ze szczerego serca to napisałamto mnie pocieszyłaś naprawdę:) dzieki za te slowa.
i bardzo dobrze! nie daj się bo z roku na rok będzie coraz gorzej,nauczy sie chłop i już nic nie zrobisz,mój mąż też potrafi zapytać sie "czemu nie ma wody"bo ja równiez zapominam,ale on pójdzie do sklepu jak trzeba,owszem są dni,że np po 22 już mnie samej nie puści do sklepu po cos tam a czasem musze lecieć bo ma focha więc nie jest taki idealny,ale jak mamy kąpać dziecko to wyjdz z tego kibla! ile zajmuje taka kąpiel? chwila moment i już...a tam siedział tak długo bo pewnie mu się nie chciało,leniwe to widzeNie nadaje sie na kure domowa na wylacznosc.
Tak , ja też uważam że mężczyzna wynosi to z domu albo nie wynosi bo nie ma czego.Tak było dawniej że od tego była kobieta a nie facet bo to dla zniego uma była.Nadal tak jest szczegiolnie w wioskach i małych miejscowościach. My często się spotykamy z tym że mowia na Pawła (niby w zartach, ale to jest wiemy że pół żartem pół serio) pantofalrzu jeden gotujesz a baba leżała?No wiesz co?moim zdaniem chłop to już z domu wynosi,ale można go tego równie dobrze nauczyć...
spadlamznieba, Ja to Twojego męża to chyba za jaja powiesiła,jak on by mi tak mówił w kółko! po za tym jego miłość to motor,no ja rozumiem wszystko,ale nie za wszelką cene!ma dziecko przecież jak dla mnie zero odpowiedzialności,wogóle jak on cie traktuje?ty gotujesz,sprzatasz jesteś wspaniała matką..Boze w głowie mi sie to nie mieści ja na jego miejscu na rękach bym cie nosiła :
A kiedy tam idziesz lub będziesz wyjaśniać sprawę?jak już to tylko mój były mąż ale co by mu to dało jak ja bym te pieniądze dostała na konto.Majka a mogl to twój były mąz coś kombinować na twoje nazwisko ?
Pytałam mojego obecnego partnera Szymona i on nic nie robił bo po co.
Może zagadka sama się rozwinie i wyjdzie na jaw o co chodzi.
Ajjj weź z kurą domową. Nie jesteśmy maszynami do rodzenia dzieci, sprzątania gotowanie myślenia o wszystkim .Z dobrze ma i tyle z tobą. No rozumiem ze nie postawisz się mu że ma zrobić on a dziecko będzie płakać.Ale z takimi rzeczami jak gotowanie picie czy inne to ja bym mu pokazała.Chociaż może nie powinnam tak pisać i cie buntować.reasumujac i konczac jednoczescie ten denny temat : Nie nadaje sie na kure domowa na wylacznosc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość