czesc laseczki nic wiecej nie napisze bo nic mi sie nie chce, jutro zabłysne, nara, acha tylko gwiazdeczki rozdalam
[ Dodano: 2008-11-13, 18:45 ]
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/8806 ... a96ac1bfbe
ja mam na polarku orginalny od wózka był juz w kąplecie ale mam też na zmianę takie jakby były wypchane pierzem . Polarek jest cieplutki a widząc prognozy pogody i to że mamy już 13 listopad i jest ciepło jak na tą pore roku to nie wydaje mi sie żeby byla sroga zima.dziewczyny, co sądzicie o śpiworkach do wózka? ja chciałabym kupić,ale na zimę nie wiem,który lepszy:polar czy misiek?
oby załapał bo cię wykonczymoże w nocy jak mu przez sen włoże zamiast cyca może coś pomoże . Choć nie wiem czy załapie.
nie martw się. julcia też chudzina. Z miesiąc temu ważyła 7 kg.A Franek najmniejszy
Moja tez czasami gryzie. Moze w koncu zalapie chociaż tak szczerze to nie wiem czy to dobry pomysł w końcu jest. Bo tak prawdę mowiąc to za niedługo trzeba będzie maluchów odzwyczajac od smokaPróbowałam mu tego smoka wcisnąć to on go gryzie zamiast ciągnąć .
misiek chyba cieplejszy. Ale myśisz że mała Ci wytrzyma w śpiworku. Moja ma już spacerówkę i jak ide na spacerek to ona wstaje i wlazi na siedzenie i trzyma sie daszku nawet bym nie pomyślała o spiworkupolar czy misiek?
moja jest ważona tylko na szcepieniach. A tak prawde mówiąc to unikam jak ognia tych naszych przychodni i ośrodkow zdrowiaWasze maluchy na ważenie chodzą. Po 8 miesiącu trzeba tak ? Tata był ostatnio i w zwiazku z tym nic nie wiemy
o to chudzinka z Ciebie ja kiedyś ważyłam 55 kg ale to było zanim poszłam do pracy (siedzącej ) i tak dobiłam 62 kg i po ciąży wróciłam też do 62 kgAsiab ja jeszcze większy kurdupel od Cibie 154cm i 45 kg
u nas jest taki zwyczaj że do roczku chodzi sie co miesiąc na bilans aby zważyć i zmieżyc malucha., później to już na 2 latkaWasze maluchy na ważenie chodzą. Po 8 miesiącu trzeba tak ? Tata był ostatnio i w zwiazku z tym nic nie wiemy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości