Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2008, 10:11

oj śpicie dziewczynki........
a ja już dawno nie i się witam :-D
nocka ok, wspalam się :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Dominisia ja zupelnie nie rozumiem takiej sytuacji, że tak naprawdę lekarze zostawili Was samym sobie :ico_olaboga: nawet nie potrafię powiedzieć nic na temat tego jak się leczy tego gronkowca, bo czytalam troszkę, ale jest dużo opini, ale co tu się wypowiadać jak nie jest się pewnym czegoś :ico_noniewiem: przykro mi, że tak zlekceważyli Jasia...najważniejsze teraz żeby mu się dobrze zagoila ta rana i wszystko bylo z nim ok, tego z calego serduszka mu życzę...

Kicia a Ty uśmiechnięta od ucha do ucha...przez mężusia czy przez Sobieskiego?hihihi

[ Dodano: 2008-09-09, 12:02 ]
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllloooooooooooooooooooo :569: :569: :569:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 wrz 2008, 13:32

Witam

Ale tu u Was poważne rozmowy.
Ja się też wsypałam bo Mały ostatnio śpi do 8.00 a czasem nawet do 9.00 (pewnie jak się pochwalę to jutro pobudka o 6 :-D ) Byłam dziś już na spacerku i Krystianek był taki zadowolony, że aż się wzruszyłam.

mamo Zuzi Ja myślę podobnie jak Kocura Bura. Powinnaś ochrzcić, bo nic złego się nie stanie a może pomoże. Obecnie nie chodzę za często do kościoła ale lubię od czasu do czasu. Chodzę tylko do kościoła moich rodziców, bo tam są tak mądrzy i wyrozumiali księża, że na prawdę warto posłuchać ich kazań.
Nie pouczają i nie nakazują tylko zmuszają do refleksji nad swoim życiem i przeważnie wychodzę z kościoła z uśmiechem.

Dominisia, Na serio brak mi słów. Jestem pewna, że Jasiu zaraził się przy pierwszym czyszczeniu. Uważam, że możesz nawet ich zaskarżyć, że zarazili Ci dziecko. Dlatego szpitale tak boją się tego wirusa bo można ich zaskarżyć.
A to jak Was teraz traktują to po prostu szok. Mój ojczym ma gronkowca i normalnie wszędzie Go przyjmują. Był ostatnio w szpitalu i powiedział uczciwie, że ma tą bakterię i lekarz grzecznie podziękował za tą informację i normalnie Go leczyli. Nawet nie był w żadnej izolatce tylko bardziej pilnowali higieny. Trzeba po prostu badać w rękawiczka jednorazowych tylko raz!!

Krystianek się obudził

[ Dodano: 2008-09-09, 14:11 ]
Kicia10, wreszcie razem. Pewnie nie możecie się od Siebie oderwać :-D Mój pojechał na 3 dni i tak już za Nim tęsknie. Tak mam zawsze, że jak tylko wyjdzie to już mi smutno za Nim a jak tylko Go zobaczę to od razu mnie wkurza :-D

Wiem, że nie ma się co chwalić bo Krystianek jest ostatni ale od wczoraj ciągle wstaje. Wspina się na mnie na meble i pięknie już stoi. Troszkę późno ale ma co dźwigać więc ma wytłumaczenie :-D

agnieszka01.04, Krystianek też lubi dawać buziaki szczególnie takie soczyste :-D :-D :-D A kartka Agniesiu śliczna

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2008, 14:44

Aniu :ico_brawa_01: dla Krystianka, nie jest ostatni, bo Darek sam stoi tylko jakie 3 sekundy i to jak sié zapomni :ico_szoking: ciągle gdzieś leci i nie ma czasu na stawanie :ico_oczko:

chcecie to tu jest konkursik
http://www.bielizna-odziez.pl/soutez.ht ... kaj3@o2.pl

a tak wogóle to rozmowne jesteście bardzoooo dzisiaj :ico_oczko: :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

09 wrz 2008, 16:22

Cześć kochane.Sorki że wczoraj nie odpisałam żadnej ale szkoda mi było czasu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: No a teraz Ł pojechał pozałatwiać kilka spraw to ja mam chwilę.

Dominisia normalnie szok.Jak oni mogą tak potraktować takie małe dziecko :ico_zly: No i że jeszcze nie możesz tam przychodzić przez 3 miesiące :ico_zly: normalnie brak słów,przecież oni są od leczenia właśnie :ico_olaboga: Ja na twoim miejscu bym poszła do innego lekarza,innego szpitala,czy nawet przyjechała do polski żeby tutaj jednak dali mu jakiś antybiotyk.

Widze że rozmowy w toku na temat bardzo powszechny :-D Ja wierzę w Boga ale nie wierzę w kościół co nie znaczy że do kościoła nie chodzę,chodzę ale tylko dla siebie i zawsze daje mi to dużo siły,na tace absolutnie nie daje,Już dawno nie byłam,ostatni raz na ślubie Reni a wcześniej na Wielkanoc.Ja jestem za chrztem.

Justyna brawa dla Marcelinki za chodzenie :ico_brawa_01:
Kacperek ostatnio taki dziwny :ico_noniewiem:
mniej się śmieje niż zawsze i taki bardzo śpiący :ico_noniewiem: zmykam już bo mały się budzi.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 16:35

Dzieki dziewczyny za argumenty. No wiec bedziemy chrzcic. Skoro Nell ma wyjsc za maz za Jasia to nie moze byc przeciez diabel rogaty :ico_haha_01: bo ja tesciowka Dominika odrzuci juz we wstepie ;-) Zartuje oczywiscie, zrobie to wylacznie po to aby mala nie miala do mnie kiedys pretensji, ze jej siostra ma chrzest a ona nie...

Sorki ze nie naipsze wiecej ale glowa mi ppo prostu peka w szwach a zaraz do ikei jedziemy :ico_brawa_01: wiec chwila relaksu mi sie nalezy :-)

[ Dodano: 2008-09-09, 16:36 ]
aaaa, Nell juz ma prawie nawierzchu 2 gorne trojki . Dziwine bo nie ma ani jedynek ani dwojek gornych haha. Bedzie wampirek :-D

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 wrz 2008, 18:33

Kacperek ostatnio taki dziwny :ico_noniewiem:
mniej się śmieje niż zawsze i taki bardzo śpiący :ico_noniewiem: zmykam już bo mały się budzi.
No dokładnie mam to samo!!! Śpi dwa razy dziennie po 1,5 godziny w nocy 11 godzin a dalej jest zmęczony. I ciągle marudzi ciągle by chciał na rączki. Może smutno im, że koniec lata się zbliża :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 19:32

Kicia10, super, że się wreszcie doczekaliści Ł :ico_brawa_01: Ciesz się z każdej chwili!

mama_zuzi1980, ale się Nelka fajnie uzębia :-D U Zuzanka na razie cisza, stanęło na ośmiu. Starcza,żeby jeść :ico_oczko:
Właśnie miałam Wam kiedyś pisać, jak siedziałam w poczekalni u dentysty to na plakacie pisało,żeby przyjść do dentysty z dzieckiem jeszcze przed skończeniem roku. Dziwne :ico_noniewiem: mama_zuzi1980, napisz nam, jak to oglądanie u Was wypadło.
Jak Wy dbacie o pierwsze ząbeczki dzieciaczków? Bo ja w sumie nic nie robię :ico_wstydzioch:
Tzn. na razie dbam tak,że Zuzanka nie je słodyczy ( nie liczą biszkopta od czasu do czasu i troszkę lodów).

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 wrz 2008, 19:54

Witajcie!! Ja dopiero teraz mam czas żeby napisać.. więc byłyśmy u Nefrologa i wszytsko jest dobrze, później byłam u optyka i wstępnie wybrałam oprawki ale czekam do czwartku aż M wróci :)Oczywiscie nie tego po jutrze tylko za tydzień. Poleciałam też z Mała do cukiermi i zamówiłam torsik i kupiłam świeczkę jedyneczkę z kubusiem puchatkiem :) Wróciłam do domku i generalnie to jestem padnięta i strasznie głodna więc lecę zaraz zrobić sobie kolacyjkę :)

Mamo zuzi... ślicznie Nellcia muszi wyglądać z tymi trójkeczkami :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 22:19

Ja na chwilke :-) W Ikei fajniutko, kupilam drzwiczki do szafki jednej, bo juz troche zniszczona byla wiec ja zamknelam :-) no i przy okazji ukradla dwie rzeczy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: masakra... jzu 2 razy mi sie to zdarzylo.... :ico_wstydzioch: wkladam pod wozek a potem zapominam i jade do domu. Dopiero jak skladalam wozek do auta zobaczylam co jest pod spodem: w sumie niewiele, bo kartonowe segregatory, ok. 6 zl i serwetki ok. 6 zl, ale i tak mi sie dziwnie zrobilo. a to wszytko przez to ze nie maja bramek, tylko tak sie wchodzi i wychodzi bez kontroli :ico_wstydzioch:

Kocurka, ja tez nic z zabkami nie robie, ale na 1 urodziny NEll dostanie pierwssza szczoteczke do zebow i paste, taka bez fluoru i "dla zasady" bedziemy co wieczor "myli" zabki, tzn glaskali je i silowali sie ze szczeka Nell, ktoa pewnie zasisnie sie na szczoteczce i nic dalej nie zrobimy :-) Tu bardziej chodzi chyba o wyksztalenie u dziecka nawyku a nie faktyczna higiene. Najlepsza profilaktyka to niedawanie slodyczy i czipsow. Moja przyjaciolka jest dentystka i mowila mi kiedys ze same czipsy sa ok, ale zwawarte w nich konserwanty podobno gorzej dzialaja na zabki niz cukier... ale kto tam naprawde wie. Ja na "wszelki" wypadek nie daje ani slodyczy ani czipsow.

Uciekam sie kapac bo Nell pewnie zafunduje mi kilka pobudek w nocy, przez te niby zeby ktore wychodza...

Do sklikania juterkiem...

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 22:37

majandra, ale tak samą szczoteczką myjecie, czy są jakieś pastą?

mama_zuzi1980, to zakupki udane, hehehe :-D Ale szkoda,że u nas nie ma Ikei, połaziłabym sobie...
W sobotę planuję jakieś zakupki, bo lista moich potrzeb rośnie :ico_oczko: i nie mam kiedy się wybrać na zakupy.

Śpijcie dobrze!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”