Witam
Ale tu u Was poważne rozmowy.
Ja się też wsypałam bo Mały ostatnio śpi do 8.00 a czasem nawet do 9.00 (pewnie jak się pochwalę to jutro pobudka o 6

) Byłam dziś już na spacerku i Krystianek był taki zadowolony, że aż się wzruszyłam.
mamo Zuzi Ja myślę podobnie jak
Kocura Bura. Powinnaś ochrzcić, bo nic złego się nie stanie a może pomoże. Obecnie nie chodzę za często do kościoła ale lubię od czasu do czasu. Chodzę tylko do kościoła moich rodziców, bo tam są tak mądrzy i wyrozumiali księża, że na prawdę warto posłuchać ich kazań.
Nie pouczają i nie nakazują tylko zmuszają do refleksji nad swoim życiem i przeważnie wychodzę z kościoła z uśmiechem.
Dominisia, Na serio brak mi słów. Jestem pewna, że Jasiu zaraził się przy pierwszym czyszczeniu. Uważam, że możesz nawet ich zaskarżyć, że zarazili Ci dziecko. Dlatego szpitale tak boją się tego wirusa bo można ich zaskarżyć.
A to jak Was teraz traktują to po prostu szok. Mój ojczym ma gronkowca i normalnie wszędzie Go przyjmują. Był ostatnio w szpitalu i powiedział uczciwie, że ma tą bakterię i lekarz grzecznie podziękował za tą informację i normalnie Go leczyli. Nawet nie był w żadnej izolatce tylko bardziej pilnowali higieny. Trzeba po prostu badać w rękawiczka jednorazowych tylko raz!!
Krystianek się obudził
[ Dodano: 2008-09-09, 14:11 ]
Kicia10, wreszcie razem. Pewnie nie możecie się od Siebie oderwać

Mój pojechał na 3 dni i tak już za Nim tęsknie. Tak mam zawsze, że jak tylko wyjdzie to już mi smutno za Nim a jak tylko Go zobaczę to od razu mnie wkurza
Wiem, że nie ma się co chwalić bo Krystianek jest ostatni ale od wczoraj ciągle wstaje. Wspina się na mnie na meble i pięknie już stoi. Troszkę późno ale ma co dźwigać więc ma wytłumaczenie
agnieszka01.04, Krystianek też lubi dawać buziaki szczególnie takie soczyste

A kartka Agniesiu śliczna