Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2009, 21:43

no Pati Ericzek rośnie, za pewnie też będzie łamał niewieście serca jak Jaspi :DD :DD :DD

Wiecie co, tak czytam was i cieszę sie razem z wami i nie piszę tego żeby was urazić czy czy np. po to "abym urosła" - zazdroszczę wam że wasze maluchy dopiero takie rzeczy robią. Majka jest już wszędobylska, pełza z prędkością światła. Dzisiaj dopełzła do wiaderka z mopem i przewaliła sobie na głowę, dobrze że było puste.
Ale to jest jeszcze nic, nie pisałam bo nie miałam czasu, ale we środę Majka spadła mi z wysokiego łóżka w sypialni i to jak, a no spadła mi między nogami bo stałam i ją pilnowałam, a odwróciłam się na 5 sekund z nogami prze łóżku żeby sięgnąć skarpetki dla niej a ona akurat się odepchnęła i ześlizgnęła się z koca prosto pod drzwi od szafy zahaczając o zawias i starła sobie skórkę na główce i ma strupka teraz. Wyłyśmy obie chyba z godzinę :ico_zly:

Co do mebelków to mam juz w domu, ale P. ich dzisiaj nie skręci raczej, widzę że za skręcanie szuflad sie wziął, chociaż tyle :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Okularki wybrane i już nie mogę się doczekać, są śliczne i fioletowe :DD :DD :DD
W poniedziałek po południu do odbioru ;-)

Aha
łoże w sypialni złożone i dzisiaj na nim śpimy :ico_wstydzioch: :ico_puknij: , materac kopiliśmy w Ysku za 1000 zł :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , a mieliśmy przeznaczone 500-700zyli na ten materac ale nie 1000, ale nie było wyjścia.

P. kazał mi wam wstawić jeden filmik, ja nie chciałam bo burdel dookoła, ale przygotowywaliśmy sie do wywozu mebli, tuz przed remontem, także nie zwracajcie na to uwagi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2009, 21:44

aaaa, i kupilam dzisiaj malej te czopki glicerynowe, bo od tych twardych kupek ma cala popke zaczerwieniona, moja bidulka... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

i farmaceutka powiedziala, ze dobra jest tez herbatka z kopru wloskiego, wiec kupilam...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2009, 21:45

a czemu tak?? to nie mozna polaczyc tych dwoch rzeczy??
Oczywiście,że można. W tym problem,że on zawsze ogląda co innego niż chciałabym ja.
Misiowego ogrodka (puree ryzowe z brokulami)

W jakiej to jest postaci? Zupki? Czy nie?

[ Dodano: 2009-03-06, 20:50 ]
kupilam dzisiaj malej te czopki glicerynowe
Tyko za często też nie możesz ich używać żeby Su się nie przyzwyczaiła.

Ja też kiedyś Paulince kupiłam (chyba jak miała z 1,5 m-ca) i tylko 1 zużyłam. A powiedziała Ci w aptece,że w lodowce powinno się je trzymać, zresztą jak każde inne czopki.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2009, 21:52

witam Margarita :) super, ze jestes :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ojeeejjj, tak mi przykro, ze Maja spadla z lozeczka i to jeszcze nabila sobie takie kuku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wcale sie nie dziwie, ze obie plakalyscie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

P. na spokojnie skreci mebelki przez weekend, a najazniejszy mebel (loze malzenskie :-D ) gotowy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

czekam na folmik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

co do rozwoju Mai - no kazda z nas to predzej czy pozniej czeka, Tobie sie po prostu wczesniej "dostalo" i masz mniej spokoju...

materac kopiliśmy w Ysku
moj pan mowi: "U Jozka" :-D :-D :-D

niezle, 1000 zl za materac... a jakiej jest wielkosci??

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2009, 21:53

Ja też kiedyś Paulince kupiłam (chyba jak miała z 1,5 m-ca) i tylko 1 zużyłam. A powiedziała Ci w aptece,że w lodowce powinno się je trzymać, zresztą jak każde inne czopki.
ja też kupiłam jak Maja była maleńka, i do tej pory chyba ze dwa zużyłam, w tym dzisiaj drugi ;-)
Ale nie trzymam w lodówce, Viburcolu zresztą też nie.

[ Dodano: 2009-03-06, 20:55 ]
Gie, dziękuję za otuchę ;-)

Materac 140 x 200 :DD :DD :DD
P. na spokojnie skreci mebelki przez weekend, a najazniejszy mebel (loze malzenskie :-D ) gotowy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
No tak łoże na szczęście tak, ale oprócz tych mebli ma jeszcze mnóstwo innych rzeczy do zrobienia, np. karnisz do zawieszenia, listwy do przykręcenia w korytarzu etc....

no nie mielismy wyjścia z tym materacem

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2009, 21:56

W jakiej to jest postaci? Zupki? Czy nie?
no mozna to podawac w roznych postaciach... to jest takie jak kaszka, w torebce...
jeszcze jej zadnego nie podalam, najpierw bede probowac domowych sposobo, woda przegotowana, jabluszko, no i ewentualnie herbatka z tego kopru...
A powiedziała Ci w aptece,że w lodowce powinno się je trzymać, zresztą jak każde inne czopki.
nic mi takiego nie powiedziala... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

nie wiedzialam o tym... :ico_szoking: :ico_szoking:

to ten Vibrucol (czy jak to tam) w czopkach tez mam wlozyc do lodowki??

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

06 mar 2009, 21:57

Witam po krótkiej przerwie....
Doczytane....chociaż spodziewałam się dłuższej lektury :ico_oczko:

Mój domowy komp nadal nie działa..w ogóle nie chce się załączyć...Mój K. wrócił i udostępnił mi swojego laptopa....

U nas bez zmian...

Dzisiejsza nocka ...super.Emi obudziła się po 4-ej.Dałam jej smoczka i usnęła...uczę ją po mału bezmlecznych nocy... :ico_oczko: Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.

Oj Margarita....jak ja Ci zazdroszcze....remont..wszystko świeże...nowe...
A co do Majeczki..bidulka...

SZKRAB-super domek...i super urządzony salonik... :ico_brawa_01:

SHOO-kartka doszła..?

Iwona H, oj niedobry ten Twój Pan... :ico_oczko:

A SENSIBEL...znowu nie zagląda...?

W ogóle to się za Wami stęskniłam... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2009, 21:57

Aaaaaaaaaaaaaa
byłabym zapomniała, P. przywiózł mi jeszcze
http://allegro.pl/item565932342_mega_ze ... adrem.html
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2009, 21:59

no to i my mamy lozko szer. 140 cm - uwazam, ze jeszcze ze 20 cm by sie przydalo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

nie martw sie MARGARITA - wszystko zrobicie na spokojnie...

[ Dodano: 2009-03-06, 21:01 ]
hhehheee, MARGARITA - fajny prezent dostalas... :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2009, 22:02

Jagna30, witaj witaj
no ja mam już dosyć tego remonu, do tego Majka daje ostro w kość, dzisiaj rano normalnie ręce mi opadły i sie popłakałam.
Ona ostatnio całymi dniami wyje i wyje i wyje a ja włosy z głowy sobie rwać chcę, nie wiem co sie poprzestawiało temu mojemu dziecku.
Dzisiaj wyje od 5 rano i to dosłownie wyje!!!!!!!!!!!

jest już filmik
kawałkiem widać stare meble i ten okrutny dywan :513:

http://pl.tinypic.com/player.php?v=2vbk3s9&s=5

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”