Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2007, 11:59

Dzień dobry i ja się z Wami witam :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-17, 12:02 ]
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KINGUSI :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

kate_k82, no mam nadzieję że zrozumiał i teraz będzie już między Wami dobrze.jagodka24, śliczny kącik ma moja synowa :ico_brawa_01: Ja niestety na razie mogę o tym pomarzyć, ale może w końcu coś pokombinuję :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 paź 2007, 12:02

kate cieszę sie bardzo, nic nie pisałam ale czytałam troszkę o tych Waszych kryzyskach, fajnie że przeprosił, bo teraz napewno będziesz spokojniejsza :ico_haha_02:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 12:09

Kinia i ja dziekujemy za zyczonka :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 12:25

Obrazek

Dla Kingusi! z buziakami wirtualnymi :-D

U nas pogoda też ładna, Hania śpi w wózku na dworze, a ja latam i nie wiem czy się wyrobię. Moja też niespokojnie śpi już od ok.2tygodni. Karmię ją o północy i nad ranem...dziś o 1.30 i po 5, a o 7juz była wyspana... :ico_olaboga: na szczęście przed 9usnęłyśmy, wstałyśmy dopiro po 10...ależ mi dobrze...Tylko teraz muszę biegać w nerwach...sprzątam, układam...i jeszcze włosy, makijaż...ech....

Jagódka ślicznie ma Twoja królewna! piękny ma ochraniacz w łóżeczku...

A ja pędzę dalej...może uda mi się odkurzyć? no nie wiem...chyba przyspieszenie by się jakieś przydało...potem pobuszuję w kuchni, makijaż, ubieram się o p 14spadam...wracam przed 20, kąpiel butla i znów TT :-D

Kate_k82 oby mu za szybko nie przeszło!!! cieszę się, że choć jeden wieczór było miło...i będę trzymać kciuki, żeby tak było częściej...

Ok, gnam...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 paź 2007, 12:46

hejki wszystkim :-D

i ogromne buziaki dla Kini!!!!!!
no i jeszcze niespodzianka :)
Obrazek

wpadniemy później bo teraz jedzonko i spacerek przed nami...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 paź 2007, 13:30

właśnie wróciłam ze spacerku, takiego rączkowego, tu jest taki malutki lasek więc dziś tam się wybrałam z Mateuszkiem, a że z wózkiem trudno to na rączki, pobawiliśmy się troszkę i mały mi usnął :ico_haha_01: oglądał nasz cień a potem położył główkę na moim ramieniu i zasnął, widać drzewa mają zbawienne działanie na nasze dzieci, muszę T namówić na wypad może do parku botanicznego... ciekawe czy się zgodzi...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2007, 13:37

kate_k82, cgyba coś w tym jest, bo Krystian też ładnie usypia jak idziemy na spacer do lasu

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 13:57

a ja niestety nie mam lasu blisko
ale za to jak sie wyprwowadzimy to tam mam las za plotem tylko zadnej sciezki tam nie ma
ale za to cala wies do przejscia
moja mala jest ciezka dzisiaj znowu
sama nie wie czego chce
teraz chwile sie zabawila na macie
ona teraz ma taki czas ze jak tylko ja poloze na plecach to chwila moment i juz jest na brzuchu
a ze niedawno jadla to raczej niewskazane

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 14:01

witajcie

mialam isc dzisiaj na spacerek,ale mala ma katarek mnie gardlo boli i siedzimy w domu. no i oczywiscie w miedzyczasie ogladalam tv i lecial program "perfekcyjna pani domu" i jak zwykle po tym programie wzielam sie za sprzatanie.

teraz tylko obiadek trzerba przygotowac, robie domowa pizze z serem i kurczakiem bo tylko to w lodowce :P trzeba jutro na zakupy pojechac.

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 paź 2007, 14:07

Czekam aż mała wstanie i idziemy, wcześniej sie nie udało, zjadła butle i byla tak spiąca że zasnęła.

A z tymi drzewkami to faktycznie cos jest, bo Kinga jak je widzi to nieruchomieje, oczy wielkie i potrafi tak patrzeć na nie aż jej znikną z pola widzenia, jak była mniejsza i marudziła na spacerze to tylko listki zielone nad jej glową mogły ją uspokoić :-D pamietam jak szukałam tras spacerowych z drzewami, żeby jakby co były blisko :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”