lilo jeszcze raz wielkie dzieki 

nie wyobrazam sobie dnia bez tego wąteczka
a to post z rana 

witajcie
 chciałam sie wyspac porządnie -połozyłam sie przed 23 niezdarzyłam zasnąć juz łeeeeeeeeeeeee ,po chwili znowu  wiec wziełam  ja  do siebie ,niewiem  co mi sie działo zaczełam sie jeszcze gorzej czuc    zrobilło  mi sie zimno  ,zaczeły dreszcze łapac  jezuuuuuuuu 

gorączka i to jaka 

,powaliłą mnie z nóg nie mogłam sie obrucic  na drugą strone nie mówiąć juz o  wstaniu 

dobrze  ,ze Ami wziełam  do ciebie  ,a ta co chwile sie budziła z rykiem   dawałam jej piciu popiła dałam smoczka  a  ta zaś wyje no nieeeeeeee co jest  cholerne zębole ,a  na noc dałam jej czopka zeby lepiej spała  zeby jej tak niebolało ,ale nonono to jest silniejsze,teraz jeszcze śpi o 8 wyyprawiłam chłopaków i sie połozyłam jeszcze   2 godzinki pokimałam   ,ale wiecie co jak onamnie osłabiła rano nie miałam siły sie ubrac  ,a do sklepu szłam jak stara babcia nogi odmawiały posłuszeństwa 

,teraz juz troche lepiej  tylko skad ta gorączka 

troszke mnie gardełko pobolewa  ,ale prawie nie czuje ,przeciez ja nie jestem chorowitek raz na r\uski rok mnie dopadnie gorączka wzasadzie nie pamietam kiedy miałam   chyba  ze 4 lata temu 
aga no to susper bedziesz miała   ślub jak marzenie -miłego załatwiania spraw
gośka  ,a twój to sie dalej popisuje tym spaniem od większości dzieciaków
urmajo czekaj na druga biedroneczke  to juz lada dzien 
no gdzie jest gozdzik[/size]??????????????
a właśnie ciekawe co u
 maciejki karolka odezwij sie 

ide bo te moje  małe wstało