kurde ja teraz niby stoję z wagą ,ale w spodnie się juz niektóre nie mieszczęeSKa, Mad., Wy chudniecie i brzuszki Wam rosną a mnie razem z brzuszkiem rośnie waga
wiem co czujesz kochana my podobny problem mieliśmy w ubiegłym roku na szczęście właściciel komisu okazał sie porządnym człowiekiem i na swój koszt naprawił usterkę która nie powiem kosztowała nie małoniedawno kupiliśmy samochód który okazał się wadliwy
ja mam jeszcze lepiej hehe waga spadła a spodnie za ciasnekurde ja teraz niby stoję z wagą ,ale w spodnie się juz niektóre nie mieszczę
Musisz dostarczyć pracodawcy zaświadczenie potwierdzające, że jesteś w ciąży. Dodam, że takie zaświadczenie może wydać nie tylko ginekolog, ale i rodzinny. Od momentu dostarczenia zaświadczenia jesteś chroniona pod względem pracy przy komputerze, godzin nadliczbowych. Pracujesz 4h przy kompie, a 4h manualnie, czy po prostu inaczej. To już na głowie pracodawcy by Ci to zapewnić.Co mam teraz zrobić? Jak to wpływa na dziecko? Iść lepiej na L4. Co radzicie kochane?
Jaki jest ich koszt w BB?Umówiłam się na badanie prenatalne. Termin mam na 14.07![]()
Brzusio ładnie się uwypukla :) mój jest o wiele większy, ale to też przez przed ciążowy brzusio ;)a to mój 12tygodniowy brzuszek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość