Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2007, 17:43

Wia was wszystkie :ico_ciezarowka: .
Ja ogólnie czuję się dobrze , choć ostatnio boli nie coś tak jakby lewa nerka że nawet nie badzo moge siedzieć. Ruchy dzidziusia cały czas czuję więc z nim wszystko w porządku. Od poczatku ciąży przytyłam 6 kg ale to przez słodycze, które po prostu teraz bardzo lubię :-D . Jutro razem z mężem ijesteśmy umówieni do lekarza na USG i mam nadzieję że w końcu dowiemy się kto tam we mnie sobie siedzi. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 lis 2007, 18:19

Cześć mamuśki!
Anginka Grzesia mija, pierwsza noc przespana :ico_brawa_01: no i w tym tygodniu wybieram się do ginka na kolorowe usg, więc może też się dowiemy kto mnie tak kopie :-)
Anetko, odezwij się, czekamy z niecierpliwością :-)

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2007, 09:09

WItam kochane maroweczki :-D
Ja wczoraj bylam w klinice jak wrocilam o 15 to bylam padnieta :ico_szoking: jeszcze szybko zakupy obiadek i tak czas mi szybko zlecila ze ani sie obejzalam i juz wieczor
No baganie ginekologiczne ok jak narzie jest wszystko dobrze u diabetologa tez moze byc.Musze zrobic test na nietolerancje glukozy jak ja nie lubie tych badan no i mocz morfologie :-)
A usg bylo super dzidzius za bardzo nie chcial sie dac badac no ale wiem ze pod serduszkiem nosze dziewczynke :-D :-D :-D :-D :-D
Bede miala coreczke tak sie wzroszylam na lozku na usg ze az mi lezki wyszly do oczu
dzidzius zdrowo rosnie rozwija sie prawidlowo no jednym slowem jest ok
teraz zeby tylko ta glukoza wyszla pomyslnie :-)
Milego dnia zycze

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 09:37

Aneta30 gratuluje dziewczynka super a juz myslałam ze w marcu sie sami chłopcy urodza jeszcze raz gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ps. ja tez musze zrobic test glukozy i inne badania jak co miesiac

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

07 lis 2007, 11:34

HEJ DZIEWCZYNY!!!
ANETKO SUPER, ŻE WSZYSTKO OK I GRATULUJE CÓRECZKI!!!
JA TEZ MUSZE ZROBIC TEN TEST NA TOLERANCJĘ GLUKOZY FEEEEEE.
TO TRZEBA NA CZCZO WYPIC POTEM CZEKAĆ GODZINĘ I JESZCZE KREW POBIERAJĄ!!! BOJĘ SIĘ, ŻE MNIE ZAMULI I BĘDZIE MI NIEDOBRZE...
CHYBA WEZME ZE SOBĄ KANAPKI I PO BADANIU OD RAZU ZJEM.
U NAS POGODA DZISIAJ JEST DO BANI LEJE I LEJE.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

07 lis 2007, 12:03

Witam. Anetko super że będzie dziewczynka wśród marcóweczek. Ja w przyszłym tygodniu idę na usg i oże tym razem dzidiz się pokaże.
Kamila 1982 faktycznie badanie na tolerancję glukozy jest paskudne. Pamiętam że mi pozwolili dolac sobie do glukozy soku z cytryny i było całkiemniezłe :) i pamiętam że po takiej dawce glukozy wcale mi się jeśc nie chciało ;). Pozdrawiam

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 lis 2007, 12:36

Aneta30 bardzo sie ciesze ze wszystko u ciebie wporzadku!!!!!!!!!!!!!!!! i oby tak dalej :ico_ciezarowka:
wielkie brawa za coreczke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-07, 11:39 ]
zirafka teraz czekamy na wiesci od ciebie co nosisz pod serduszkiem :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2007, 14:46

Dziewczynki jestescie kochane ale podziekuje Wam za wszystko dopiero jak szczesliwie urodze :-D bo nadal nikt mi nie da gwarancji ze bedzie wszystko dobrze tego sie najbardziej boje bo drugi raz nie mam zamiaru przechodzic tych smutnych przezyc :ico_placzek:
Ale mam tyle wiary w sobie ze musi byc dobrze :-)
ja badanie z glukozą mialam robione w sierpniu a teraz znowu och najgorsze puzniej te siedzienie tam :ico_szoking: a glukoza jest okropna juz bym wolala wypic caly kubek soku z cytryny :-D to by bylo o wiele smaczniejsze :-D

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 15:52

Cześć marcóweczki.
Właśnie wróciliśmy od lekarza i niestety ale dzidzi nie pokazało nic, choc jak stwierdził mój mąż będzie chłopiec bo jest bardzo ruchliwy no i z budowy przypomina chłopca. A pan lekarz nie zaprzeczył i powiedział, że jemu też sie tak wydaje, choć nic nie jest pewne na 100%. I chciałam dodać że dzidzi będzie chyba jakimś biegaczem strasznie rusza nóżkami :-D jkby na rowerze jechał :ico_haha_01: . No i oczywiście badanie z glukozą mnie czeka, ale lekarz doradził żeby wziąść ze sobą cytrynke gD> .Pozdrawiam i trzymam za was kciuki.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 15:53

Aneta 30, napewno bedzie dobrze mocno w to uwierz :-)

dziewczyny to ta glukoze robi sie nadczo o kurcze to ja niewyrobie bo ja jak tylko sie obudze to mysle o sniadaniu :ico_szoking: bo mnie muli
wiecie co ja juz przytyłam 8 kg od poczatku ciazy a wcale duzo nie jem a najgorzej ze 5 kg wciagu ostatniego miesiaca duzo nie ? a co bedzie dalej mój mąż sie smieje ze zycie bedzie sie toczyć jak Asia :ico_haha_01: cwaniaczek a synusia to chce miec dorodnego :ico_brawa_01:

ale mnie zgaga piecze wypiłam mała :ico_kawa: z mleiem i pączuś do tego a teraz mam pożar w przełyku :ico_puknij: :ico_zly:

[ Dodano: 2007-11-07, 14:58 ]
zirafka, no no mozliwe ze u ciebie jest synus mój tez bardzo ruchliwy :ico_brawa_01:
zirafka wstaw sobie suwaczek bo nie wiemy jak tam czas u ciebie leci i dzidzi rośnie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”