Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2008, 01:02

Kasia, fotki super, ale otwierały mi sie chyba z 5 min. :ico_noniewiem:

Aga, ja oprocz kremow chodze tez na silownie. Nie daje rady regularnie bo to tez zalezy kiedy moj maz moze zostac z Malym, ale tak 2 razy w tygodniu sie staram.
mam nadzieje, ze kiedy poprawi sie pogoda i spacerki beda dluzsze to wtedy cos sie polepszy bo juz mam dosyc tego brzuchala!!!
W biordach cm ubywa, niby kg leca a brzuchol taki okropny :ico_placzek:

Kasia3
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 sty 2008, 04:03

Ja przestalam myśleć o brzuszku, i nic nie robie jedynie gąbką podczas prysznicu masuje dobrze i tyle, i pomimo, że wróciłam do spodni z przed ciąży to są na mnie opięte i ta fałdka wystaje . No ale co tam, najważniejsze, że mam Zosiaka !!!!!!!! :-D

Aga78

13 sty 2008, 16:13

uups...zamiast błonnik miał być gluten :ico_wstydzioch:

wisienka24, ze spacerami masz rację- teraz mnie to :ico_zly: , że w sumie tak mało na powietrzu się przebywa- chociaż jesteśmy dwa razy po godzince- czasem póltora- ale wiosną na pewno nasza kondycja się poprawi :-)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kasia3, najważniejsze to nasze cudowne pociechy- a o figurę zadbamy powolutku

Kasia3

13 sty 2008, 16:42

Aga78, ja też uwielbiam spacerki, jak bym mogła to bym mieszkała w ogródku, na nieszczęście musimy się dzielić z flejami, i dodatkowo przez ogródek oni mają wejście do domku !!!!!!
Ale ja się nie przejmuje , co mi tam, mam prawo też.
:ico_oczko:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2008, 18:34

Dziewczyny, ja nie chciałabym wyjsc na jakas zapatrzona w siebie egoistke. Pewnie, że sie ciesze, że mam Szymcia, tylko boje sie, że tak mi juz zostanie, taki kałdunek :ico_wstydzioch:

A co do spacerkow, to tez ueielbiam!!! Mam nadzieje, ze niedlugo sie przeprowadzimy i bedziemy mieszkali na malym osiedlu gdzie jest plac zabaw dla dzieci i taki mini park z laweczkami itd. Juz sie nie moge doczekac, bo teraz mieszkamy przy glownej ulicy w centrum miasta. jest glosno i nie ma za bardzo gdzie chodzic na spacery. wszedzie samochody. a do najblizszego parku 10 km :ico_noniewiem:

Kasia3

13 sty 2008, 19:58

wisienka24, wcale nie jesteś egoistką, ja też tam gdzieś w podświadomości mam, że kiedyś wyglądałam inaczej. A teraz ten kołdun się przyplątał, tylko że taka myśl, że mam Zosika pomaga mi oderwać złe myśli od tego.
To masz fajnie akurat 10 w jedną i 10 w drógą strone i dobrze ci wyjdzie i małemu hihi, żartuje. :-D

Aga78

14 sty 2008, 12:30

Kasia3, :ico_brawa_01: :-D poczucie humoru to podstawa :ico_brawa_01: ale zamęczyłabyś nam wisienkę :-D

wisienka24, :ico_oczko: musimy się jakoś pocieszać, czasem jednak nie jest zabawnie :ico_zly: z taką fałdką- a może spróbujemy ją polubić :-)
ja podziwiam Ciebie bardzo za tą siłownię :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

żeby nie dolewać oliwy do ognia- to narazie Wam nie powiem co moja Julia wczoraj jadła na obiadek :ico_olaboga: zajadała się wręcz :ico_szoking: a po jedzeniu było b. spokojnie i bez problemów :-D

a my też ruszamy z naszą inwestycją- więc mam nadzieję za niedługo będziemy mieć własny ogródek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2008, 14:19

wisienko rozumiem Cie dostkonale :ico_placzek: mnie tez została faldka ,mimo diety i ćwiczeń, teraz chodze na zabiegi ujedrnijące do kosmetyczki ale też nieiwiele to daje, ja zresztą zawsze mialam problemy z wagą no i po ciązy jest podobnie, chlip. Może na wiosne się uda tego pozbyć.

Zazdroszcze wam, ze dzieci wam tak ładnie jedzą, ja musze o każda łyzeczke walczyć, ale mam nadzieje, że kiedyś to minie.

U nas dzisiaj paskudna pogoda, mgła okropna, nic nie widac przez okno. Jak wracałam z zajeć to mnie oczy szczypały, więc o spacerze nie ma mowy, zwłaszcza,że wczoraj skończyłyśmy antybiotyk.

Kasia3

14 sty 2008, 15:09

Aga78, trzeba się pośmiać,a co innego nam zostaje!!!
Pruedence, i dobrze ze z malutką nie poszłaś na spacerek poczekaj a zaraz pogoda się zrobi piękna i będziecie kożystać ze spacerków.
U mnie dzidzi je tylko moje mleczko, nie ma żadnego zastępstwa więc nawet wyspać się nie mogę, mój organizm chyba się już przyzwyczaił do 5 godzinnego spanka .
W dodatku z przerwami, abym dała aby pospać z 10 godzinek pod rząd.
Mażenie ściętej głowy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2008, 16:30

skora na moim brzuchu też nie wyglada najlepiej zostalo pare centymetrow niepotrzebnej skory ale mam nadzieję ze jeszcze troszke poczekam i będzie lepiej ja nieużywam kremow nie chodzę też na silownie więc chyba czekam na cud ;)

Aga 78 co do żywienia niemowlat to masz racje to często sie zmienia ale zobacz na sklad wegety - to sama chemia jeśli chcesz przyprawiać to twój wybor ale naturalnymi przyprawami po co od małe dziecko faszerować takimi świństwami. Nie da sie wszystkiego wyeliminować ale powinnysmy ograniczyć do minimum dla dobra naszych pociech

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”