gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2008, 21:57

aniulek pisze:gosia a do którego limu chodzisz bo mają kilka lokalizacji?Ja tu przy dworcu centralnym.

ja też

Julka ma dalej wieczorami gorączkę....

bidulka ale wirusowe trwa najwyżej 3 dni a jak nie ma innych objawów to raczej to, byłaś u lekarza z nią?

tak zaniedbuje ten wateczek bo choroba mnie cos dopadla.

kuruj się kuruj a zdjecie w podpisie rzeczywiscie fajniutkie

BeataW
Wodzu
Wodzu

11 mar 2008, 22:15

Ale macie tematy :ico_nienie: :-D

Co do chrześniaków/chrześnic, to ja dopiero teraz będę pierwszy raz chrzestną u mojej siostry i to na odległość...ale pewnie juz na komunię będzie czekać mnie wycieczka do USA... a teraz kompletuję prezenty na chrzciny,rodzice "zawiozą",bo wybierają się na chrzest do NY :ico_oczko:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

11 mar 2008, 22:46

BeataW pisze:a dopiero teraz będę pierwszy raz chrzestną u mojej siostry i to na odległość...

ja tez jestem taka lipna mamusia, wstyd, bo po prostu "kupuje" sobie chrzesniaka :ico_wstydzioch: na chrzcinach bylam, bo jeszcze w pl byly :ico_haha_01: ale juz rozmawialismy z jose, ze jak chlopcy podrosna to beda na wakacje przyjezdzac do nas :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

12 mar 2008, 09:12

dzien dobry dziewczynki

ale jestem chora :ico_placzek:

niewiem jak ja sie wybiore do pracy na popolodniu :ico_noniewiem:
w czwartek dzien otwarty w przedszkolu mam nadzieje ze sie wykuruje i pojdziemy z dominisia

seba ma 1 chrzesniaka i ja tez.ale niebawem przjedzie na swiat moja chrzesnica wiec bede miala parke.hihi
na komunie kupilismy mateuszkowi play station bo chcial i przy okazji seba z bratem na tym graja :ico_oczko: <cwaniacy :ico_oczko: >

za niecaly miesiac mam roczek chrzesniaka i niewiem co kupic??

sciaglam sobie program do obrobki zdjec zeby na swieta cos porobic,ale jak narazie to nawet nie mam sily.

Awatar użytkownika
JustynaiGabi
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 mar 2008, 10:15

hej dziewczynki...........
mnie kierownik pozwolił wczoraj zostać w domu się wykurować, strasznie kaszlę i smarczę....
chciałam z nim też ustalić coś lepszego na dziś... ale usłyszałam ze koleżanka na zwolnieniu była 3 godz mnie zastępować więc...dziś idę do lekarza po zwolnienie i też na zwolnieniu będę 3 godz w pracy bo skoro liczy się ze się jest na zwolnieniu a nie w chorobie w pracy to ja to chrzanie...........ciekawe co będzie z czwartkiem i piątkiem. wczoraj miałam 38st.
Wogóle to ciągle mi jest niedobrze.........ale to chyba nie ciążowo tylko wynik choroby. Nie mam kompletnie apetytu tzn nic nie jem.............
Poza tym w domu wszyscy choruja.........
doczytałam że już mnie nie mogą zwolnić, muszą przedłużyć umowę do porodu bo okres próbny trwa dłuźej niź 1m-c. ale zacisnę zęby poczekam do 7 kwietnia a potem zwolnienia i w nonono to mam, na przedszkolu zaoszczędzę.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

12 mar 2008, 10:21

JustynaiGabi, biedulko kuruj sie domowymi sposobami.
ja tez smarkam jak niewiem ale jestem w lepszej sytuacji ze moge sie faszerowac lekami...

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2008, 10:39

hej dziewczyny
Justyna, Lidzia kurujcie się.
Co do chrześniaków to ja nikogo nie mam i raczej nie będę miała. chyba że siostra się zdecyduje na dziecko. Za to Paweł ma dwóch chrześniaków, ale coś slaby z niego ojciec chrzestny. Dopiero ja jakoś zaczęłam oto dbać i jakieś prezenty kupuję. Jeden jest w Poznaniu i ma 5 lat, a drugi na miejscu i ma 12 lat.

aniulek

12 mar 2008, 12:21

Witajcie...
JustynaiGabi, najważniejsze jest zdrowie-Twoje i maluszka a reszta jakoś się ułoży...zdrówka życzę...
gosia888 pisze:ale coś slaby z niego ojciec chrzestny. Dopiero ja jakoś zaczęłam oto dbać i jakieś prezenty kupuję.

Jak to faceci :ico_noniewiem: chociaż mój mąż od czasu do czasu sam wpadnie na pomysł żeby chrześnikom coś kupić :-)

Awatar użytkownika
osita

12 mar 2008, 12:52

gosia888 pisze:Dopiero ja jakoś zaczęłam oto dbać i jakieś prezenty kupuję.

no a jak dla mnie, to nie o prezenty chodzi tylko o jakas lepsza wiez z dzieckiem... i mam straszne wyrzuty sumienia pod tym wzgledem, bo moj Krystian ciagle mowi ze jestem jego mamusia i ze Carmen jest jego siostrzyczka (chrzestna :ico_oczko: ) I w ogole mam dwojke takich samych z charakteru dzieciakow :ico_oczko:
Musze sprawdzic ile wii w pl kosztuje, to moze mu wlasnie to kupie... Magda (ich mama) mnie zabije... :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-03-12 ]
Wii kosztuje od ok 1000 zl bez gier :ico_szoking: Chyba mlody cos w tym rodzaju jednak dostanie...
http://www.allegro.pl/item327796963_ath ... lcd17.html :ico_noniewiem:

aniulek

12 mar 2008, 13:18

osita pisze:Wii kosztuje od ok 1000 zl bez gier Chyba mlody cos w tym rodzaju jednak dostanie

Niezła z Ciebie chrzestna-jak będę mieć drugą dzidzię to chyba Cię poproszę,hahahaha :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”