Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 21:05

Alineczq, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2008-09-01, 19:51 ]
ALE pustki gdzie jestescie????Ja mialam caly dzien problem z zalogowaniem ale administrator mi pomogl :-D :ico_brawa_01:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

01 wrz 2008, 20:34

witam babolki ja te miałam problem z wejściem cały czas jakiś błąd mi wyskakiwał
dlatego dopiero teraz wpadłam postawic :ico_tort: z okazji urodzin mojej pierworodnej

Alineczko kochana ja chętnie posłucham jeśli masz ochotę się wypłakac lub opowiedziec co się dzieje.Mi takie pisanie pomaga ale nie przeżyłam tak wielkiej straty jak ty więc co ja wogule piszę

Moja Klaudia była dziś pierwszy raz w szkole no i wrażenia super bardzo jej się podoba i nie może się doczekac jeszcze. Zobaczymy po jakim czasie jej się znudzi

Dziś też byliśmy u dermatologa bo nonono jak brzydka była tak była 2 tygodnie leczenia i 0rezultatu , więc dziś pani doktor przepisała kolejną maśc , jak ta nie pomoże to następną no i dopiero wtedy do kątroli .Czyli za 2 tygodnie

Alexandrowicz gdzie jesteś kobieto?????????????????????????????

[ Dodano: 2008-09-01, 20:36 ]
Dziewczyny mam problem zgubiłam gwarancję z telewizora no i teraz nie wiem co mam robic , paragon mam instukcję obsługi też ale tej gwarancji nie .Chciałam bym wiedziec czy na podstawie paragonu mogę reklamowac dany produkt albo czy dana firma wystawi mi duplikat takiej gwarancji . Nie wiem może któraś się na tym zna i doradzi :ico_noniewiem: z góry dziękuję

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 21:55

edyta29, dla KLUDI Obrazek

Fajnie ze jej sie w szkole podobalo i oby jej juz tak zostalo :-D ,i trzymam kciuki za pupke Wiki aby ladniew sie zagoila,a co do gwarancji to Edytko niemam pojecia!!

[ Dodano: 2008-09-01, 21:56 ]
Alexandrowicz gdzie jesteś kobieto?????????????????????????????
no wlasnie gdzie jestes hop hop!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 wrz 2008, 22:30

hej

Edytko idź do sklepu gdzie kupiłaś telewizor z tym paragonem który masz i zapytaj jak to wygląda, bo u nas czasami wystarczy paragon, ale to zależy od producenta.

A mi jakoś smutno :ico_placzek: M. poszedł na nocke i a ja tego niecierpię, niecierpie spać sama :ico_placzek:

Dobranoc wszystkim

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 wrz 2008, 22:48

czesc dziewczyny,

dzis tez pr obowa am wejsc na tt, ale był jakis problem, teraz sie udało...

ale wcale mi sie nie chce pisać...

Rafał wyjechal w sobote, juz jest w lyon, a własciwie teraz w okolicach belgii bo od razu go w podróż słuzbową wysłali...eh eh, cięzko mi, bo nie wiem co i jak dokładnie :ico_placzek:
myslalam ze jakos lepiej to zniose, ale czuje sie w tym wszystkim taka zagubiona, najpierw ta przeprowadzka, teraz ten wyjazd, licze dni i godziny zebysmy juz byli razem....na razie nawet nie wiem gdzie bedziemy mieszkać, nie mamy jeszcze mieszkania :ico_placzek: ja z Alkiem jestem u rodziców, bo u tesciów bym nie wytrzymała....ale z kolei od nich blizsko do tej miejscowosci w ktorej sie osiedlimy...no mówie Wam, wszystko tak poplatane, wiem jedno tutaj u rodziców czuje sie lepiej, wiec na razie siedzimy tutaj...

Alek w miare zniósł to całe zamieszanie....choc chyba nadal liczy na powrót do swojego mieszkanka :ico_placzek: chciałąm mu zrobic taka namiastke tego co miał u siebie w pokoiku..wiec stanełam na głowie zeby łożeczko ktore mielismy w poznaniu zawieźć ze sobą do rodzicó, no i łożeczko jest, ale śruby gdzies wcieło :ico_placzek: wiec spi w turystycznym...
ale babcia i dziadek i piesek bardzo dobrze na małego wpływają, szaleje na całego, wszystkich dookoła czaruje swoimi tancami, usmiechami :-) dzielny moj chłopiec jest, aczkoliwek wcz jak Rafała zobaczył w kompie jak rozmawialismy na skype to był taki podeksycytowany i poirytowany...a jak sie wyłączył to popłakiwał troszke i ciezko go było uspić...bo na dobranoc sie połączylismy...dobrze chociaz ze net ma rafał w hotelu...
aaa Alkowi ida zęby, chyba kilka na raz, bardzo powoli sie przebijają, trójek jeszcze nie widac ale jedna czwórka górna juz sie kawaluszkiem przebiła i mega napuchniete ma dziąsełka i na gorze i na dole, a tak w ogóle to mamy tylko 6 zabków z czego dwa jeszcze do konca nie wyszły :ico_noniewiem:

przepraszam ze nie odpisze, ale jakos nie jestem w stanie :ico_olaboga:
więc tylko -----Alineczko - szczerze współczuję :ico_pocieszyciel: nie wiem co więcej mogę dodac......łatwo sie mówi - musisz być dzielna.....ale chyba nie pozostaje mi nic innego...trzymaj sie kochana!!!!!

pozdrawiam Was kochane kobietki!!!!!!

do nastepnego razu

[ Dodano: 2008-09-01, 22:53 ]
no i Edytko - wszystkiego najlepszego dla Klaudii!!!!!!

pewnie pominełam wiele waznych spraw...ale nie dam rady dzis doczytać

dobranoc

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 wrz 2008, 07:41

cześć laski!!!
strasznie mi przykro z powodu fasolki majorowej... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

alineczko pisz kochana, podziel się z nami swoimi przeżyciami, może będzie Ci chociaż odrobinkę lżej....

edzia byłaś w Karaku??? my niestety nie dotarliśmy:( kurcze jakoś nam sie odniechciało....

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

02 wrz 2008, 08:30

witam BeWu nie niebyliśmy moja Klaudia miała w sobotę odprawiane urodzinki no i mój chłopek za dużo sobie pozwolił no i zaspaliśmy a po tem to już nie było sęsu , myślimy o przyszłej niedzieli ale to zalerzy jaka pogoda

Alexandrowicz no nie dziwię się ja też wybrałam bym dom rodzinny ,jakoś tak swojsko :ico_oczko: Alek dzielny chłopak no i zębole coś o tym wiem?
W imieniu Kluadi dziękuje za życzenia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Asiula no dzięki muszę popytac w auchanie szkoda że sama na to nie wpadłam bo wczoraj tam byliśmy :ico_puknij: no ale takie życie

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 08:40

Obrazek HELLO Wiki tez idzie pare zebow na raz ,z buzi to jej ida normalnie piany tak sie slini!!!

ALEKSANDROWICZ wspolczuje rozlaki napewno jest ci ciezko,trzymaj sie kochana !!! :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-09-02, 08:41 ]
cześć laski!!!
strasznie mi przykro z powodu fasolki majorowej...
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wczoraj Majorowa napisala nowego posta zajzyjcie na styczniowki jak chceci,strasznie jej wspolczuje!!

[ Dodano: 2008-09-02, 09:00 ]
PARE FOTEK Z NIEDZIELI

WIKI I MARCELEK
Obrazek

Obrazek

Z MAMUSIA
Obrazek

Uciekajaca kropka hihihi
Obrazek

Z TATUSIEM
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 wrz 2008, 09:14

cześć dziewczynki.
Czytam Was, ale nie mam natchnienia do pisania.
Edyta życzenia dla Klaudii.
Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
asiula26

02 wrz 2008, 09:48

hej

Aleksandrowicz współczuję rozłąki mam nadzieje że szybko przeleci. Ja tez bym wybrała dom rodzinny bo gdzie człowiek będzie się lepiej czuł jak nie u mamy

Co do zebów to Emi ma już 16!!!!!!!!!!

Frydza fajowskie zdjęcia

Nic mi sie nie chce dziś, nie chce mi się pracować i wogóle, mam paskudnego lenia

[ Dodano: 2008-09-02, 12:12 ]
Frydza nie moge znaleźć styczniówek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”