wieszale nie pytałas..moja koleznak dostała recepte i kupila o 50 zł taniej niz w ośrodku..wiec chyba warto..raczej nie bo jak sie pytalam czy mam samemu kupic to powiedziala e nic nie trzeba kupywac wystarczy przyjsc z pieniedzmi
oki dziękuję , dobrze, że teściowa placek upiecze, bo ja nie mam na nic czasudonatka26, noo, dla męża ode mnie też proszę szepnąć "wszystkiego najlepszego"
ja dziś chciałam go werandować, ale właśnie śpi i niestety czujnie i na pewno się obudzi jak zacznę go ubierać, a już nie mogę się doczekać kiedy pójdę z nim na spacer, Mały śpi w sypialni przy otwartym oknie
ja też panuję nad organizacją dnia bez problemów. Dziś wyjątkowo wiszę na kompie pół dnia, ale to z racji tego, że kuchnię mam w demontażu.ja juz doszłam do takiej "perfekcji", że jak wstanę około 7.30 to zdążę Norberta wyprawić, chatę na dole ogarnąć, podumać co na obiad i czasami jeszcze odpalić kompa... potem jak Młody idzie do szkołki, to mam chwilkę dla siebie (czytaj: grzebię na forum + ebay ) no i po karmieniu około 10-11tej zbieram się na spacer...
mój nawet jak się obudzi, to czując świeże powietrze znowu zasypiaja dziś chciałam go werandować, ale właśnie śpi i niestety czujnie i na pewno się obudzi jak zacznę go ubierać, a już nie mogę się doczekać kiedy pójdę z nim na spacer
Donatka, to się 3 razy podajewzw typu B
ja tylko lewą i zawsze jedną piszę dlatego mi czasami kropki i ogonki uciekająa ja piszę lewą ręką
oo, tak jak mójmój nawet jak się obudzi, to czując świeże powietrze znowu zasypia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość