wpadłam się zameldować na chwilkę

rano już po 7 na nogach byłam bo spać nie mogłam

to już niedługodzwoniłam do lekarza wizyte mam w czwartek![]()
![]()

miłego dnia
to już niedługodzwoniłam do lekarza wizyte mam w czwartek![]()
![]()
na razie 3A widziałąm ze czerwcowki juz sa, duzo was tam jest? Bo tutaj chyba wiele osob juz nie pisze co na poczatku sie pokazały.
tez mysle ze to macicaAle ostatnio jakos boli mnie brzuch, tak w dole jak na okres, troszke sie martwie, ale tlumacze sobie ze to macica sie rozciaga![]()
na razie 3![]()
dobrze WamMyśmy z meżem zrobili sobie weekendowy wypad od piątku do niedzieli
a czy to na pewno chodzi o ta do picia?? ja tez mam zrobic poziom glukozy, ale narazie we krwi, wiec moze to tez o ta chodziW tym tygodniu muszę badania zrobić, przeraża mnie myśl o piciu glukozy na czczo
Prawdę mówiąc nie przypomonam sobie glukozy na początku tamtej ciązy, owszem pamietam, ale było to gdzieś po połowie
a czy to na pewno chodzi o ta do picia?? ja tez mam zrobic poziom glukozy, ale narazie we krwi, wiec moze to tez o ta chodzi
bo w pierwszej ciazy pilam glukoze, ale duzo pozniej
no własnie tak mi się wydawało, ze ja 1 raz piłam w ciazy z Polą, a to pewnie faktycznie o ta z krwi chodziale to tylko z krwi bylo a ta do picia dopiero w polowie bedzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość